FIV in Ungaria 133

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

va multumesc fetele pentru incurajari
violeta ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

lyly...am un nod in gat. Bine ca nu ti-am scris ieri tot ce mi-a trecut prin cap. Nu te lasa...tu faci Clexane deja? Te intreb pt ca si eu, dupa FIV, am avut betaHCG 2 si crede-ma, acum ca am simiti din nou cand s-a implantat embrionul, pot sa spun cu siguranta ca simtisem si atunci, in zi 4. Acesta a si fost motivul pentru care am decis sa fac Clexane de la ovulatie. Nu vreau sa va invat prostii, dar eu am avut sentimentul ca la cateva CM-uri pierdeam mai mult decat ... normal. Poate ca ei se implanteaza mititeii dar daca uterul nu este indeajuns irigat.... Am convingerea ca vei reusi, nu te lasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

monilaza, cybele, bobo, adc, multumesc pentru felicitari! Ma faceti sa uit de toate grijile! Multumesc! Daca am uitat pe cineva, scuze, sunt cu mintea in craci. Oricum, sunt mult mai bine ca sotul, care ieri si-a aprins o tigara langa masina si si-a pus telefonul pe plafonul masinii. A terminat tigara si...am plecat. L-a luat inima cand a realizat ca si-a pierdut "a doua nevasta". Cred ca daca nu erau si copiii acolo, plangea . Azi am fost la clinica sa fac homocisteina si acidul folic si mi-am ridicat si rezultatele de trombofilie in original. Mai am o chestie pozitiv heterozigot, MTHFR A1298C. Deci din pachetul de trei mutatii facut, am MTHFR C677T + A1298C si Factor II G20210A. Cand ma intorc din concediu am sa fac si restul mutatiilor ca sa vad ce mai strang.Va imbratisez pe toate! Mult succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

da iubita, si eu am luat clexane,si m-am gandit sa iau si de la ovulatie...cd oi ovula pe trompa buna..

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

lyly...am un nod in gat. Bine ca nu ti-am scris ieri tot ce mi-a trecut prin cap. Nu te lasa...tu faci Clexane deja? Te intreb pt ca si eu, dupa FIV, am avut betaHCG 2 si crede-ma, acum ca am simiti din nou cand s-a implantat embrionul, pot sa spun cu siguranta ca simtisem si atunci, in zi 4. Acesta a si fost motivul pentru care am decis sa fac Clexane de la ovulatie. Nu vreau sa va invat prostii, dar eu am avut sentimentul ca la cateva CM-uri pierdeam mai mult decat ... normal. Poate ca ei se implanteaza mititeii dar daca uterul nu este indeajuns irigat.... Am convingerea ca vei reusi, nu te lasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

toniro,felicitari pentru sarcina.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lyly, acum am citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

mai stiti ceva de motzisor? a disparut demult timp

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor, am si eu o intrebare, la Budapesta se plateste in euro sau forinti? Imi ajung 500 E pt prima consultatie si analize ?
Complete blood count insemna hemoleucograma? (liver functions - banuiesc ca sunt de fapt transaminazele) dar astia chiar nu stiu ce sunt : electrolytes.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ruxandrica,la consultatia preliminare nu poti plati in euro...doar in forints sau cu cardul.
liver function inseamna mai mult decat transaminaze...o sa ma uit maine sa-ti spun ca nu am analizele in fata si nu mai tin minte.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Multumesc mult de tot Samira, mie la primul FIV nu mi-au recoltat decat hormonalele si Hepatitele+HIV, Rubeola si Varicela, in rest nimic.

Mergi la inceput