FIV in Ungaria 133

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

fata draga,dar chiar esti un bibelou!ai grija de tine!

la mine, beta e 2,41,dupa cum ma asteptam....

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

Fetelor, multumesc mult pentru felicitari si urari .
Inteleg ca noi cele cu mutatii o sa avem parte de episoade pline de suspans in sarcina. Incerc sa ma pregatesc pentru orice va veni si sa ma bucur in acelasi timp de ceea ce traiesc acum. Le-am spus si copiilor - poate m-am grabit dar e si bucuria lor. De fapt, ei sunt singurii care se bucura de-a binelea, fara nici o grija. Si noi ne bucuram dar...mmie una imi este foarte frica iar familia mea ma trateaza ca pe un bibelou.
Lyly?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Tonirro, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

Lyly Sa dea Domnul sa fie bine data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

martinel felicitarile mele!!! sa fii sanatoasa, sa ai sarcina usoara! ma bucur

tonirro felicitari! esti f curajoasa sa dea DD sa fie bine pana la capat

adc ce mai faci? cum te simti?
ti'am trimis un PM.

un gand bun tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

kemskaia, mersi de intrebare, sunt ok dar am greturi non stop, chiar si noaptea. Din fericire ma obisnuiesc cu ele Citisem undeva ca un rau care nu oscileaza e mai usor de suportat... si chiar asa e. As fi vrut sa zburd, sa ma rasfat, sa iesim in weekenduri in natura... no way, dar nu conteaza, e ok
Bine ca ai zis de mesaj privat, sa stii ca n-am primit, nici mesajul nici notificarea. Retrimite-l chiar daca vine si primul cu intarziere, mai bine de doua ori decat deloc.
Edit: a venit mesajul, nu il mai trimite
lyly, am citit si despre tine, of, pacat ca n-a crescut beta, imi pare foarte rau, sper sa poti trece peste asta si sa mai incerci.
tonirro, te-am lasat la urma. Fata draga, eu initial n-am inteles ca esti insarcinata, am citit rapid printre starile mele ciudate ceva despre un beta pozitiv, dar credeam ca te referi la sarcina pe care ai pierdut-o (recunosc, am citit in diagonala ). Felicitari din tot sufletul, sa ai o sarcina de vis si un bebelus minunat, cei doi copilasi ai tai trebuie sa fie in al noualea cer. Nu-ti fie teama, nu le-ai spus prea devreme, era pacat sa nu se bucure, o sa fie ok, bravo inca o data!

Sarcina usoara, martinel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Martinel si Adc, sa aveti sarcini frumoase si bebei sanatosi si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Laura(BoboMom) cum esti?parca ai facut FET nu? CCand trebuie sa faci testul?
Vb cu sotul si el imi zicea ca nu prea are incredere in transferul de congelati si v-am dat ca exemplu.Cati embrioni aveai congelati ca am inteles ca rezistat doar unul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

lyly imi pare tare rau, chiar speram sa vii cu o veste buna. Sa-ti dea D-zeu putere sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

tonirro, martinel si adc ... felicitari, bebei frumosi, sanatosi si voiosi

lyly, mult curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinel spune:

va multumesc mult fetelor, sa dea D-zeu la toata lumea sa fie bine!
alinuk, sunteti marisori, sa fiti sanatosi!stiam de la gyongyi ca ai baietel, felicitari mamica draga!
cami, multumesc frumos pt tot, m-ai ajutat tare mult!mult noroc si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Lyly_mar Imi pare rau! Dumnezeu sa te intareasca! Iti trimit un PM.

Mergi la inceput