FIV in Ungaria 133
Raspunsuri - Pagina 5
lyly_mar spune:
fata draga,dar chiar esti un bibelou!ai grija de tine!
la mine, beta e 2,41,dupa cum ma asteptam....
Citat: |
citat din mesajul lui tonirro Fetelor, multumesc mult pentru felicitari si urari . Inteleg ca noi cele cu mutatii o sa avem parte de episoade pline de suspans in sarcina. Incerc sa ma pregatesc pentru orice va veni si sa ma bucur in acelasi timp de ceea ce traiesc acum. Le-am spus si copiilor - poate m-am grabit dar e si bucuria lor. De fapt, ei sunt singurii care se bucura de-a binelea, fara nici o grija. Si noi ne bucuram dar...mmie una imi este foarte frica iar familia mea ma trateaza ca pe un bibelou. Lyly? |
BoboMom spune:
Tonirro, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!
Lyly Sa dea Domnul sa fie bine data viitoare.
kemskaia spune:
martinel felicitarile mele!!! sa fii sanatoasa, sa ai sarcina usoara! ma bucur
tonirro felicitari! esti f curajoasa sa dea DD sa fie bine pana la capat
adc ce mai faci? cum te simti?
ti'am trimis un PM.
un gand bun tuturor
adc spune:
kemskaia, mersi de intrebare, sunt ok dar am greturi non stop, chiar si noaptea. Din fericire ma obisnuiesc cu ele Citisem undeva ca un rau care nu oscileaza e mai usor de suportat... si chiar asa e. As fi vrut sa zburd, sa ma rasfat, sa iesim in weekenduri in natura... no way, dar nu conteaza, e ok
Bine ca ai zis de mesaj privat, sa stii ca n-am primit, nici mesajul nici notificarea. Retrimite-l chiar daca vine si primul cu intarziere, mai bine de doua ori decat deloc.
Edit: a venit mesajul, nu il mai trimite
lyly, am citit si despre tine, of, pacat ca n-a crescut beta, imi pare foarte rau, sper sa poti trece peste asta si sa mai incerci.
tonirro, te-am lasat la urma. Fata draga, eu initial n-am inteles ca esti insarcinata, am citit rapid printre starile mele ciudate ceva despre un beta pozitiv, dar credeam ca te referi la sarcina pe care ai pierdut-o (recunosc, am citit in diagonala ). Felicitari din tot sufletul, sa ai o sarcina de vis si un bebelus minunat, cei doi copilasi ai tai trebuie sa fie in al noualea cer. Nu-ti fie teama, nu le-ai spus prea devreme, era pacat sa nu se bucure, o sa fie ok, bravo inca o data!
Sarcina usoara, martinel!
rubia spune:
Laura(BoboMom) cum esti?parca ai facut FET nu? CCand trebuie sa faci testul?
Vb cu sotul si el imi zicea ca nu prea are incredere in transferul de congelati si v-am dat ca exemplu.Cati embrioni aveai congelati ca am inteles ca rezistat doar unul ...
loretta76 spune:
lyly imi pare tare rau, chiar speram sa vii cu o veste buna. Sa-ti dea D-zeu putere sa mergi mai departe.
Cris_25 spune:
tonirro, martinel si adc ... felicitari, bebei frumosi, sanatosi si voiosi
lyly, mult curaj
martinel spune:
va multumesc mult fetelor, sa dea D-zeu la toata lumea sa fie bine!
alinuk, sunteti marisori, sa fiti sanatosi!stiam de la gyongyi ca ai baietel, felicitari mamica draga!
cami, multumesc frumos pt tot, m-ai ajutat tare mult!mult noroc si tie!