FIV in Ungaria 133
Raspunsuri - Pagina 18
Ioanatugs spune:
eliana2707 se fac toate 3 o data, in fiecare zi la aceeasi ora. Poti dizolva eventual un singur solvent in doua sticlute, ca sa nu fie asa multa solutie de injectat. Multa bafta!
popif spune:
eliana2707, eu anul trecut la primul Fiv am facut stimulare cu 3 menopur si Dr. mi-a spus ca pot folosi doar un singur solvent. Insa mie mi-a fost teama ca e prea puti si ca no sa se dizolve bine cele 3 pulberi si am folosit doua solutii de solvent. Si am facut in felul urmator.. am tras in seringa solventul din doua fiole le-am introdus in prima pulbere,( se foloseste ac normal iar pentru injectar ac subtire din cel pentru diabet), am agitat usor, apoi am tras amestecul in seringa dupa care l-am introdus in ce-a de-a doua pulbere s.a.m.d...
Apoi am schimbat acul , am scos bulele si am injectat..
Spor la injectat...
carita eu zic ca ai putea maine sa merci la un ginecolog la tine in oras sa-ti faca eventul si un eco.Nu trebuie sa te sperii dar nici sa stai fara sa te vada un medic daca mai continua durerile.Ceva dureri si intepaturi pe jos o sa ai toata sarcina dar acum tu stii cat de intense sunt.Eu la sarcina cu baietelul meu am stat vreo saptamana cu dureri si sangerari la indicatia(telefonica) a unui medic si in final am ajuns la spital unde m-au internat si am stat 2 zile si mi-au facut niste investigatii.( aveam 5 saptamani jumatate).
Poti sa iei pana la 3 no-spa forte pe zi in perioada cu dureri.
felicitari si sarcina usoara...
Ce tratament de sustinere ai?
samira33 spune:
eliana,poti folosi fara grija un singur solvent pentru 3 prafuri.
incearca sa faci injectia cam la aceeasi ora.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
rubia spune:
eliana,intervin si eu,cand am facut eu FIV(2009) PK recomanda ca stimularea sa fie facuta dupa-amiaza,pt ca el ecografiile de monitorizare le face dimineata si vrea sa nu ai injectiile facute in ziua respectiva ca sa poata modifica imediat tratamentul.Stiu asta pt ca eu de obicei mi le faceam dimineata,pe la 10.30 si el a facut intotdeauna in asa fel incat sa am eco inainte de injectie.
In rest au cam zis fetele totul.
Off-topic:Sa stii ca suntem din acelasi oras.
carita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui popif Ce tratament de sustinere ai? |
iau utrogestan 100 cate 8 pe zi ( de 3 ori cate 2 vaginal si de 2 ori cate o pastila - oral ) ; magne B6 -3/zi ; aspirin protec 1/zi si complexul de vitamine Femibion 800 - 1/zi
maine o sa ajung si la medic - sper sa fie de bine
patricia spune:
Buna fetelor. Eu sunt o fericita mamica de 2 prichindei de aproape un anisor, datorita dr. Botnar Debrecen. Va rog sa-mi spuneti va rog daca stie careva cind este dr. in concediu. Vreau sa merg la el sa-i multumesc ptr. rabdare si profesionalismul de care a dat dovada in problema noastra. Fetelor care inca nu au bebele mult dorit le doresc rabdare si sa nu renunte orice ar fi pentru ca e minunat sa-i ai. Mamicilor crestere mare la bebe si putere.
Cris_25 spune:
Fetelor
Pe 27 iulie am prima intalnire cu PK ... si incep sa fac dosarul cu analize si tot ce trebuie... Am cateva intrebari:
- Credeti care are rost sa refacem Grupa de sange si Rh?
- Liver function tests(AST, ALT, bilirubin, LDH, alk. phos. ) la ce se refera? Sunt analize clasice de ficat? Sau trebuie sa precizez mai multe cand merg sa le fac?
- Semen anaylsis se refera la spermograma? sau mai e si altceva?
- Uterine cavity evaluation (HSG, saline sonohysterogram, hysteroscopy) - e suficient daca am rezultatul in urma HSG, laparoscopie si histeroscopie?
Sper ca nu va stresez prea tare!
ana1972 spune:
Buna fetelor!
Va rog sa imi spuneti si mie la cine pot apela pentru traducere la Budapesta. Am programare la dr.PK pe data de 21 Iulie. Va multumesc! Pupici.
alinuknuknuk spune:
ioana!
Ia-o pe samira ca exemplu de femeie puternica! de "N" ori femeie as zice!
Doresc din suflet tuturor sa ne implinim visele!
Carita asa cum a spus si joannalx durerile sunt destul de normale dupa procesul de stimulare, mai ales ca unele femei sunt mai sensibile. Si eu am avut dureri mari de burta ca de multe ori nu reuseam nici sa misc picioarele. Eu facusem si o hiperstimulare usoara dupa FIV. Eu prima eco am facut-o la 6S si at dr. mi-a zis ca am o recolta de folicului de mai mare dragul, dar s-au resorbit ulterior.
No spa 40mg de 3 ori pe zi maxim (asa mi-a recomandat dr. meu).
Tratamentul pe care-l ai tu l-am avut si eu tot de la Zadori. Aveam in plus parca Cetebe 1/zi.
Joannalx ce repede trece timpul! Mai aveti doar 10s! Cred ca abia astepti!
Llor tu ce mai faci?
Va pup!
18+