FIV in Ungaria 133

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

carita,nu e in regula sa stai cu durerile astea,ia No-spa 3/zi si Mg-B6 -poti lua si 4/zi si supozitor uscosin poti lua,progesteronul ti l-ai facut?

Citat:
citat din mesajul lui carita

buna fetelor,

sunt noua pe forum ; am facut recent o fertilizare in vitro la Szeged, iar joi am facut primul Bhcg ( 12 zile de la embriotransfer ) care a iesit pozitiv.
Doar ca azi au inceput niste dureri de burta in partea dreapta , ca niste intepaturi care ma sperie foarte tare.A mai patit cineva asa ceva, ar trebui sa ma ingrijorez? ....fiind weekend este mai greu sa iau legatura cu dr care mi-a facut fiv-ul, iar primul ecograf mi l-a recomandat abia peste 2 saptamani .
La inceputul saptamanii am avut si dureri surde in abdomenul inferiror,ca la menstruatie, despre care dr mi-a zis ca sunt normale,dar durerile de acum sunt altfel.
Astept cu nerabdare un raspuns de la voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carita spune:

Progesteronul mi-a iesit >40 si era in limite normale pentru trimestrul 1. Inca dinainte de ET iau magneB6 si alte vitamine si ultrogestan 8/zi.
Multumesc mult pentru raspuns si astept si alte pareri, poate a mai avut cineva simptome asemanatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Eu te sfatuiesc sa stai cumintica in pat,si eventual daca ai unde fa un eco,(nu se vede activitate cardiaca la varsta asta a sarcinii dar macar iti poate confirma prezenta sacului).
Pupici

ioana ,imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana,imi pare rau.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

carita....important e k testul a iesit pozitiv...eu nu am avut simptome k si ale tale la mine a fost mai grav...am avaut sangerari...am fost si eu la un eco si am vazut un punct mic mic care era "presupusa sarcina"...asa s-a exprimat nenea dr la care am fost. acum totul este bine si Teodora mea poate sa vina in 10 saptamanide acuma....dureri am avut si eu imediat dupa punctie si transfer, cred k sunt oarecum normale din cauza stimularii si a procedurolor ce se aplica pe acolo....odihneste-te, nu te panica si fa un eco dak ai unde, dar dak nu se vede nimik la eco sa nu te sperii pt k e f mica sarcina ink. iti doresc sanatate si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

fetelor
am primit rezultatul testului
hcg <1.20
progesteron 10.7

Imi pare rau! Fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui carita

buna fetelor,
sunt noua pe forum ; am facut recent o fertilizare in vitro la Szeged, iar joi am facut primul Bhcg ( 12 zile de la embriotransfer ) care a iesit pozitiv.

Felicitari pentru sarcina! Sa-ti dea D-zeu un bebe sanatos si cu noroc in viata!
Cu ce doctor ai facut FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carita spune:

Multumesc mult fetelor.
Fiv-ul l-am facut cu dr. Zadori si a fost FIV2. El mi-a recomandat sa fac eco peste 2 saptamani si sa repet beta luni, dar o sa fac eco mai devreme.
Aseara am luat un NoSpa si nu mai am intepaturile in partea dreapta. NoSpa trebuie luat numai la durere sau ar trebui luat si preventiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliana2707 spune:

Buna fetelor
maine incep injectiile cu menopur si nu stiu daca trebuie sa le fac pe toate 3 o data intr-o singura injectie sau sa fac cate una la intervale diferite. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt ca nu as vrea sa il deranjez pe Dr.PK. Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Multumesc fetelor
dupa ce imi trec zilele de plans, o sa ma gandesc ce fac mai departe...
PK oricum e la conferinta pa pe 11 iulie
si mi_a zis ca vorbim dupa
Va pup si bafta multa tuturor
si va multumesc tututror pentru sfaturi si informatii
mi-ati fost de mare ajutor

Mergi la inceput