FIV in Ungaria 133
Raspunsuri - Pagina 19
ana1972 spune:
Am incercat la adresa de mail a lui Lorinczi Ida, insa imi spune ca nu este adresa corecta.
samira33 spune:
ana,la Budapesta nu exista traducatori pe care sa-i poti plati.
comunicarea cu PK se face in lb.engleza sau maghiara.
PK nici nu agreeaza ideea de traducator...considera ca cea mai eficienta comunicare este cea directa si poti vorbi asa cum te pricepi...iar ce-ti spune el este imposibil sa nu intelegi pentru ca el nu te lasa sa iesi din cabinet pana nu este sigur ca ai inteles tot ce ti-a povestit.
ce am facut sa fiu data drept exemplu???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
ana1972 spune:
Iti multumesc,Samira . O sa incerc sa ma descurc in engleza, sper sa ne intelegem. Mai e cineva la PK pe 21 Iulie?
dragoste777 spune:
Ana1972 sami trimiti adresa ta de mail, eu sunt in perioadaceea la Bp.
te pot ajuta
sau sami scrii Pm
joannaalx spune:
alinuk....da asa este abia astept sa treaca dar cred k vor trece mai greu decat pana acum.....tu ce mai faci? cum te simti?ai aflat ce o sa ai?
Ruxandrica spune:
Ana, Dragoste si eu sunt in "zona" tot cam atunci 21-23 iulie, eu o sa stau la Helios, daca vreti putem sa schimbam adrese de mail si poate ne vedem la un suc/cafea etc..
carita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuknuknuk Carita asa cum a spus si joannalx durerile sunt destul de normale dupa procesul de stimulare, mai ales ca unele femei sunt mai sensibile. Si eu am avut dureri mari de burta ca de multe ori nu reuseam nici sa misc picioarele. Eu facusem si o hiperstimulare usoara dupa FIV. Eu prima eco am facut-o la 6S si at dr. mi-a zis ca am o recolta de folicului de mai mare dragul, dar s-au resorbit ulterior. No spa 40mg de 3 ori pe zi maxim (asa mi-a recomandat dr. meu). Tratamentul pe care-l ai tu l-am avut si eu tot de la Zadori. Aveam in plus parca Cetebe 1/zi. |
Am facut astazi o transvaginala(5 saptamani): nu s-a vazut inca sarcina dar endometrul este destul de gros si exista o probabilitate mare sa fie o sarcina intrauterina. De asemenea BHcg a evoluat bine (16 zile de la ET - 1788).
Ovarul drept este cam mare (9 cm, cu 4 formatiuni) si probabil intepaturile/pulsatiile pe care le mai simt sunt din cauza lui. Urmeaza sa mai fac o alta transvaginala peste 4 zile pentru a urmari evolutia.
Va pup si va multumesc pentru raspunsuri!
alinuknuknuk spune:
Carita ma bucur ca rezultatele de pana acum sunt ok, bafta si la urm eco, sper sa vezi sacul gestational acolo unde trebuie
Joannalx, voi avea un baietzel! Sunt tare happy, si sper ca toate sa decurga bine pana la final. Starile mele s-au mai ameliorat, nu mai vomit chiar non stop. AM luat vreo 2,5 kg, si dr. este foarte multumit ca nu m-am ingrasat mult pana acum; sper sa ma mentin:d. Mai am dureri inghinale si de spate, dar sunt suportabile, si iau scobutil si no spa la nevoie. Numai bine!!!
18+
carita spune:
[quote]citat din mesajul lui alinuknuknuk
Carita ma bucur ca rezultatele de pana acum sunt ok, bafta si la urm eco, sper sa vezi sacul gestational acolo unde trebuie
alinuknuknuk, la tine la cate saptamani s-a vazut la eco sacul gestational ; este normal ca la aproape 5 saptamani sa nu se vada? mentionez ca am facut eco transvaginala 2d ...poate nici ecograful nu era performant.
Alte mamici /burtici pot sa imi zica cam la cate saptamani s-a vazut la ele sacul gestational ?
pup