Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s miki de ce sa nu te mulgi? cat iti ia, 5-10 min? imediat te-ai muls. eu zic sa incepi sa te mulgi si o sa creasca lapticul ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy, n-am timp nici sa respir..cateodata nici sa mananc..mulsul inseamna si sterilizat si spalat pompa si muls inainte de masa..nu razbesc sa ma impart
![](icon_smile_blush.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pisucmic spune:
Scrish draga, mi se pare mie sau ti-a disparut albumul de pe Picassa? Sau m-a zapacut soarele si nu-l mai vad? Vroiam sa-mi salvez si eu poza de ieri! Iti trimit PM cu mailul meu sa mi-o trimiti asa eventual.
Roxy - asa am patit si eu azi, a dormit Petru mai mult ca de obicei, si dupa-amiaza a dormit aproape 3 ore, si acum in parc vreo 30 de minute dupa ce s-a hlizit cu toti cunoscutii intalniti...
Ma duc sa ma mai joc cu el!
Pupici
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s scrish si madutza ![]() ![]() deci nu bag tot supozitorul...bine ca mi-ati zis ca eu io bagam tot ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
da si vezi sa fie de copii, ca si ala de adulti are la fel cutia
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s fetelor bebelina mea si acum doarme. cum de doarme ea atata, ca de regula nu mai doarme ziua nici s-o bati. sau doarme asa cate o ora. azi a fost si cald tare, o fi obosit-o calduta ca am si stat mult afara. s-a trezit la 2 ore sa pape si apoi somn la loc. maine mergem la iarba verde la un peste ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
distractie placuta
![](pupic.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madu81/Madu81.jpg)
Madu81 spune:
Buna seara, fetelor . Am citit si eu din urma, de doua zile nu am mai intrat din cauza ca s-a incalzit afara si Adam nu mai vrea sa stea in casa deloc
. Iar in seara asta, pe cind il pregateam de culcare si l-am pus un pic sa stea pe burtica - a facut puiul meu mic intoarcerea de pe o parte pe alta
intii am crezut ca nu vad bine, ca s-a miscat cam repede, si l-am pus din nou pe burtica si am vazut cum se intoarce cu mare viteza
. Mi-e asa de drag, simt ca ma topesc
!!!
scrish spune:
pisuc ai mail
in alta ordine de idei, as vrea si eu sa stiu cine mi-a sters albumul de poze de pe picasa! m as bucura sa aflu ca a fost doar o greseala de "manevrare" a albumului meu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui dinora77 Buna si de la noi... Scriu repede caci in jumatate de ora mergem la vaccin!! Vroiam sa-i scriu lui pisucmic vis-a-vis de laptic. Lapticul se decongeleaza la o temperatura nu mai mare de 60 grade pentru ca temperatura mai mare distruge proteina si lapticul ramane apa chioara. Bain marie-ul pe apa are temperatura de 100 grade. Eu decongelez in apa calduta. Lapticul matern poate fi pastrat in frigider (neinghetat) 48 de ore si dupa ce a fost dezghetat poate fi incalzit maximal de 2 ori. Miki sunt sigura ca nu are nimic Andra la ochisor. Dar pentru linishtea voastra, mergeti la un medic. Julius mai incruciseaza ochii uneori (cind e obosit), iar in familia sotului sunt cazuri de genu. Imi fac griji si vom merge la un oculist, cu toate ca pina la 6 luni e normal acest fenomen la bb-lusi. Pupic toate fetele!! Va scriu dupa ce venim de la doctor. Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011 |
Eu stiu ca acest asa-zis strabism la bebelusi este absolut normal, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Buna seara fetelor!!!
Lavinia, cum sa nu mai vb cu voi? Astazi am postat intai mesajul acolo si apoi cand sa intru aici am realizat ca IARASI mi-a fost sters albumul foto si am disperat, sincer. Este pt a 3-a oara si am preferat sa ma linistesc decat sa zic ceva la nervi si apoi sa-mi para rau. Oricum, alt album nu mai fac...nu are rost!
Noi am rezolvat cu masina(asigurare, revizie,etc) si in seara asta am condus , nu va zic ca sunt pericol public
...in adevaratul sens al cuvantului. Nu am mai condus de aproape 1 an si se mult prea cunoaste ...sau poate ca era bebe cu mine in masina si asta mi-a dat emotii
.Maine o iau de la capat, nu ma las
!
Imi este dor de voi si de luni sigur voi fii mai activa....incepe sotul munca!
Sa aveti un week. excelent!!!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui roxy_s ce faceti fetele? azi n-am avut timp de calculator ca am fost pe afara toata ziua. am reusit sa plecam la 9.45 si am venit abia la 15. bebelina a mancat de 2 ori in parc, asa cald a fost, a mai dormit.... si cand am ajuns acasa a tot dormit cate 2 ore chiar m-am si mirat cum de a dormit ea azi asa mult. fetelor, ajutati-ma....bebelina nu a facut caca de 3 zile (de atunci de cand m-am bucurat eu ca a facut ![]() ![]() strumphitza am zis ca trebuie neaparat s-o filmez la baita cum inoata ea acolo,asa dulce este,cum da ea din maini si picioruse, se mai uita la noi putin, iar da.... ![]() ![]() ce masina ti-ai tras ![]() ![]() ![]() ![]() catank nuu, nu am zis ca este slaba Anastasia. doar ca pentru kg ei pare mult mai grasulina. este grasuta, are cute, cute si falcute ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Asa era si Rares, de 3 zile nu a mai facut, i-am pus supozitor si in maxim 5 minute a facut si apoi la vreo o ora si ceva a facut iar, singurel, asa ca nu o mai lasa sa se chinuiasca.
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Buna seara fetelor ![]() Lavinia, cum sa nu mai vb cu voi? Astazi am postat intai mesajul acolo si apoi cand sa intru aici am realizat ca IARASI mi-a fost sters albumul foto si am disperat, sincer. Este pt a 3-a oara si am preferat sa ma linistesc decat sa zic ceva la nervi si apoi sa-mi para rau. Oricum, alt album nu mai fac...nu are rost! Noi am rezolvat cu masina(asigurare, revizie,etc) si in seara asta am condus ![]() ![]() ![]() ![]() Imi este dor de voi si de luni sigur voi fii mai activa ![]() Sa aveti un week. excelent ![]() ![]() Ally , ![]() ![]() ![]() |
Hei mami, ce ai patit de te-ai suparat asa rau????? S-o fi sters din greseala,sunt absolut sigura ca nu a facut-o nimeni intentionat si primesti
![](amenintare.gif)
![](amenintare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
Nasterea miracolului meu
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)