Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

miki de ce sa nu te mulgi? cat iti ia, 5-10 min? imediat te-ai muls. eu zic sa incepi sa te mulgi si o sa creasca lapticul

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy, n-am timp nici sa respir..cateodata nici sa mananc..mulsul inseamna si sterilizat si spalat pompa si muls inainte de masa..nu razbesc sa ma impart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Scrish draga, mi se pare mie sau ti-a disparut albumul de pe Picassa? Sau m-a zapacut soarele si nu-l mai vad? Vroiam sa-mi salvez si eu poza de ieri! Iti trimit PM cu mailul meu sa mi-o trimiti asa eventual.
Roxy - asa am patit si eu azi, a dormit Petru mai mult ca de obicei, si dupa-amiaza a dormit aproape 3 ore, si acum in parc vreo 30 de minute dupa ce s-a hlizit cu toti cunoscutii intalniti...

Ma duc sa ma mai joc cu el!
Pupici

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:

scrish si madutza
deci nu bag tot supozitorul...bine ca mi-ati zis ca eu io bagam tot

da si vezi sa fie de copii, ca si ala de adulti are la fel cutia

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:

fetelor bebelina mea si acum doarme. cum de doarme ea atata, ca de regula nu mai doarme ziua nici s-o bati. sau doarme asa cate o ora.
azi a fost si cald tare, o fi obosit-o calduta ca am si stat mult afara.
s-a trezit la 2 ore sa pape si apoi somn la loc.

maine mergem la iarba verde la un peste vrem sa plecam pe la 8.30.

distractie placuta

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Buna seara, fetelor . Am citit si eu din urma, de doua zile nu am mai intrat din cauza ca s-a incalzit afara si Adam nu mai vrea sa stea in casa deloc . Iar in seara asta, pe cind il pregateam de culcare si l-am pus un pic sa stea pe burtica - a facut puiul meu mic intoarcerea de pe o parte pe alta intii am crezut ca nu vad bine, ca s-a miscat cam repede, si l-am pus din nou pe burtica si am vazut cum se intoarce cu mare viteza . Mi-e asa de drag, simt ca ma topesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc ai mail

in alta ordine de idei, as vrea si eu sa stiu cine mi-a sters albumul de poze de pe picasa! m as bucura sa aflu ca a fost doar o greseala de "manevrare" a albumului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Buna si de la noi...
Scriu repede caci in jumatate de ora mergem la vaccin!! Vroiam sa-i scriu lui pisucmic vis-a-vis de laptic. Lapticul se decongeleaza la o temperatura nu mai mare de 60 grade pentru ca temperatura mai mare distruge proteina si lapticul ramane apa chioara. Bain marie-ul pe apa are temperatura de 100 grade. Eu decongelez in apa calduta.

Lapticul matern poate fi pastrat in frigider (neinghetat) 48 de ore si dupa ce a fost dezghetat poate fi incalzit maximal de 2 ori.

Miki sunt sigura ca nu are nimic Andra la ochisor. Dar pentru linishtea voastra, mergeti la un medic. Julius mai incruciseaza ochii uneori (cind e obosit), iar in familia sotului sunt cazuri de genu. Imi fac griji si vom merge la un oculist, cu toate ca pina la 6 luni e normal acest fenomen la bb-lusi.

Pupic toate fetele!! Va scriu dupa ce venim de la doctor.

Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011

Eu stiu ca acest asa-zis strabism la bebelusi este absolut normal, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara fetelor!!!

Lavinia, cum sa nu mai vb cu voi? Astazi am postat intai mesajul acolo si apoi cand sa intru aici am realizat ca IARASI mi-a fost sters albumul foto si am disperat, sincer. Este pt a 3-a oara si am preferat sa ma linistesc decat sa zic ceva la nervi si apoi sa-mi para rau. Oricum, alt album nu mai fac...nu are rost!

Noi am rezolvat cu masina(asigurare, revizie,etc) si in seara asta am condus , nu va zic ca sunt pericol public ...in adevaratul sens al cuvantului. Nu am mai condus de aproape 1 an si se mult prea cunoaste ...sau poate ca era bebe cu mine in masina si asta mi-a dat emotii.Maine o iau de la capat, nu ma las !

Imi este dor de voi si de luni sigur voi fii mai activa....incepe sotul munca!

Sa aveti un week. excelent!!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:

ce faceti fetele?

azi n-am avut timp de calculator ca am fost pe afara toata ziua. am reusit sa plecam la 9.45 si am venit abia la 15. bebelina a mancat de 2 ori in parc, asa cald a fost, a mai dormit.... si cand am ajuns acasa a tot dormit cate 2 ore chiar m-am si mirat cum de a dormit ea azi asa mult.

fetelor, ajutati-ma....bebelina nu a facut caca de 3 zile (de atunci de cand m-am bucurat eu ca a facut), se tot sceme destul de tare, da parturi dar caca nema. sa-i fac ceva? s-o mai las? ce supozitor trebuie sa-i bag daca-i bag? supozitor cu glicerina?

strumphitza am zis ca trebuie neaparat s-o filmez la baita cum inoata ea acolo,asa dulce este,cum da ea din maini si picioruse, se mai uita la noi putin, iar da....
ce masina ti-ai tras s-o stapaniti sanatosi si sa faceti numai plimbari frumoase cu ea

catank nuu, nu am zis ca este slaba Anastasia. doar ca pentru kg ei pare mult mai grasulina. este grasuta, are cute, cute si falcute ma bucur ca este cumintica Ioana, este tare bine asa

toate fetele.

Asa era si Rares, de 3 zile nu a mai facut, i-am pus supozitor si in maxim 5 minute a facut si apoi la vreo o ora si ceva a facut iar, singurel, asa ca nu o mai lasa sa se chinuiasca.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna seara fetelor!!!

Lavinia, cum sa nu mai vb cu voi? Astazi am postat intai mesajul acolo si apoi cand sa intru aici am realizat ca IARASI mi-a fost sters albumul foto si am disperat, sincer. Este pt a 3-a oara si am preferat sa ma linistesc decat sa zic ceva la nervi si apoi sa-mi para rau. Oricum, alt album nu mai fac...nu are rost!

Noi am rezolvat cu masina(asigurare, revizie,etc) si in seara asta am condus , nu va zic ca sunt pericol public ...in adevaratul sens al cuvantului. Nu am mai condus de aproape 1 an si se mult prea cunoaste ...sau poate ca era bebe cu mine in masina si asta mi-a dat emotii.Maine o iau de la capat, nu ma las !

Imi este dor de voi si de luni sigur voi fii mai activa....incepe sotul munca!

Sa aveti un week. excelent!!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Hei mami, ce ai patit de te-ai suparat asa rau????? S-o fi sters din greseala,sunt absolut sigura ca nu a facut-o nimeni intentionat si primesti daca nu faci altul, ca eu una vreau sa il vad pe Edy, Si asa intru eu rar, culmea ar fi nici sa nu vad poze.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput