Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Salutare mamici de pitici!

Am intrat special pentru Yasmi si Madutza_bra sa va spun ca la Avent exista tetina speciala pentru cereale, nu mai stiu exact daca e de la 3 luni parca, dar sigur in dreapta sus, pe font roz, sunt 3-4 picaturi, de la picatura mica la mai mare iar tetina, are la baza ei, asa cum cele obisnuite au numerele, 1,2,3 asta are I, II si III. Daca pozitionati I deasupra guritei lui bb, va curge cel mai incet si daca pozitionati III va curge cel mai mult. Asta ca am vazut ca a scris mada ca a mai dat 2 gauri cu forfecutza .
Eu le-am folosit la Andrei si e f buna. Incercati sa tineti tetina in mana si apasati pe ea ca o sa vedeti cel mai usor cat de mult se mareste gaura.
Va si spor la diversificare.
Mada, si eu de cateva zile i-am introdus Mariei la culcare un biberon de lapte praf, tot in ideea ca nu se mai trezeste noaptea, dar eu nu am avut noroc, tot se trezeste de 2 ori, o data pe la 3 si inca o data dim pe la 6, asa ca tzantzoseste la ora aia si adoarme la loc.

toate mamicile, de la un capat la altul. Imi e tare dor de voi, dar timp nu am mai deloc, abia apuc sa va citesc, de scris mai greu acum cu 2 pici si singuri.
Aveti niste bb MINUNATI! Fara exceptie!

Strumph, un mare mare si special ptr voi 2.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madu81

Buna seara, fetelor . Am citit si eu din urma, de doua zile nu am mai intrat din cauza ca s-a incalzit afara si Adam nu mai vrea sa stea in casa deloc . Iar in seara asta, pe cind il pregateam de culcare si l-am pus un pic sa stea pe burtica - a facut puiul meu mic intoarcerea de pe o parte pe alta intii am crezut ca nu vad bine, ca s-a miscat cam repede, si l-am pus din nou pe burtica si am vazut cum se intoarce cu mare viteza . Mi-e asa de drag, simt ca ma topesc !!!

Mami de bebe Adam

Felicitari lui Adam!

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

mai fetelor, care a sters albumele lui scrish si a lui Ally ?

care nu are ce face si se distreaza ? sau poate o mananca in ?? sa spuna ca gasim noi leac , sau poate un maturoi sa o scarpiam ??!!!

scuzati-mi franceza dar nu m-am putut abtine !!!

de prea multe ori pana acum s-au sters albume si nu a recunoscut nimeni!! puteti spune, a fost o greseala si putem repara situatia dar asa nu recunoasteti nici una ?! de cate ori trebuie sa schimbam parola la mail?? nu inteleg de ce atata rautate ???!!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Acum sa va povestesc si despre noi. Am fost astazi in parc, am o bancuta care ma asteapta in fiecare zi , e intr=o zona umbroasa si acolo imi fac veacul, mai intra lumea in vorba cu mine si uite asa trec orele si apoi venim acasa, ne schimbam , papam si somn de voie. Azi a dormit Rares de la 14.30-17.30, iar in seara aceasta abia l=am adormit. Se uita la mine si rade, imi vine sa il mananc, l-am albit de cat l-am pupat. Am sa pun si eu poze noi cu minunea mea, sa ne mai vedeti si pe noi ce mari si frumosi suntem,

Strumphy/red] nu am apucat sa citesc din urma, multumim din suflet ca ai intrebat de noi. Cum se mai simte piscoata ta, a mai vomitat? Sa stapaniti sanatosi masina, super ca ai asa socri.

Delia cum te mai simti?

Scrish unde se gasesc biberoanele acestea de cumparat?

Roxy incerc ca macar la 2 zile sa intru pe aici, nu de alta, dar mi se face dor de voi toate/. Rares al meu a facut colici de la lapte si eu momentan nu mai pun gura pe el.

Miki maine o sa ma uit si eu la Rares, desi eu l-am studiat pe toate partile si nu mi s-a parut nimic in neregula,dar ma voi uita si eu, Va tin pumnii si sper sa nu fie nicio problema, iar micuta Andra sa fie sanatoasa.

Simo cum te descurci mami cu toti 3? Ai vreun ajutor?

[red]Yasmi Si Madutza

tuturor fara exceptie!

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

mai fetelor, care a sters albumele lui scrish si a lui Ally ?

care nu are ce face si se distreaza ? sau poate o mananca in ?? sa spuna ca gasim noi leac , sau poate un maturoi sa o scarpiam ??!!!

scuzati-mi franceza dar nu m-am putut abtine !!!

de prea multe ori pana acum s-au sters albume si nu a recunoscut nimeni!! puteti spune, a fost o greseala si putem repara situatia dar asa nu recunoasteti nici una ?! de cate ori trebuie sa schimbam parola la mail?? nu inteleg de ce atata rautate ???!!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Crezi ca a fost ceva intentionat? Eu una nu cred sincer, doar o greseala probabil. Eu una nu am patit-o ce e drept, dar, nu cred ca atat ar putea duce pe cineva capul si sa stearga albumul in semn de razbunare sau mai stiu eu ce.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Am postat si eu poze cu Rares, trebuie sa mai descarc de pe aparat, dar eu nu stiu, asa ca il voi ruga pe sotul meu, ca sa mai pun si ceva mai nou!

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Buna si de la noi...
Scriu repede caci in jumatate de ora mergem la vaccin!! Vroiam sa-i scriu lui pisucmic vis-a-vis de laptic. Lapticul se decongeleaza la o temperatura nu mai mare de 60 grade pentru ca temperatura mai mare distruge proteina si lapticul ramane apa chioara. Bain marie-ul pe apa are temperatura de 100 grade. Eu decongelez in apa calduta.

Lapticul matern poate fi pastrat in frigider (neinghetat) 48 de ore si dupa ce a fost dezghetat poate fi incalzit maximal de 2 ori.

Miki sunt sigura ca nu are nimic Andra la ochisor. Dar pentru linishtea voastra, mergeti la un medic. Julius mai incruciseaza ochii uneori (cind e obosit), iar in familia sotului sunt cazuri de genu. Imi fac griji si vom merge la un oculist, cu toate ca pina la 6 luni e normal acest fenomen la bb-lusi.

Pupic toate fetele!! Va scriu dupa ce venim de la doctor.

Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011

Eu stiu ca acest asa-zis strabism la bebelusi este absolut normal, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.

Nasterea miracolului meu

da, da , da...pana in jur de 4 luni e normal acest strabism

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna seara fetelor!!!

Lavinia, cum sa nu mai vb cu voi? Astazi am postat intai mesajul acolo si apoi cand sa intru aici am realizat ca IARASI mi-a fost sters albumul foto si am disperat, sincer. Este pt a 3-a oara si am preferat sa ma linistesc decat sa zic ceva la nervi si apoi sa-mi para rau. Oricum, alt album nu mai fac...nu are rost!

Noi am rezolvat cu masina(asigurare, revizie,etc) si in seara asta am condus , nu va zic ca sunt pericol public ...in adevaratul sens al cuvantului. Nu am mai condus de aproape 1 an si se mult prea cunoaste ...sau poate ca era bebe cu mine in masina si asta mi-a dat emotii.Maine o iau de la capat, nu ma las !

Imi este dor de voi si de luni sigur voi fii mai activa....incepe sotul munca!

Sa aveti un week. excelent!!!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

bravo, nu te lasa, asa e inceputul, dar dc ai vointza iti vei intra repede in rol.

imi pare rau de treaba cu albumele voastre, al tau si al lui scrish...cred ca e totusi greseala, altfel nu concep.

Mergi la inceput

andreea si dor de tine. Deci acelasi parinte ne-a botezat flacaii...parintele Silviu,imi place tare de el ca e un om bland si mucalit. vai, Rares e un scumpel...se vede pe fatzuca lui cat e de cuminte..ce sepcutze si ce zambet...
Ajutor nu prea am, mama saraca cum face efort cum o doare coloana...am inceput s-o scot insa la plimbare prin zona ca tre sa dea jos vreo 20 de kg macar...dar noi stam pe bancutza in parc si mancam cate 2 inghetate...anulam toata miscarea...

dupa 2 inghetate eram ieri cand m-am intalnit cu deea
nu intelegeam cine ma striga, ca nu prea ma cunoaste nimeni acolo...cand colo era deea cu frumoasa Theodora. Doamne sunt atat de scumpe, finutze si minunate fetitzeleera un bibelou finutz in comparatie cu Hercules al meu.
deea, ma bucur ca te-am vazut, sper sa ne mai intalnim.

Strumpfi, happy fetele toate 4 desigur

happy, ce frumosi sunt puii tai, ce guritze au amadoi...Mie-mi plac guritzele cu colturile in jos...sunt asa de interesante...cum are si Vlad de Miki, mostenire de la mami lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata!
Petru iar a dormit de la 22.30 la 6 dimineata, si apoi de la 7 si ceva la 9 fara ceva, iar acum papa si ne pregatim de parc. Am mai pompat 50 ml dimi dupa ce a papat el (iar erau sanii ca doua mingi hiperinflate dar a halit puiul urgent!) si adunam ptr botez!

Am si eu o intreebare: puii vostri dau din picioare in somn? Noaptea cand doarme asa mult bb are lungi perioade linistite cand doarme tun dar si perioade cand se misca intr-o veselie de eu ma trezesc cu grija ca s-a trezit, cand colo el e cu ochii inchisi dar in miscare... Patiti asa? Ziua nu face asa niciodata.

Va pup, fuga in parc ca la pranz mergem la nunta! Bine ca am laptic in frigi!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput