Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
wmagnolia spune:
Fata mea nu a dormit toata noaptea. De la 12 la 6 dimineata chiuia de parca era la hora. Foame nu ii era. Nu stiu ce a patit ca ea de obicei dormea noaptea. Si cand ma duceam la ea incepea sa rada.
Pe la 6 am zis sa ma duc sa ii pregatesc un biberon ca la san nu vroia si cand m-am intors dormea dusa. Asa ca am decongelat laptele de pomana.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wmagnolia Fata mea nu a dormit toata noaptea. De la 12 la 6 dimineata chiuia de parca era la hora. Foame nu ii era. Nu stiu ce a patit ca ea de obicei dormea noaptea. Si cand ma duceam la ea incepea sa rada. Pe la 6 am zis sa ma duc sa ii pregatesc un biberon ca la san nu vroia si cand m-am intors dormea dusa. Asa ca am decongelat laptele de pomana. Mami de Rebecca |
imi zicea maica-mea ca asa faceam eu
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](nani.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
mami de fete frumoase:
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
strumphy , de acord cu franceza ta...
daca nu va pricepeti sa faceti ceva macar intrebati sau faceti ca mine rugati pe altcineva... am tot citit ca s-au sters albume....probabil ca din gresala, dar ar fi bine macar sa-si asume cineva gresala....
va pupic...
ce misto de voi ca va intalniti vreau si eu
, chestia asta imi lipseste cel mai mult
aseara am iesit cu Dodo si Mari in parc si toti vb cu cineva eu eram singura ca barbatul era la
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Neata mamici!!!
Imi pare rau sa aud ca se sterg iar albumele foto. Sper ca din greseala...altfel cum?!
Mie imi mai ramasese 1 foto, oare o mai fi? merg acusi sa vad.
roxyIoana mea ca niciodata a facut azi kaki dupa 5 zile, pina acum facea la 2 zile. Nu am fortat-o cu nimic, ptr ca nu plingea, nu se scremea...nimic... era vesela si vioaie. Drept ptr care am asteptat...si astazi de dimineata a facut singurica fara mari eforturi, chiar o urmaream.
Daca as fi vazut ca se chinuie sa faca kaki plingind...sau icnind...as fi ajutat-o , dar asa.... Sper ca nu am procedat rau.
Eu am citit ca scaunul la bb sugari pot fi dupa fiecare masa pina la 7 zile maxim.
mandreeac pup o fata ocupata tare. Merg acusi sa-l vad pe Rares
strumphy bine zici, acolo sa faci scoala de soferi, altfel alergi dupa alte hirtii aiurea.Mult curaj!!! Piscotel ce face?ceva nou?
mikisper sa nu fie nimic grav, dar totusi sa mergi la medic ptr linistea voastra.
cami_antoniastiind ca soul tau este preot, la cit timp se impartasesc bb . Am fost cu Ioana saptamina trecuta de Rusalii ptr a o impartasi si tare cumintica a stat, pina la finalul slujbei, apoi la final ne-am si miruit Nici un sunet nu a scos
In rest Ioana doarme si ziua, si toata noaptea... dimineata de la 10 la 12 si de la 14 la 17. Apoi seara de la 21.30 pina dimineata la 5.
Abia astept sa se trezeasca sa o smotocesc
Aaaaa si ieri cit a dormit am facut 7 kg de dulceata de capsuni, bunaaaaaaaaaaa si cu 4 zile in urma 2 kg de dulceata de trandafir si mai bunaaaaaaaaa
Astept visinile sa combin cu cirese sa fac compot multtttttt
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wmagnolia Fata mea nu a dormit toata noaptea. De la 12 la 6 dimineata chiuia de parca era la hora. Foame nu ii era. Nu stiu ce a patit ca ea de obicei dormea noaptea. Si cand ma duceam la ea incepea sa rada. Pe la 6 am zis sa ma duc sa ii pregatesc un biberon ca la san nu vroia si cand m-am intors dormea dusa. Asa ca am decongelat laptele de pomana. Mami de Rebecca |
a dormit ziua prea mult? sau ai consumat tu cioco sau cafea? Cum asa sa nu doarma toata noaptea?!
![](alcool.gif)
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
![](fetita.gif)
scrish spune:
mandreeac biberoanele le gasesti la mothercare
shtrumph si eu te sfatuiesc sa faci scoala de soferi, ca pe toate fetele de altfel. eu sunt dependenta de masina, nu stiu ce as face fara, simplifica enorm viata. eu mi am luat carnetul in anul 3 de fac dar nu am condus 2 ani dupa...si prima zi a fost ciudata dar ulterior nu am mai avut nici o treaba. bine, eu sunt si genul careia efectiv ii place sa conduca. dar inainte depindeam de tata, depindeam de sot pentru una alta iar acum cand am nevoie de ceva, pun fundul in masina, dau muzica tare si la drum cu mine
vad ca deocamdata nimeni nu a spus ca ar fi sters din greseala albumul meu si a lui ally..mai asteptam. oricum, daca nimeni nu recunoaste eu alt album nu mai fac...
va
catank spune:
scrish nu te supara prea tare. Poze trebe sa ne pui, ...pastrezi micutul numai ptr tine?
strumphynu putem lua legatura cu un moderator ceva? nu ne-ar putea spune cine a sters foto? Banuiesc ca se poate ptr ca au acces la orice inf. zic si eu nu stiu, nu ma prea pricep
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
scrish spune:
catank ma supar doar daca a fost sters intentionat daca a fost o greseala nu e nici o problema, se poate intampla, asta astept, sa apara cineva si sa spuna ca a dat delete din greseala...cat despre moderatori, n au ei treaba cu albumele foto de pe picasa, picasa nu are legatura cu DC. oricine are parola de la contul comun poate sa intre si sa faca ce vrea acolo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Simo, merci mult! Si tu ai pui scumpi si dulci iar tu ai fost o frumoasa la botez!
Si acum despre albumele din Picasa. Sper sa nu coincida stergerea lor cu actualizarea albumului meu. de fapt, eu am pus pozele joi pe 16 si albumele au fost sterse ieri nu? Sigur nu am sters eu, ca folosesc Picasa de mult timp, asa trimitem alor nostri poze acasa, iar daca as fi facut-o din greseala, sigur as fi postat un mesaj in care anuntam.
Sper sa rezolvati problema si sa puneti iar poze. Scrish, chiar ma uitasem si eu la pozele voastre si tare te-am mai admirat ce mamica tanara si frumoasa esti, am remarcat si locul de joaca al lui Luca, identic cu al lui Andrei, acum al Mariei , de la Tiny Love si mi-au placut si carucioarele bblusilor Luca si Victor parca? Victor avea Stokke? Frumos dar nu cred ca foarte practic la trotuarele din Ro.
Va si va doresc un weekend frumos!
Mamica de Andrei si Maria
scrish spune:
happy acum am vazut k ai pus poze doamne ce copii frumosi ai
maria e absolut delicioasa iar andrei e senzational, ce gurita dulce are
multumesc frumos pentru complimente, am avut noroc k am reusit sa dau jos destul de rapid 9 kile din cele 10 luate... da ieri au fost sterse albumele, nu prea are cum sa coincida cu pozele tale
cat despre poza cu bebelusii, petru il cheama si e bebelusul "savant" al lui pisucmic
extrem de simpatic si de cuminte
hai incearca sa intrii mai des, iti simtim lipsa sa stii!