Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Gata, am venit din parc, unde e foarte dragut ca au aparut bebelusi de 3-4 saptamani - si sunt asa de mici... parca nici nu mai tin minte cum era el asa mic

Happy - ai copii tare frumosi! Petru Constantin il cheama pe bebele meu; si sa stii ca Stokke e minunat cu trotuarele din Bucuresti tocmai pentru ca e foarte usor manevrabil.

Fug acum, ma pregatesc de nunta cu un beauty session!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Pisuc, ma bucur sa aud asta despre Stokke. Noi cand am cumparat Quinny buzz, eram intre asta si Stokke. Amandoua erau usoare si se manevrau usor. Acum cat am fost in Ro, am folosit carutul cumnatei de la ABC Design si am fost mai mult decat incantata, am realizat ca daca e mai "greu" se manevreaza mai usor. Nu stiu cum sa exprim. Acum al meu mi se pare tare incomod .
Stokke e silentios si f usor de manevrat dar musai sa fie asfalt bun, neted, eventual biscuitzi din aia, ca daca sunt denivelari e mai greu si pacat de el.
Te ai un baiat cu niste ochi minunati. Are o privire tare expresiva, dragul de el!

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Acum vin si eu cu o intrebare ptr mamicile care alapteaza.
La noi stau lucrurile in felul urmator: Maria e alaptata la san exclusiv si de cateva zile-i dau seara inainte de somn, un biberon cu lapte. Cateodata bea 50-60ml , altadata 100, aseara a baut 150ml. Facand comparatie in cat timp a baut cantitatea asta, pot spune cu certitudine ca la san sta 5-10 min la o masa si ca sub nici o forma nu are cum sa bea atat lapte. Oare se satura si e suficient lapte ziua?
Oare ar trebui sa-i dau completare si ziua sau nu?
Las fata sa indure foamea ?
Ziua mananca la 2-3 ore.
Tare ma macina aceste intrebari si tare sunt tentata sa-i dau completare.
Ca si greutate cred ca are un pic peste 6 kg si chiar ma minunam ca ieri scria o mamica, ca a fost la control cu bb, mai mic cu o sapt decat Maria, si ca bb cantarea 8500gr.
Tare nu as vrea sa gresesc cu ceva.
Pana acum nu am comparat-o cu nimeni ca am zis ca asta e ritmul ei de crestere/ alimentare si mai stiu si ca bb alaptati iau mai putin in greutate.
Imi puteti impartasi din experienta voastra?

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hheellooooo

mami happy si cei 2 copilasi minunati A si M! ce bine imi pare sa vad ca postezi
happy sa stii ca nu e neaparat ca, copilasi hraniti cu lm sa ia mai putin in greutate. eu am fel si fel de cazuti in jurul meu. Maria are doar 6 kg??? arata multtttt multtt mai grasunica in poze

cris, ally oare cine tot isi pierde timpul cu sters albumele??? cred ca degeaba schimbam parola, clar e cineva dintre noi, ca eu am trimis parola doar mamicilor care au pozici puse.

mada eu tot nu m am lamurit cum ii dau cereale in bibe daca eu ii fac seara 150 apa+formula sau 180 apa+formula procedez ca si pana acum doar pun in plus o cupa de cereale??? sau inlocuiesc o cupa de formula cu cea de cereale???

la multi ani buburuza maria de happy!!
la multi ani sebi de lauriciu!!

din cate citesc pe aici....se pare ca juniorul meu e printre cei mai somnorosi seara culcare de la 22 pana dimi cand papa si iarasi somn pana la 8.30-9. cand papa apoi sta treaz maxim 2 ore si de pe la 10.11-11.30-12 iarasi somn..apoi papa...apoi are programul fix de somn de amiaza de la 13-13.30-16-17 iar de la 19 iarasi o jumatate- o ora de somn

pisuc distractie maxima la nunta!!!

andreea ai gasit ceiucul???? ce scumpic e rares!!! si ce palarioare frumoase are!!!

strumf sunteti la plimbarici cu masinuta>>???

EDIT: alexina profitati de soare/mare....relaxeazate!!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Fetelor va salut de pe plaja! E super cald si frumos! Mi-e dor de bubu, am plans cand am plecat!!! Va doresc wkd placut si ne auzim luni!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

La noi stau lucrurile in felul urmator: Maria e alaptata la san exclusiv si de cateva zile-i dau seara inainte de somn, un biberon cu lapte. Cateodata bea 50-60ml , altadata 100, aseara a baut 150ml. Facand comparatie in cat timp a baut cantitatea asta, pot spune cu certitudine ca la san sta 5-10 min la o masa si ca sub nici o forma nu are cum sa bea atat lapte. Oare se satura si e suficient lapte ziua?
Ziua mananca la 2-3 ore.
Ca si greutate cred ca are un pic peste 6 kg si chiar ma minunam ca ieri scria o mamica, ca a fost la control cu bb, mai mic cu o sapt decat Maria, si ca bb cantarea 8500gr.
Pana acum nu am comparat-o cu nimeni ca am zis ca asta e ritmul ei de crestere/ alimentare si mai stiu si ca bb alaptati iau mai putin in greutate.

Multumesc frumos!

dar ce ti-a dat de gandit ca ar indura foamea ? e agitata, plange de foame ? nu doarme ?
daca a luat minimul pe luna in greutate n-ai de ce sa-ti faci griji, fiecare copil creste in ritmul lui..bebe de care ziceai cred ca e al dinorei care e alaptat tot la san exclusiv, deci asta e ritmul lui..
eu ii mai dau bibe cu lp cand eu nu am, nu mai curge deloc cand mulg si ea tipa ca din gura de sarpe plus ca atunci cand iidau san si eu stiu ca nu prea am nici nu doarme..deci eu am semne clare..
acum cu cat mananca n-ai putea sa faci o proba a suptului ? stiu ca nu e recomandat dar asa pt tine sa vezi cat papa..eu am mai facut din cand in cand si vreu sa-ti zic ca in 4-5 min, si nu supt continuu ,ajunge si la 150 ml..deci poate
a mea are tot 6 kg si de pe 2 iunie cand a facut 3 luni ( avea 5.8 atunci ) a luat f putin , vreo 200 grame..
iar de gresit n-ai cum sa gresesti, stai linistitta
ai niste copilasi superbi, dar au si cu cine semana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Ziua mananca la 2-3 ore.

Multumesc frumos!

Nu pica ''in plasa'', altfel vei pierde lm. Se satura cu siguranta, atita timp cit nu plinge dupa ce termina de papa. Si faptul ca maninca la 2 ore ziua mi se pare foarte normal.

eu nu i-am dat lp deloc, dar o pun la sin ori de cite ori este miraita, ... si ii merge bine. Atita timp cit nu plinge sau agitata este f bine!

Deci, stai linistita, a crescut f frumos.

p.s. Ai doi copii superbi, au si cui sa-i semene

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Happiness 4 us azi citeam in "Mama si copilul" unde scria ca o fetita sanatoasa (dezvoltata normal) de 4 luni cintareste cam 6000gr. Fetita ta este perfect in grafic!!!Al meu da afara din el, dar n-am ce sa fac. Scriam in cap. precedent ca nu-i dau de mincare decit o data la 3 ore. Asta e ritmul lui. Eu sunt de parere ca trebuie sa continui cu lm exclusiv. de la noi.

Ma laudam eri ca na facut Julius nimic de la vaccin si am chinuit toata noaptea si azi toata ziua cu febra de peste 38 grade. Asa mi-e mila de el. Se vede ca are si dureri mititelul.

Va pup si doresc o seara faina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

happy si eu ii dau fetei lp doar seara, asta ca sa dormim amandoua mai multe ore legate si sa pot si eu sa fac si treaba prin casa ziua, ca de cand a plecat mami e greu...barbatul e plecat la job toata ziua...si o mai am si pe maria in grija..., in rest ii dau doar cand refuza tata( de exemplu cand m-am dat cu ung cu salicilat si nu-i placea mirosul) si ce pota sa zic a mea avea 5000 la 3 luni ( de la 2870 cu care s-a nascut)... dar cred ca asta e ritmul ei...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Happiness 4 us azi citeam in "Mama si copilul" unde scria ca o fetita sanatoasa (dezvoltata normal) de 4 luni cintareste cam 6000gr. Fetita ta este perfect in grafic!!!Al meu da afara din el, dar n-am ce sa fac. Scriam in cap. precedent ca nu-i dau de mincare decit o data la 3 ore. Asta e ritmul lui. Eu sunt de parere ca trebuie sa continui cu lm exclusiv. de la noi.

Ma laudam eri ca na facut Julius nimic de la vaccin si am chinuit toata noaptea si azi toata ziua cu febra de peste 38 grade. Asa mi-e mila de el. Se vede ca are si dureri mititelul.

Va pup si doresc o seara faina!!!

Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011

pune-i o felie de cartof crud invelita in tifon pe bubita...si sa vezi ce repede ii trece si da-i parecetamol ceva...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput