Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexinaA Fetelor va salut de pe plaja! E super cald si frumos! Mi-e dor de bubu, am plans cand am plecat!!! Va doresc wkd placut si ne auzim luni! Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
saluta marea de la mine
![](pupic.gif)
mami de fete frumoase:
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madu81/Madu81.jpg)
Madu81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Felicitari lui Adam! ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
Multumesc frumos, esti o scumpa
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Va multumesc din suflet pentru sfaturi!
De plans nu plange dupa ce termina de mancat, doar uneori trage de san de parca nu ar iesi nimic. Si ce m-a derutat este ca atunci cand doarme mai mult, noaptea ma refer, si sanul este plin si incepe sa curga, mananca mai mult timp adica nu 5-10 minute ci 20 aproape, timp in care suge neintrerupt.
In fine.
Nu renunt la alaptat din multe puncte de vedere si o sa incerc sa-i scot completarea de seara ca oricum tot se trezeste.
Va si va multumesc inca o data!
Mamica de Andrei si Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madu81/Madu81.jpg)
Madu81 spune:
Happiness, si eu am 'cazut in capcana', vorba Catankai, am luat lapte praf in ideea sa ii dau in completare - dar nu prea a vrut sa manince, papa maximum 50 ml la o masa, iar daca ii dadeam sin imediat dupa laptele praf minca cu atita pofta... Faptul ca masa dureaza putin (5-10 minute) m-a derutat si pe mine, de aceea am cedat si i-am luat lapte praf. Acum l-am scos din meniu, astept sa implineasca patru luni si sa ii adaug si cereale, suc de fructe si piureuri .
![](images/user_woman.png)
pisucmic spune:
Happy, ma alatur celor care te sfatuiesc sa ramai la alaptarea exclusiva - cred ca nimic nu mi s-ar parea mai trist decat sa intrerup alaptarea "din greseala" sau crezand ca fac ceva gresit. Din ce povestesti tu (inclusiv cum se umfla sanii si curg dupa perioade lungi) reiese ca oferta e perfect adaptata cererii. Si Petru suge mult mai repede in ultima vreme, in 20 min ambii sani fata de 50 min la inceput... Deci e o evolutie normala, viteza si forta lor cresc. Vezi ca am pus eu un link in ultimele capitole legat de intrebari frecvente despre alaptat. Mult succes la alaptat!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Va multumesc din suflet pentru sfaturi! ![]() De plans nu plange dupa ce termina de mancat, doar uneori trage de san de parca nu ar iesi nimic. Si ce m-a derutat este ca atunci cand doarme mai mult, noaptea ma refer, si sanul este plin si incepe sa curga, mananca mai mult timp adica nu 5-10 minute ci 20 aproape, timp in care suge neintrerupt. In fine. Nu renunt la alaptat din multe puncte de vedere si o sa incerc sa-i scot completarea de seara ca oricum tot se trezeste. Va ![]() ![]() Mamica de Andrei si Maria |
Stiu ca este greu sa va treziti noaptea pt lm tinand cont ca o parte din voi aveti bb2 si oboseala din timpul zilei isi spune cuvintul. Dar trebuie sa avem rabdare...timpul trece repede, si acusi incepem diversificarea. Eu nu sunt ''gica contra'' ptr completare, dar daca avem noi laptic se merita efortul...
Mi s-a spus cind m-am externat cu I sa-i dau completare deoarece este maricica (4200 avea)...si eu, nici macar nu am incercat-o, de ce??? deoarece vedeam ca se satura de la sinul meu, mai mult decit atit imi curgea laptic dupa ce termina ea de papa.
O singura data mi-a plins de foame intr-o seara (in vinerea mare inainte de Paste, eu am tinut post mincind de doua ori in acea zi cartofi prajiti si doua ceaiuri...atit, si seara pauza lapte)si m-am decis sa-i dau lp. M-am dus sa pun apa la incalzit, cind m-am intors ea adormise deja... mi-a fost invatare de minte, drept ptr care am grija sa maninc la timp, sa ma odihnesc cind simt nevoia(las si vase nespalate daca e cazu, etc) ... Kilograme am ceva in plus
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Una peste alta, sustin ideea de a alapta cit mai mult timp si mai ales la cerere, merita puiutii nostrii
![](olala.gif)
Pupici!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
![](fetita.gif)
pisucmic spune:
Neata!
Trebuie sa va spun ca e ora 7 si puiul meu inca doarme! (de aseara de pe la 10.30) A ajuns regula sa ma trezesc eu inaintea lui dimineata, mi se pare incredibil
Iar voi pompa niste laptic fiindca am un preaplin...
Si apoi cred ca ies cu el in parc fiindca e un aer minunat si apoi vine caldura peste noi.
Ieri la nunta tare frumos, apoi am fost si la Manastirea Radu Voda la Sf Nectarie. Ne-am dus dupa aceea sa vedem de torturi la cofetaria Ana si sa mai fac cumparaturi la Mothercare, toata plimbarea sponsorizata de mama care a stat cu el si de un bibe de LM lasat acasa - am gasit un copil si o bunica fericiti!
Va pup si sa aveti o duminica frumoasa!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna dimnineata si-o cafea !
E fresh acum facuta, miroase asa bine, abia astept sa o beau dar am spus mai intai sa va salut si dupa sa imi savurez cafeluta citind din urma
Ieri am lipsit motivat, am fost plecati cu masinuta la castelul Windsor s-o vedem pe regina, era acasa, steagul sus pe pe turn dar problema, avea inatlnire si am amanat ceaiul de la ora 5 pentru alta data Vremea a fost ok pana am ajuns acolo si dupa ce am parcat masina da-i ploaie, noroc ca am husa de ploaie la landou, si noi aveam umbrele dar ploaia era cu vant si m-a udat tot la spate , plus ca eu eram in sandale ca deh, era cald si bine si frumos cand am plecat de acasa
mi-a udat pedichiura dar nu are nimic, cum am ajuns la castel cum a stat ploaia
soare si frumos iar si o gramada de turisti
Ne-am luat si o amenda de parcare asa ca pentru prima data iesiti cu masina
50 lire, 24£ platibil in 14 zile
ca deh, am ajuns si noi mai tarziu cu 3 min fata de ora la care expira parcarea
tocmai lipise amenda pe parbriz nenea ala cand am ajuns noi ca l-am si vazut cand o lipsea, s-a dus Nick sa vorbeasca cu el si nimic, ramane, o platit ..bun asta e, invatatura de minte ca din greseli invata omu nu ?
Dar intarziasem pentru ca piscoata adormise in bratele mele in castel cand vizitam apartamentele regale si am asteptat putin si la lat inapoi carutul de la receptie si cat am mers noi ep jos inapoi spre parcare nu am vrut s-o zgarltai prea tare ca era numai piatra cubica si ca naspa facea carutul..eh asta e, somnul piscoatei face 25 lire
asta e daca dormim in pupucii statului, ca eu ii tot spuneam lui nick ca hai ca acusi expira timpul la parcare si el las ca e timp si cand colo ia uite cum ne-am luat-o
Azi imi vin musafiri, socrii cu nepoatele si cumnatul de la Manchester, deci si azi zi intoarsa pe dos pentru piscoata. S-a comportat bine in car seat in masina, a plans nitel , mai mult marait ca nu ii placea canmd masina statea la semafoare si am fost prinsi un pic in trafic intr-un blocaj cand am iesit pe soseaua de centura aici la noi in nord ca se fac lucrari, dar in rest a dormit pana la castel, apoi a fost ok , i-am dat papa ca ne-am oprit la o cafenea acolo si am luat si noi pranzul si i-am dat si ei lapticul. La castel a fost ok , a dormit in bratele mele ca nu te lasa pe sus cu caurtul si a trebuit sa o port eu in brate, deh asta e ... la banii care i-am dat pe bilet de persoana, 16,5 lire ar fi trebuit sa poarte ei copilul in brate nu eu
vreau cam mult stiu
dar mi s-a parut scump rau biletul, dar nu ar trebui sa ma mir acum ca in 2009 am vizitat palatul Buckingham si am dat 35 lire pe bilet sa il vad, deci asta e la jumate a pret
Dupa ce am plecat de la castel am luat-o spre casa dar prin centrul Londrei , naiba m-a pus sa ii spun lui Nick ca vreau sa mergem la inghetata de aia buna la italieni la gelaterie si am dat de un trafic de nu-mi mai trebuie centrul Londrei nici sa ma pici cu ceara, nu prea curand ca la inghetata o sa mai vreau dar piscoata a dormit si s-a trezit cand am ajuns noi la gelaterie , apoi in drum spre casa iar nani un pic si a fost ok, se tot chiuia la un moment dat, dar tipat asa ca nu stiam daca e de suparare sau bucurie
acum face la fel in patut la ea, ca s-a trezit la 7 si de atunci o tine intr-o chiuiala , se joaca, se da pe toate partile si se rasuceste ca un catel si am vazut-o ca a dat sa apuce o jucarie cu manuta
Ma duc sa imi beau cafeaua si apoi sa ii dau un pic de tzitzi ca e cam ora de papa
Va pup , o zi buna si ne auzim mai tarziu sau diseara dupa ce pleaca musafirii
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
cami_antonia spune:
neata si de la noi
happy la fel patesc eu cu petra
si eu am aceleasi intrebari ca si tine
suge f putin ziua
si la 3-4 ore dar si la 1 ora
si seara la 10 bea niste laptic praf
asa ca s-a obisnuit
si il bea greu
eu cred totusi ca suge greu din bibe fata de tata
sper cel putin
si sper sa se sature pe zi
mi-a luat in 2 sapt f putin
cam 200gr
voi intreba si eu medicul pediatru
sa vedem ce zice
cami_antonia spune:
mai fetelor
da sa va zic ceva
paziti copii de paianjeni
de casa
oricare
antonia mea a fost ciupita ieri
si am creziut ca de un tantar
ca mai pateste
i se face ditamai buba
dar trece
mai si nu se mai trecea
cand la 1 noaptea piciorul umflat rau
am fugit cu ea la urgente
la medicul nostru din spital ca era de garda
si ne-a dat ceva tratament
offffffffffff
dar piciorul e nasol
si acum doarme daca a adormit asa de tarziu azi noapte
merg acum sa o trezesc
pupici
ne auzim mai tarziu
ffffffffffffffff cald si la noiiiiiiiiiiiiiii