Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

unde sunteti fetelor?
nu-mi vine sa cred ca nu e nimeni in zona
eu stau in casa
am pus sa fac o mazare de post ca de maine incepe postul sfintilor petru si pavel
am impartasit fetele
m-a ajutat una dintre nasici
ca singura nu ma descurcam
ca atare petra se trezeste mananca si adoarme la loc
antonia doarme si ea
dupa ce i-am dat ketoful prescris de medic
piciorul e la fel de umflat
sa vedem
sper sa se desumfle cat mai repede
si acum colac peste pupaza are si un fel de cos pe o pleoapa
se vede un punct alb si e rosie pleoapa
offfffffff
numa astea nu ne lipseauuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Va multumesc din suflet pentru sfaturi!

De plans nu plange dupa ce termina de mancat, doar uneori trage de san de parca nu ar iesi nimic. Si ce m-a derutat este ca atunci cand doarme mai mult, noaptea ma refer, si sanul este plin si incepe sa curga, mananca mai mult timp adica nu 5-10 minute ci 20 aproape, timp in care suge neintrerupt.
In fine.
Nu renunt la alaptat din multe puncte de vedere si o sa incerc sa-i scot completarea de seara ca oricum tot se trezeste.

Va si va multumesc inca o data!

Mamica de Andrei si Maria

exact la fel si la mine...
Asta-i si motivul pt care lui Matei i-am cumparat nu stiu cate tipuri de biberoane si tetine...i-am schimbat si laptele praf si degeaba ca tot nu voia...Si acum e la fel, il mai incerc cu lp dar nu vrea deloc, scuipa cat colo si-l apuca si plansul dc insist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Cami ....eu sunt pe aici...

la noi ploua si e un vint de te ia pe sus, asa ca stam cuminti in casa. Bubu doarme si eu caut de nebuna prin frigi ce sa pap. Sotul e plecat de la servici pina miine si eu imi fac de cap cu papa . Am gasit fasole verde si galbena (pastai)si ma duc sa le pregatesc cumva. Fasole n-am indraznit pina acum. Vreau sa incerc sa vad daca ma bate Julius dupa.

De la ce zici ca i s-a umflat piciorusul Antoniei. De la muscat de paiangen? Ei musca? Mititica. de la noi sa treaca. Stiu ce inseamna sa-ti fie copilul bolnavior. Asta micu a facut febra 38,8 fr la vacin alaltaieri shi credeam ca mi se sfirseshte lumea. Azi, cu ajutorul Domnului, e mai bine.

Pupici si celor absente!

Mergi la inceput

Cami si eu am impartasit baietii azi. sa va fie de bine. dc ai fenistil gel pune-i fetei pe ciupitura...ofof...eu pun aparatul in priza ca macar stiu o treaba.
Dinora...la noi e atat de cald...nu-mi vine sa cred ca undeva e frig si ploaie...bine ca si-a revenit si puiul dupa vaccin!

Ieri m-am intalnit intamplator cu Andreiutza, mami frumoasa si slaaaba de Rares grasan si dulce foc. Pup mami scumpa, mai incearca al meu azi sa-mid escarce pozele, mi-a trimis sis si incarcatorul

Strumpfi, ce peripetii cu ploaie si la voi...imi pare rau de amenda

Catankcand mai vii prin bucuresti??? tare as vrea sa ne vedem si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Si eu pe aici, astept sa se mai racoreasca afara ca sa iesim...
Va pun o intrebare practica de vara (mai ales ca sunteti si mamici cu experienta primului copil): voi cum le umpleti programul in zilele astea f calduroase de vara cand nu se poate sta afara decat pana pe la 10-11 si dupa 7-8 seara? Intreb din perspectiva unui pui care nu doarme foarte mult ziua deci trebuie facut un program : noi tot mai incercam sa-l adormim si acasa (azi a adormit jumatate de ora in covorul de activitati cat mancam noi), mai atipeste in scoica cate 30-60 min dar nu foarte mult in general. In afara de mall, ce sugestii mai aveti? Noi stam la bloc...

Va pup ca ma cheama setila si fomila (5800 g azi! )

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Cami si eu am impartasit baietii azi. sa va fie de bine. dc ai fenistil gel pune-i fetei pe ciupitura...ofof...eu pun aparatul in priza ca macar stiu o treaba.
Dinora...la noi e atat de cald...nu-mi vine sa cred ca undeva e frig si ploaie...bine ca si-a revenit si puiul dupa vaccin!

Ieri m-am intalnit intamplator cu Andreiutza, mami frumoasa si slaaaba de Rares grasan si dulce foc. Pup mami scumpa, mai incearca al meu azi sa-mid escarce pozele, mi-a trimis sis si incarcatorul

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Hmmm tare mult mi-ar placea. Trebuie sa fac citeva drumuri, dar am de rezolvat una alta si nu voi reusi sa ne vedem asa pe fuga...insa mi-ar place sa vin in mod expres ptr a ne vedea. Cred cind va naste finuta mea (are gemeni) undeva la sf lunii iulie si poate...poate

Copii ce fac?cum te descurci?tare te admir ca poti face fata tuturor solicitarilor celor mici, si sunt convnsa ca ai solicitari si din partea ''oamenilor mari'' si le onorezi cu brio.

pupici multi

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Hmmm tare mult mi-ar placea. Trebuie sa fac citeva drumuri, dar am de rezolvat una alta si nu voi reusi sa ne vedem asa pe fuga...insa mi-ar place sa vin in mod expres ptr a ne vedea. Cred cind va naste finuta mea (are gemeni) undeva la sf lunii iulie si poate...poate

Copii ce fac?cum te descurci?tare te admir ca poti face fata tuturor solicitarilor celor mici, si sunt convnsa ca ai solicitari si din partea ''oamenilor mari'' si le onorezi cu brio.

pupici multi

Copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?

am venit si noi de la padure. asa cald si frumos a fost, parca si prea cald. bine ca am ajuns acasa ca vine o furtuna, bate un vant de te ia pe sus. bebelina asa bine a dormit la umbra, apoi am pus-ope paturica si ne-am jucat...o sa pun si poze.

happiness nu cumva sa renunti la lm. cum au zis si fetele, daca ea doarme si este linistita sigur se satura, si mai ales daca dupa aia tu mai ai laptic in sani. si a mea la fel suge, 5-10 min. pai cat sa suga? atat este perfect normal, deja suge repede, sanul curge bine....
si 6 kg este greutatea perfecta pentru fetite de 4 luni. in carti, ca sa vezi si sa te linistesti, scrie ca la 4 luni fetitele au intre 5,4-6,3 kg. asa ca este foarte bine.
si clar copii alaptati nu iau in greutate asa repede ca cei cu lp, asta mi-a spus-o si pediatra.
este o dulce Maria si Andrei a crescut.....sunt doi scumpici

catank ti-ai luat portia de ceapa verde azi? am mancat la ceapa verde.... micul dejun l-am servit tot la iarba verde si am mancat vreo 3, la 8.45 eram deja la iarba verde si cu foamea-n gat.

pisuc la noi activitatea principala cand nu dormim este joaca si gangureala. eu vorbesc foarte mult cu ea, ii cant...ea gangureste dupa mine, daca am ceva treaba o pun in leagan si o iau cu mine unde am treaba , ii dau jucariile si se joaca singura si eu vorbesc cu ea., o mai tinem in bratica.... dar tot afara este cel mai bine, doarme mai bine....

strumphitza deja ati si luat amenda? ma bucur ca v-ati relaxat si v-ati plimbat, cred ca a fost tare frunos si interesant la castel

cami sigur n-a ciupit-o altceva? multa sanatate la micuta, sa-i treaca repede piciorusul

alexina cum este la mare? nu este prea cald?

mandreeac Rares este un scump, ce bine ii sta cu palarioarele acelea

toate mamicile.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la multi ani si puiutului meu!! azi avem 4 lunitze!!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

lucutza, la multi Ani!!wow Lavi, sa-ti traiasca...4 luni!

pisuc, activitati nu prea reusesc sa fac cu el, am saltelutza si un centru de activitati...in rest stau cei mari de v pe el tot mereu.

Catank copiii sunt din ce in ce mai independenti, mai voluntari, mai greu de stapanit...de fapt marea problema e lupta pt cine a deschis primul usa, cine mi-a adus primul ceva(mi-e si frica sa-i mai rog sa ma ajute cu ceva), cine a fost primul la intrecerea cu trotinete...si toooot asa...o competitie constanta...deh baieti...

roxy, sa-ti fie de bine ceapa verde (si mie berea de azi!)si aerul curat!

Andreea, iti trimit acum pozicile, am reusit sa le descarc...le pun si aici pt fete dc vor sa ne vada baietii.

Mergi la inceput