Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
scrish spune:
la multi ani bebe lucas!!!!!!
pisuc prea multe activitati outdoor pe canicula nu prea sunt...azi la noi de exemplu a fost ciudat pentru ca de dimineata pe la 10 jumate am coborat la piscina, luca statea pe terasa cu tati iar de la 12 incolo simteam ca nu se mai poate respira aerul...l-am bagat in casa, cu tot cu geamuri larg deschise, dar macar era mai racoare si mai placut...neplacut e ca se si incing foarte repede, al meu transpira imediat...clar trebuie cautate locuri cu aer conditionat si din pacate singurul la care ma pot gandi acum e mall ul...sunt prea micuti pentru alte activitati gen locuri de joaca in mall...si strict dupa parerea mea si pentru un program mai lung decat cel pe care l-ai spus si tu.
cami_antonia spune:
yasmi la multi ani pt bebeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sa fie sanatos, papacios si cuminte ca si pana acum
pisucmic spune:
Lavi - la multi ani minunati pentru Bebe Lucas!!! ce baiat mare!
Scrish, Roxy, Simona, multumesc pentru raspunsuri! Cam asta facem si noi cu el: vorbim, ne jucam, cantam, ne plimbam prin casa, la oglinda, dansam, masaj etc. Eu ma gandeam mai degraba la alternative de plimbare pe caldurile astea; nu ma entuziasmeaza sa merg des cu el la mall (voi merge sigur saptamana viitoare sa-mi iau rochie si lui tinuta de mers catre botez); la Mogosoaia stiu ca e pietris deci greu de mers cu carucior; la Snagov nu mi-e clar unde te poti plimba fiindca nu ne ducem acolo de obicei; si caut locuri alternative de plimbare racoroasa si relaxanta; cred ca seara vom incepe sa ne intalnim si cu prieteni la terase, dar si acolo la unele dintre ele e o problema cu acele mini stropitori, ideale ptr adulti dar nu ptr copii...
Fug la somnic fiindca Petru doarme frumos deja!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi la multi ani si puiutului meu!! azi avem 4 lunitze!!! mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
SA iti traiasca si la multe lunite inainte!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
Ce faceti mamicilor???
Noi am iesit azi cu finii la biserica, l-am impartasit si miruit pe Rares si daca il vedeti cum sta, e minunat , iti vine sa il mananci. Azi a ras si preotul ca in timp ce le citea finilor din Biblie, Rares statea la tati in brate si vorbea cu preotul, ma rog gangurea, nevoie mare.
Simo mamica frumoasa. SI eu ti-am trimis pozele de ieri, sper sa fi primit e-mail-ul.
SA va povestesc cum stateam eu cu sotul meu pe banca si vedem un baietel cu o trotineta, iar sotul meu zice " e mai mare trotineta decat el, dar merge foarte bine"( e vorba despre Matei, fiul Simonei) si apoi mai vad un baietel si imi dau seama ca e David, care seamana bucatica rupta cu SImona si e un mamos, a vb cu Rares al meu, mi-a aratat cat de mult il iubeste pe Arsenie si il pupa de zor, evident ca a venit si Matei sa il pupe si el, cum sa se lase mai prejos si apoi vad o super mami, care arata minunat. Tare m-am bucurat ca ne-am vazut, chiar si pentru 5 minute. Ai o familie minunata.
Strumphy imi pare rau pentru amenda si pentru cat ati indurat traficul din Londra, de fapt piscoata voastra.
Rares al meu doarme de la 20;30, i-am facut baie, a inotat cu colacul si doarme dus.
Va pup dulce pe toate, ma duc sa vad pozele si sa postez si eu una de la intalnirea cu Simo, ca aseara nu am avut timp ca am fost la un gratar.
Nasterea miracolului meu
mandreeac spune:
Roxy si sa va fie de bine gratarul.
Multumesc tuturor pentru complimentele adresate nazdravanului meu, sunt tare mandra de el, de fapt asa cum suntem toate de puiutii nostri.
Nasterea miracolului meu
mandreeac spune:
Cami imi pare rau pentru ce a patit Antonia, fir-ar sa fie de paianjen.
Delia . SA stii ca si mie imi e greu uneori in parc cand nu am cu cine sa vb, e nasol rau, dar mai intra in vb cu mine cate o persoana, ca eu nu ma bag in seama asa din senin, nu e genul meu.
Nasterea miracolului meu
mandreeac spune:
Yasmi mamica . DA, am gasit ceaiul dar pana acum niciun efect. De vineri sau de joi nu mai stiu ii tot dau, dar uneori imi bea 100 ml pe zi, alteori nu, azi de exemplu doar 50 ml mi-a baut. Cam in cat timp s-a vazut efectul la tine?/// Intreb si eu de curiozitate.
Nasterea miracolului meu
strumphitza spune:
TRezireaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Hai la cafea fetele ?!!!
Buna dimineata si haideti ca acusi ajungem pe pagina 2 daca nu scrieti nimic ori e greu luni dimineata ?!
Ma duc sa dau papa la piscoata si trec dupa pe aici
Zi buna si frumoasa !
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
simonacip spune:
neatza.
Andreea ce bine ca l-ai impartasit si tu!Auzi...sa stii ca eu cred ca Rares asimileaza f bine lapticul de la tine d-aia nu prea face kk si altfel n-ar fi asa bine dezvoltat...uite-al meu s-a reglat de la sine..face zilnic..si noi eram tot asa la 3-4 zile
neatza si la Strumpfi.
o zi frumoasa mi-as dori si eu, dar e innorat...
fetele care ati avut botezul..deea, lalely, haideti cu impresii si pozici