Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?

azi n-am avut timp de calculator ca am fost pe afara toata ziua. am reusit sa plecam la 9.45 si am venit abia la 15. bebelina a mancat de 2 ori in parc, asa cald a fost, a mai dormit.... si cand am ajuns acasa a tot dormit cate 2 ore chiar m-am si mirat cum de a dormit ea azi asa mult.

fetelor, ajutati-ma....bebelina nu a facut caca de 3 zile (de atunci de cand m-am bucurat eu ca a facut), se tot sceme destul de tare, da parturi dar caca nema. sa-i fac ceva? s-o mai las? ce supozitor trebuie sa-i bag daca-i bag? supozitor cu glicerina?

strumphitza am zis ca trebuie neaparat s-o filmez la baita cum inoata ea acolo,asa dulce este,cum da ea din maini si picioruse, se mai uita la noi putin, iar da....
ce masina ti-ai tras s-o stapaniti sanatosi si sa faceti numai plimbari frumoase cu ea

catank nuu, nu am zis ca este slaba Anastasia. doar ca pentru kg ei pare mult mai grasulina. este grasuta, are cute, cute si falcute ma bucur ca este cumintica Ioana, este tare bine asa

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

miki de ce sa nu te mulgi? cat iti ia, 5-10 min? imediat te-ai muls. eu zic sa incepi sa te mulgi si o sa creasca lapticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy eu zic k daca au trecut 3 zile fara sa faca kk, poti sa o ajuti linistita. ii pui in fundulet jumatate de supozitor de glicerina si pregateste te de avalansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ce faceti fetele?

azi n-am avut timp de calculator ca am fost pe afara toata ziua. am reusit sa plecam la 9.45 si am venit abia la 15. bebelina a mancat de 2 ori in parc, asa cald a fost, a mai dormit.... si cand am ajuns acasa a tot dormit cate 2 ore chiar m-am si mirat cum de a dormit ea azi asa mult.

fetelor, ajutati-ma....bebelina nu a facut caca de 3 zile (de atunci de cand m-am bucurat eu ca a facut), se tot sceme destul de tare, da parturi dar caca nema. sa-i fac ceva? s-o mai las? ce supozitor trebuie sa-i bag daca-i bag? supozitor cu glicerina?

strumphitza am zis ca trebuie neaparat s-o filmez la baita cum inoata ea acolo,asa dulce este,cum da ea din maini si picioruse, se mai uita la noi putin, iar da....
ce masina ti-ai tras s-o stapaniti sanatosi si sa faceti numai plimbari frumoase cu ea

catank nuu, nu am zis ca este slaba Anastasia. doar ca pentru kg ei pare mult mai grasulina. este grasuta, are cute, cute si falcute ma bucur ca este cumintica Ioana, este tare bine asa

toate fetele.

supozitor cu glicerina pt copii, eu am bagat odata 1/4 din sup si si-a facut f bine efectul

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

pisuc uite asa patesc si eu cand doarme Anastasia mult, ma trezesc singura si cand vad ca ea doarme.... ce sa fac, merg si ma mulg ca am sanii bombe.
sa faceti si voi poze cand va mai intalniti, da? sa va vedem

Mergi la inceput

ailed ce tare ai fost... pai normal ca te gandesti la noi cand pui ca doar toata ziua noi etalam meniuri, ai vazut. si le si mancam, normal

Mergi la inceput

ailed si madutza de ce vreti sa intarcati bebelinele asa repede ? daca tot aveti laptic....

madutza exact asa am zis si noi, decat la noi la mare mai bine mai mergem o ora si ajungem la Bulgari. noi la anul mergem , anul asta doar prin imprejurimi si doar la munte.

Mergi la inceput

scrish si madutza
deci nu bag tot supozitorul...bine ca mi-ati zis ca eu io bagam tot

Mergi la inceput

cami si eu mananc marar verde. il pun in salata si pun si leustean, ii da un gust.....

Mergi la inceput

fetelor bebelina mea si acum doarme. cum de doarme ea atata, ca de regula nu mai doarme ziua nici s-o bati. sau doarme asa cate o ora.
azi a fost si cald tare, o fi obosit-o calduta ca am si stat mult afara.
s-a trezit la 2 ore sa pape si apoi somn la loc.

maine mergem la iarba verde la un peste vrem sa plecam pe la 8.30.

Mergi la inceput