Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata si voua!
Inca o noapte de somn de la 22.30 pana la 7, ma trezesc atat de odihnita dimineata... Apoi a papat, a mai dormit o ora, s-a jucat, a papat si acum iar doarme in vacuta lui tip perna
Apoi il voi scoate in parc cu mama fiindca e in sfarsit aer curat afara (dar am auzit ca tine doar o zi...) si ma duc pana la fisc sa-mi iau ultima hartie necesara la CIC (mi-a iesit pe nas CIC-ul asta cu atata hartogaraie, dar si cand va veni... nici alocatia nu mi-a sosit inca...) si sa caut hainute ptr intrarea in bise la botez.
Strumphi - cate aventuri ai si tu!!! Dar cred ca a fost frumos la Windsor imi amintesc ca si eu am fost impresionata cand am vizitat in 1995!!! (long ago...)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

am dormit ca valiza de la 22.30 la 6 si tot am un somn..... nu stiu ce am , cred ca -a batut soarele in cap ieri si sambata
bebelina este si ea cam agitata si maraita, vrea numai in brate.....

strumphitza eu nu vreau cafea ca si asa Anastasia este agitata, da si tu altceva

simona crezi ca eu n-am baut bere? ba daaa, una. si sambata am baut 2 pahare
foarte frumoase pozele , ce faine sunteti, dar bebeii si mai si

bb_yasmi La multi ani! lui Lucas, multe lunite frumoase inainte, sa creasca mare si cumintel ce baiat mare

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la multi ani maria de anaxena!! sa cresti mare, sanatoasa ca frumoasa esti si sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am intrat doar sa va pup, ca sa nu ma dati disparuta de tot

vb pe seara

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

neataaaa la 12

e bine sa fiu din noua acasa la bebelina. aseara cand am ajuns parca vazusem un zeu..iar am bocit. ce dor mi-a fost de fetita meaaaa
la mare a fost f frumos dar scurt. m-am bronzat putintel...mi-au iesit pistruii la vedere
apa era GROZNICA, am intrat pana la glezne dar imi venea sa vomit la cat de multe alge erau, yuck. chiar nu pricep de ce nu curata marea! in rest era plin de oameni, pe plaja plin, pe faleza plin la restaurante plin.
am ajuns acasa mai obosita decat eram. am dansat la nunta de mi-am dublat bataturile. strumph- a fost o formatie din Iasi, imagineaza-ti ce era la picioarele mele. eu dansez f mult pana pic

desi e cam innourat ma gandesc sa o intind in parc ca mi-e dor de plimbarica cu bebelina! fetelor eu tot pe aleea umbrita stau mereu, cumde nu ne vedem niciodata?

apropos,cami, de paianjan...azi noapte cand manca bebelina ce vad eu pe perete langa noi????? UN MAREEEE PAIANJAN si eu am fobie, am inceput sa ma agit toata, am transpirat si l-am trezit pe sot sa-l omoare. era asa un soi ciudat mare si cu picioare groaseeeeee. doamne daca venea pe Teea noaptea si o musca? dumnezeuleee

pisuc- noi cand stam in casa ne uitam cu orele la carusel si la jucarioare, ascultam muzica, cantam, ne plimbam prin casa. iar in wkd mergem prin alte parcuri, am fost si la cernica la lac la o terasa frumoasa si incercam sa gasim locuri noi . la mogosoaia sa stii ca merge sa il scoti pe cel mic ca este f frumos si nu e chiar atata de inconvenienta acea piatra, doar nu te plimbi pe pietris!

ne pregatim de iesit la plimbarica.
aaaa...joia trecuta, la 2 luni, cantarul arata 5170, a luat putintel sapt asta dar sigur recupereaza ea.

va puuuuuup

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

aaaa de pozele de pe picassa. eu nu am intrat de mai bine de o sapt. pe cuvant ca nu am sters eu nimic
eu tot zic ca a fost greseala si ar trebui sa spuna cine a gresit nu sa mearga pe blat asa

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- buna fetelor. ca vb. de activitati,noi a treb sa stam in casa sapt asta ca am fost raciti.din cele 3 ore dintre mese, noi mancam 30 minute, apoi schimbam pampersul, mai taiem unghii, dam medicamente, agitam cele 3-4 jucarii pe care le avem, stergem limbuta cu glicerina,si facem multa gimnastica- bicicleta, de pe spate pe burta, apoi doar intr-o parte, iar dc il tin pe umar- se catara efectiv pe mine cu piciorusele, dc il pun pe pat, si-l sprijin pe baiat pe picioare face si pasi.il/o stimulez sa impinga in mine cu piciorusele cand sta la orizontala, sa se intoarca intr-o parte dupa sunetul jucariei..si 90% din cele 3 ore- 1 ora sigur o dorm..dar dc ma ocup de ei sa-i obosesc.altfel..maraie, vor in brate..
- de ieri am adus al 2-lea patut.si i-am separat, ca deja nu mai incapeau, treb sa se limiteze la spatiul disponibil.si i-am dus si in camera de langa- noaptea.a fost interesant, ciudat, altfel
- dupa ora 22, mami cu tati erau singurei.ca in tineretea lorasa ca au facut si ei nebuniifara sa se gandeasca ca e perioada fertila sau nu, ca vor copii.. doar sex, fara dorinta de a concepeuitasem ca exista si asa cevanu stiu cum e la voi, dar sotul meu, dupa aproape 1 an de stat pe tusa, parca e obsedatdupa el ar treb sa facem zilnic- desi nu ne caracteriza asta inainteiar eu acum 1 luna, nu aveam pic de chef..voi ati patit asa?mai, dar pic..ma gandeam la el, dar dupa mine, mi-as fi tras un sac pe cap- sa nu ma mai vada asa sexiefectiv, imi zambeste si-mi face cu ochiul, si cand suntem in public

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- acum de exemplu- fiimea era pe pat, si se tot baga cu nasul intr-o pernuta, dar nu-si gasea locul- m-am dus si am intors-o pe burta, sa oboseasca nitel, vine masa in 30 minute , asa ca dupa- satula si obosita poate dormi.baiatul e in scoica, da din picioare de nervi ca nu-l iau in brateastfel isi leagana singur scoicasi e tare uimit, ca eu nu-l bag in seamateapa mami,treb sa stai si singurel nitel

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

offfffffffffff
mie nu-mi prea merge netul
greu ma conectez
am schimbat dealerul
asta e
de aia nu sunt f activa

intepatura s-a mnai desumflat
si nu mai este rosie la antonia slava Domnului
in schimb iar am o problema cu ea
azi am reusit sa o conving sa faca caca la olita
din nou
dimineata
e drept ca a facut legat dar nu f tare
si la sfarsit avea sange iesit
si pe fundulet
si destul de mult
mai sunt atat de speriata de nu va imaginati
astept sa treaca orele astea de somn
sa pot suna la medicul ei [pediatru
sa intreb ce sa fac
offffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

viss ce frumos vb de bebicii tai
te pup si te imbratisez
da la biserica ai mai ajuns cu ei la impartasit?
uite duminica sau poate de sf petru si pavel mergi
cand va fi ziua noastra

Mergi la inceput