Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -
Raspunsuri - Pagina 8
YLARI spune:
Buna fetelor!
Tot stau si ma gandesc si ma razgandesc, si iar ma gandesc... Pentru linistea mea as dori sa fac si eu aceste analize de trombofilie. Ma poate ajuta cineva cu Informatii pe PM referitor la ce anume trebuie sa cer, la cine sa ma duc, vad ca multe sunteti urmarite de doamna doctor Uscatescu, cum pot face sa ajung si eu la dumneaei? Este nebunie mare la Fundeni acolo? Voi de unde ati citit/informat? Ca tot citesc aici de mutatii, de heterozigote, homozigote, nu inteleg nimic... apoi ce-i de facut, se merge cu analizele la un hematolog? Se pot face la hematologie? Vad ca se pot face si la cabinete particulare, sunt de incredere laboratoarele? Imi trebuie trimitere de la med de familie / ginecolog, ceva? As vrea totusi sa nu mai risc. Am la dispozitie aceasta perioada de convalescenta/refacere si as vrea sa profit sa fac cateva investigatii, ma ajutati si pe mine va rog? Va multumesc mult de tot. Paza buna trece primejdia rea si nu mai vreau pentru nimic in lume sa mai trec prin asa durere. Cred ca nici acum nu realizez, uneori ma feresc sa fac ceva ptr ca uit ca am pierdut puiutul... Ce sa mai, am devenit si ipohondra, azi am avut niste crampe groaznice de la constipatia de care sufar si gata, credeam ca am ceva de la chiuretaj... inca nu sunt convinsa ca nu e de la asta, dar mi-e rusine sa sun doctora aiurea. Cred ca am baut 2 litri de diverse ceaiuri... Sorry ca v-am zapacit la cap, mersi ptr raspunsuri. Va pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
danezza spune:
YLARI
Mutatiile nu se fac la fundeni.
Le poti face la Synevo sau la Genetic Lab.
La Synevo, din cate stiu au un pachet, pachetul II cu principalele mutatii (sau asa ceva).
Cele mai des intalnite analize sunt
MTHFR
Fact II
Fact V
+
AT 3
Proteina S
Antcoag. Lupic
Cu rezultatele mergi la un hematolog (pe aici majoritatea mergem la Fundeni) si iti va spune ea ce sa faci!
Mai rascoleste capitolul anterior (58) ca mai sunt acolo multe explicatii.
Si pe prima pagina gasesti Laboratoare, analize, cum se ajunge la Fundeni, etc.
Multa multa bafta!
MTHFR C677 Homozigot
QiaoBing spune:
YLARI mutatiile eu le-am facut la Medlife. vezi unde iti este mai avantajos ca pret. celelate poti sa le faci si la Fundeni.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
floaredemac spune:
Ylari, pe prima pagina ai explicate aceste lucruri, daca citesti cu rabdare. Ai si preturi acolo, fiindca exista diferente.
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
vali79 spune:
D-da dr. este la Fundeni din cata am inteles saptamana aceasta!
Eu am fost ieri acolo.
Succes!
+34
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 alternativ cu 0.6 1/zi. Doamne ajuta-ne!
Beatrice1982 spune:
la cluj, am cautat mthfr si fact V si II sunt impreuna 500 roni, voi cu cat le-ati facut?
anticoagulantul lupic nu stiu unde sa il caut, nu l-am gasit....
am scris mailul.astept cu nerabdare...........zici ca mie imi vine rezultatul.....

Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
17+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
flyhigher77 spune:
toate fetele!
vali cum sunteti? cum a fost la Fundeni? Astept vesti bune
! 
33+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
flyhigher77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 la cluj, am cautat mthfr si fact V si II sunt impreuna 500 roni, voi cu cat le-ati facut? anticoagulantul lupic nu stiu unde sa il caut, nu l-am gasit.... |
eu le-am facut la synevo, sunt 2 pachete la ei:
"Profil sindrom antifosfolipidic" (pret 210 ron) - contine: anticoagulant lupic, anticorpi anticardiolipinici IgG, anticorpi anti-beta 2 glicoproteinaI IgG, IgM.
"Profil trombofilie ereditara II(pret 690 ron), contine: antitrombina III, proteinaC, proteina S, mutatia factorului V Leiden (obs: aceasta iese pozitiva in 90% cazuri cu APCR), mutatia protrombinica (factorII) , gena MTHFR.

33+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
QiaoBing spune:
eu am facut mutatiile la Medlife: Fact II, V, MTHFR si PAI 750 ron in septembrie 2010. celelalte au fost acoperite de un abonament de la servici asa ca nu am suma.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt