Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -
Raspunsuri - Pagina 14
danezza spune:
Felicitari, multa sanatate si numai bucurii!
te asteptam cu povestea!
MTHFR C677 Homozigot
georgia_c spune:
danezza...ceva noutati ?
deci nu-mi da pace chestia cu clexanul; acum ma gandesc ca nu mi-am facut PAI 1, pe care ma gandesc serios sa o fac , insa iar am nevoie de ajutorul vostru:
- unde ati facut-o?am gasit la synevo-290 ron -imi trebuie vreo recomadare de la medic (pana acum , mi-am facut toata analizele fara nicio recomandare nika)
- in cat timp vine rezultatul ?
balanta , sarcina am obtinut-o natural , dupa 4 ani de analize si milioane de alte cele , in luna in care trebuia sa incep FIV , a venit minunea de la DD; mi-e frica si de umbra mea , si sa respir , doar ma rog la DD sa fie bine pana la capat
am o rugaminte , scoteti din dreptul numelui meu de pe prima pagina nicio sarcina oprita in evolutie ,si daca se poate mutati-ma la gravidute 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ileanasi spune:
Georgia, la Medlife Pai-ul e 250 RON.
Succes si nu te mai ingrijora. Va fi bine
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml
insarcinata in 10 +
danezza spune:
am ajuns acasa
am fost la dr si avem 6 saptamani (dupa calcule ar fi fost 6 sapt si 5 zile dar el zice ca sigur am ovulat mai tz)
avem puls, 108 batai (cica e bine) si culmea ... nici nu ma asteptam dar ce ziceti ... fac si clexane de o.4
Ca si tratament acum avem asa:
acid folic, femibion, folowise, magne b6, arefam (2x2 pe zi), pregnyl 1 injectie la 4 zile (inteleg ca este un hormon de sarcina care ajuta in nu stiu ce fel .. el stie)
ne mai vedem si sapt viitoare pt ca cealalta nici eu nici el nu suntem
speram sa fie bine si sa ne ajute Doamne Doamne!
acum va intreb si eu ceva (le-am intrebat si pe fetele de pe celalat forum), el zice sa nu mai iau aspenterul ci doar clexane, asa sa fac?
Parca nu as renunta la aspenter 
MTHFR C677 Homozigot
balanta_tm spune:
danezza, mi se pare super ca ti-a dat Clexane
. Eu nu am avut Aspenter in sarcina si a fost ok.
denisa220972 spune:
georgia_c draguta am modificat, cu toate ca am spus ca nu mai intru sa fac modificari,am mers pe principiul sa nu fii cumva superstitioasa
.
sarcina usoara si la termen.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
georgia_c spune:
danezza, felicitari si sa dea DD sa fie bine pana la capat
sunt cazuri care au mers cu aspenter toata sarcina , asa cum sunt cazuri care au mers numai pe clexane ; in cazul tau cu "homozigoata" aia cred ca e f sanatos clexanul
denisa , multumesc mult

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
inna08 spune:
buna fetelor.
Am vazut ca si voua vi s-a dat vitamina C (Cetebe) si vroiam sa va intreb daca nu va este rau de la ea? Mie da.
Putem lua numai Cetebe ?
18+ 
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
flyhigher77 spune:
inna08 si eu iau Cetebe, n-am nici o reactie adversa de la el. Dupa o cutie de Cetebe trec pe Redoxon, pastile efervescente, ca sa nu ma plictisesc,a poi iar revin la Cetebe ![]()
33+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
inna08 spune:
multumesc mult fly.
o sa incerc si eu redoxon.
18+ 
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.