Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seaqueen spune:

buna fetelor! va citesc de foarte mult timp... dar abia acum mi-am facut curaj sa si scriu...
am pierdut doua sarcini (oprite in evolutie), ambele la 6 saptamani. dupa ceva investigatii am descoperit deficit de proteina C (50.7% interval ref. 70-140) si deficit de proteina S (43.1% interval ref. 59-118). anticorpii anticardiolipinici au iesit negativi si lupus anticoagulant in limite (41s interval 35.8-47.8). dna doctor gin. a fost de parere ca as avea sindrom antifosfolipidic (desi anticorpii nu au iesit pozitivi, nici LA) si mi-a spus ca de indata ce raman insarcinata (si imi confirma sarcina) sa merg la Fundeni la Dna Dr. Uscatescu. acuma...eu am 2 probleme: 1. se poate SAFL fara aCL sau LA pozitive? sau sunt deficiente ereditare? si 2. nu pot merge inainte sa raman insarcinata la Fundeni? cum celelalte sarcini le-am pierdut f repede...mi-e frica sa nu ajung prea tarziu
alte analize pt trombofilie nu am facut. toxoplasma, CMV si Pap. au iesit bine
va rog, ajutati-ma! ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Seaqueen, nu pot sa spun ca ma bucur ca ai motiv sa scrii aici, dar tot e bine ca ai aflat ca ai ceva probleme. Poti avea trombofilie din cauza deficitelor de Proteina C si S. Deci problema ar fi trombofilia, nu doar sindromul antifosfolipidic (pe care se pare ca nu il ai). Poti merge la Dr. Uscatescu, la Fundeni si pana ramai gravida. Poti citi pe prima pagina ce analize se mai fac pe langa cele clasice de hematologie, si anume mutatiile care dau si ele trombofilie si provoaca oprire in evolutie a sarcinilor.

Numai bine!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

in primul rand imi pare rau pt pierderi
eu zic ca poti merge linistita (e chiar indicat) si inainte la un hematolog si sa vezi ce-ti zice, sa iei un tratament preventiv

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Am si eu o intrebare eu fac Fragmin zilnic .....,si de 2 zile simt o durere crunta in picioare ,in stingu inclusiv osul simt ca ma arde de la genunchi in sus spre coapsa ,si la ambele picioare mi se pun circei ingrozitori ,sau nu stiu cum sa va explic ..,simt ca mi se incaleca venele, dar asta de la genunchi in jos spre talpa dar in partea muschiului,ma trezesc si noaptea cu o durere groaznica ,de la ce o fi voi ati patit asa ceva,nu stiu cu ce sa imi dau,am luat azi de la farmacie STIMUVEN plus,cica nu afecteaza sarcina ,mi-am dat cu spirt ,degeaba ,ce ma sfatuiti?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seaqueen spune:

MeAlex si danezza - multumesc mult pentru raspunsuri!
va voi urma sfaturile...am vazut ca pe prima pagina sunt multe informatii f utile si le voi studia bine!

Mergi la inceput

Angelica,
nu stiu sa-ti spun despre toate pb tale dar pt dureri musculare si carcei te sfatuiesc sa iei mai mult magne b6, ajuta la relaxarea musculaturii. Eu de ex, iau 4 tablete pe zi.

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Angelica, sustin ce a spus Danezza. In plus, eu m-am masat la prima sarcina cu Varixinal. La a doua nu am mai avut timp
Sanatate multa!

Salutam toate fetele!

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

MAGME B6 iau de o luna de zile ,la indicatia dr USCATESCU dar 1 pe zi ............nu stiu acum m-au mai lasat durerile dar de dimineata m-am trezit cu durere de mijloc ,dar am inteles ca este normal ,DOAMNE AJUTA ,CA BEBE SA FIE BINE SI SA SE FI PRINS BINE ACOLO!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+4

Mergi la inceput

Chiar daca ti-au mai trecut durerile, sa iei totusi magneb^ mai multe pe zi.
Despre durerile de spate si burta ca la cm sunt relativ normale
Nu-ti face griji, te mai doare ca se mai intind ligamentele pe acolo
Asa emotii aveam si eu dar ai sa vezi ca bebe e bine prins acolo
Acum sa speram ca trecem cu brio pesteperioada asta critica ..
Doamne ajuta!

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Fly, foarte bun redoxonul.Eu o sa raman cu el.
multumesc mult mult.

19+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput