Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

danezza va tin pumnii pentru maine! te-astept cu vesti bune!

33+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

danezza, ai cumva idee cam cat are de gand dr Uscatescu sa te tina fara Clexane? (ma gandesc la antecedentele tale si la homozigota ta; iarta-ma, nu vreau sa te rascolesc, dar tu in sarcina anterioara ai facut Clexane?). Cate sapt de sarcina ai acum?
Cred ca nici nu te-am felicitat pt sarcina (nici nu cred ca am observat ca esti insarcinata pana azi - eu nu (mai) prea citesc constant la topicul asta - am perioade si perioade). Felicitari si sa fie bine pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Balanta
nu stiu ce tratament voi avea in continuare
depinde de cum evolueaza lucrurile
in sarcina trecuta am facut clexane spre sfarsit si se pare ca deagaba .. nu stiu daca din cauza lui (sau a dozei prea mari) se formase un hematom la cap si ... asta a fost, la 30 sapt s-a oprit din evolutie si mi s-a provocat nasterea (o poveste cumplita despre care nu are sens sa mai povestesc .. e destul de trist)
Cert este ca eu pana la 23 de sapt cand mi-au depistat retardul mare de crestere - de 3 sapt, nu am luat nici macar un aspenter nestiind de pb .. acid folic luat tz .. de pe la 7 sapt si tot asa
Acum cand dau filmul inapoi imi dau seama ca de fapt de cand am fost la eco la 7 sapt .. sarcina parea de 5 .. daca dr aia stia sa-mi spuna ca sunt pb .. poate situatia era alta dar .. asta a fost.
Acum am fost la uscatescu .. stie situatia mea si a a zis ca deocamdata mergem asa, sa vedem ce zice si ginecologul.
Mai intai tre sa am confirmarea pt sarcina (pt asta ma duc azi)
Sa-mi spuna mie ca totul e ok si incepem cu dreptul nu cu stangul ca data trecuta. Pana atunci nici nu vreau sa ma gandesc ca sunt insarcinata, nu pot sa ma bucur, nu pot sa ma manifest .. poate de aia nici nu ai stiut de sarcina mea pentru ca pana nu vad eu ca e totul ok .. nu ma consider gravi. Asta pt ca nu vreau sa fiu foarte dezamagita in situatia in care nu va fi asa.
Acum sunt cat de cat linistita ca sunt sub tratament si sper ca azi sa aflu vesti bune.
Va pup pe toate

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

aproape 7 sapt ( 6 sapt si vreo 5 zile)

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

danezza, stiu ce inseamna sa ti se provoace nasterea la o sarcina mare .
Ce doza de Clexane ai avut inainte, de zici ca poate era prea mare?
Ginecologul tau ia trombofilia in serios?
Te rog sa nu te superi ca te intreb toate astea, dar pt multi dr-i trombofilia este o joaca; mai ales daca vad ca ai doar o mutatie, li se pare o nimica toata (desi o homozigota face cat doua heterozigote).
Dr Uscatescu este o dr ok, doar ca uneori este cu toane si mai este si influentabila, asa ca depinde cumva si de starea in care o prinzi.

Mergi la inceput

Dr meu ... nu stiu sa-ti spun cat ia de in serioa trombofilia
cand am ajuns la el, mutatiile au fost primele analize pe care m-a trimis sa le fac avand in vedere retardul de crestere
El nu prea este adeptul clexane-ului. Intr-o discutie purtata cu el .. a zis ca aceasta mutatie nu ma poate impiedica sa am o sarcina normala, fara pb. (mi-a explicat vreo 20 de min care e povestea cu homocisteina ... etc .. deci este in cunostinta de cauza) El mi-a recomandat totusi clexane 0,6 in mom in care copilul deja nu mai crestea deloc .. si uscatescu la cateva zile dupa aia clexane 0,8 zicand ca suntem in criza de timp.
La nici 2 zile dupa doza de 0,8 s-a intamplat tragedia.
Cam asta este pe scurt povestea
Acum cand am sa vb cu gine, am sa-i spun ca de asta voi face clexane de cand va fi nevoie, nu mai astept atat.

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Sarcina mea a fost prin FIV si din Z1 de stimulare ovariana am avut Clexane de 0.6 (eu am MTHFR C677T hetero, protrombinica hetero si PAI1 4G/4G homo); nu am avut nici o probelema cu sarcina in sine (bebe era tot timpul mai mare cu cateva zile la eco), doar ca bebe a avut niste malformatii.
Da, probabil ca ai inceput prea tarziu Clexane si poate ca doza de 0.4 ti-ar fi fost suficienta (acuma depinde si cate kg ai - la Viena se tine cont si de asta in stabilirea dozei - eu nu-s vreo slabatura).

Mergi la inceput

nici eu

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Citat:
citat din mesajul lui anioana2002

crisia activeaza-ti PM-ul...

MTHFR C677T homozigot
PAI -675 4G homozigot

L-am activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Vad ca nu a scris nimeni aici dar se pare ca in 14.06.2011 a nascut Ramonella. A lasat mesaj la odiseea ei.

"Am nascut azi (adica ieri) ,la 18.30 un baietel de 3200g ,52cm si nota 10.Il cheama Raul Gabriel si e tare frumusel.A fost foarte rapid ,dar foarte dureros"

Sa-i traiasca si sa fie fericiti cu totii!

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput