criza din Grecia

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Ar mai fi ceva. Ieri, din mijlocul bataliei din strada, vorbea un pompier, fost student in Romania. Spunea ca-i greu si nu e de acord cu noile masuri. Avea un salariu de 1000 euro si era nemultumit ca benzina e 1,7 euro, ca au crescut taxele, ca s-au scumpit utilitatile. Facea niste socoteli pe pielea lui si...se cam incadra in ele. Lucru care l-a mirat si pe reporter...l-a intrebat bine, dar vad ca tu te descurci...da, asa e, dar nu-i vorba numai de bani, e vorba de drepturile noastre care ne sunt luate (total sau partial), avem si noi drepturi...

Marturisesc ca nu pricep ce inseamna falimentul unei tari. Si de ce ne afecteaza pe noi ceilalti.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Sa-l invitam in Romania, unde un pompier ia 400€ si benzina e 1.4€

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Ar mai fi ceva. Ieri, din mijlocul bataliei din strada, vorbea un pompier, fost student in Romania. Spunea ca-i greu si nu e de acord cu noile masuri. Avea un salariu de 1000 euro si era nemultumit ca benzina e 1,7 euro, ca au crescut taxele, ca s-au scumpit utilitatile. Facea niste socoteli pe pielea lui si...se cam incadra in ele. Lucru care l-a mirat si pe reporter...l-a intrebat bine, dar vad ca tu te descurci...da, asa e, dar nu-i vorba numai de bani, e vorba de drepturile noastre care ne sunt luate (total sau partial), avem si noi drepturi...

Marturisesc ca nu pricep ce inseamna falimentul unei tari. Si de ce ne afecteaza pe noi ceilalti.

Sa-l invitam in Romania, unde un pompier ia 400€ si benzina e 1.4€

A, nuuu...in Romania a facut facultatea, ca era mai ieftin (sau moca).

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:

Facultatea de pompieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Citat:

"Grecilor li se vor impune conditii socante pentru a beneficia de un nou acord financiar.
Financial Times, care citeaza surse oficiale, a scris ca noul acord va avea conditii draconice, care echivaleaza cu cedarea suveranitatii Greciei. Creditorii externi ar urma sa se ocupe de finantele tarii, sa īncaseze impozitele (cam cum se īntāmpla īn perioada fanariota la noi) si sa se ocupe de privatizari. Companiile si activele imobiliare grecesti ar urma sa se vānda sub supravegherea nemtilor si francezilor. Activele statului grec sunt estimate de catre unii la 300 miliarde euro."
www.money.ro/inceputul-sfarsitului--grecia-nu-mai-are-voie-sa-si-stranga-banii-din-taxe_978856.html" target="_blank">money.ro

interesant de vazut si articolul de mai jos:

www.logec.ro/2011/05/29/ce-se-intampla-dupa-ce-grecia-isi-recunoaste-falimentul/" target="_blank">Ce se īntāmpla dupa ce Grecia īsi recunoaste falimentul?

si... efectul de domino:

Grecia - Irlanda - Portugalia - Spania - Italia - Regatul Unit

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=22129

... dar nimic nu este intamplator... mai ales in logica economica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

Facultatea de pompieri?

De ce nu?
Daca exista facultate de surori medicale...o exista si de pompieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adrianaa

Citat:

"Grecilor li se vor impune conditii socante pentru a beneficia de un nou acord financiar.
Financial Times, care citeaza surse oficiale, a scris ca noul acord va avea conditii draconice, care echivaleaza cu cedarea suveranitatii Greciei. Creditorii externi ar urma sa se ocupe de finantele tarii, sa īncaseze impozitele (cam cum se īntāmpla īn perioada fanariota la noi) si sa se ocupe de privatizari. Companiile si activele imobiliare grecesti ar urma sa se vānda sub supravegherea nemtilor si francezilor. Activele statului grec sunt estimate de catre unii la 300 miliarde euro."
www.money.ro/inceputul-sfarsitului--grecia-nu-mai-are-voie-sa-si-stranga-banii-din-taxe_978856.html" target="_blank">money.ro

interesant de vazut si articolul de mai jos:

www.logec.ro/2011/05/29/ce-se-intampla-dupa-ce-grecia-isi-recunoaste-falimentul/" target="_blank">Ce se īntāmpla dupa ce Grecia īsi recunoaste falimentul?

Asta din cauza ca singuri nu au fost in stare sa-si gestioneze prima transa primita de la UE. Au irosit banii aia degeaba, asa ca trebuie sa le faca altii treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Ca sa fiu sincera si noua, romanilor, ne-ar tb sa ne arate nemtii cum sa impartim banii. Nici ai nostri nu sint mai prejos decit grecii, mai ales cu guvernantii pe care ii avem.

de ce ne afecteaza pe toti falimentul unei tari? pai sa vedem: dezechilibre pe piata burselor, criza, scumpiri, somaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

nu vreau sa fiu critica dar se spune ca - cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia sau nu vezi paiu din ochiul tau dar vezi barna din ochiul celuilalt. spuneti-mi si mie un grec care castiga 200 euro pe luna sau mai putin? romania e la pamant dar noi incercam sa le dam lectii cum sa-si salveze tara- in romania e o mana de oameni care fura in afaceri cu statul si sunt f bogati, cativa copilasi care lucreaza pe la internationale si iau un 1000 euro/ luna ( in medie) si restul- restul e tacere.a si am uitat - oamenii care muncesc in afara- numiti capsunari de.... ( epitetele le puteti da voi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Am fost in vacanta in Grecia , ieri ne-am intors!

Am fost in Platamonas...din fericire grevele nu ne-au atins aproape deloc!
Spun aproape...pt ca sambata a fost oprit curentul pentru 2 ore din cauza grevei! In cele doua ore nu am avut nici apa...
Noi am prins doar juma de ora din cele 2 ore, cand ne-am intors de la plaja! Pe plaja nu ne-am prins ca nu e curent.:)

In rest vorba Laurei...apa sarata, soare, peste bun la taverne!

Si am primit bon de casa la toate tavernele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

Facultatea de pompieri?

http://www.academiadepolitie.ro/Facpmp/index.html

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput