Medic ortoped in Bucuresti!
Imi puteti recomanda si mie un medic ortoped pediatru in Bucuresti?
Inutil sa mai spun ca vreau unul bun, testat de voi.
Baietelul meu poarta incaltari ortopedice de la cateva luni, acum are aproape 4 ani, si tot nu sunt impacata ca e totul ok.
Multumesc!
Mamica de Andrei si Maria
Raspunsuri
blue_flower spune:
Dr. Daniela Ciotlos, Medic Primar Chirurgie si Ortopedie Pediatrica, Spit. Grigore Alexandrescu.
Du-te cu incredere. Copilul meu s-a nascut cu tal valg bilateral. A fost tratat corect si acum este bine.
E un doctor pe care il recomand cu toata dragostea si caldura. Un om deosebit care este intr-o echipa foarte buna in Spit. Grigore Alexandrescu.
Happiness_4_us spune:
Acest medic p[oate fi gasit si la vreo clinica privata?
Nu sunt din Buc si nu pot sta pe la usi sa astept. Pe langa baietel mai am o pitica pe care o alaptez si ar fi mult prea greu prin caldura cu amandoi.
Multumesc frumos!
Mamica de Andrei si Maria
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Acest medic p[oate fi gasit si la vreo clinica privata? Nu sunt din Buc si nu pot sta pe la usi sa astept. Pe langa baietel mai am o pitica pe care o alaptez si ar fi mult prea greu prin caldura cu amandoi. Multumesc frumos! Mamica de Andrei si Maria |
ai PM
Didididi spune:
Alex. Thierry, tot de la Grigore Alexandrescu. Are cabinet si langa Piata Muncii, clinica Recover. Noi am fost cu baiatul si a fost super explicit, a motivat foarte clar orice a spus. Nu mai zic ca a stiut sa se poarte cu copilul care avea numai 2 ani.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
iubu77 spune:
Eu ti-l recomand pe Radu Spataru... pe noi ne-a scapat de ghete ortopedice....cu care unii sunt de acord iar altii sunt contra.
Noua ne-a placut de el am fost cu ambii copii si suntem pe drumul cel bun...
Didididi spune:
Jianu, cred ca este cel mai bun. Din cate stiu si Spatrau si Thierry lucreaza cu el.
Spataru nu i-a placut. Noua ne a recomandat ghetute, desi in toate articolele citite (inclusiv unul publicat de Jianu) nu se recomanda la platfus asa ceva. Plus ca la consultatie particulara, a stat de vorba la telefon 90% din timp. Este bun, dar pare din scoala veche.
tomaca spune:
citat din mesajul lui Didididi Alex. Thierry, tot de la Grigore Alexandrescu. Are cabinet si langa Piata Muncii, clinica Recover. Noi am fost cu baiatul si a fost super explicit, a motivat foarte clar orice a spus. Nu mai zic ca a stiut sa se poarte cu copilul care avea numai 2 ani. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Si eu il recomand pe acest doctor. Am fost cu baiatul meu pentru torticolis cu care s-a nascut. Am inceput terapia de la 1 luna si s-a rezolvat repede. Sunt foarte buni amandoi si el si sotia (doctorul terapeut). Au kinetoterapeuti specializati si pe copii mici. Nr telefon 0723686560
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN
Printesa01 spune:
citat din mesajul lui Bebe Beca Dr. Alexandru Thierry recomandam si noi. Clinica REcover. |
me too.
il gasesti si in wkd la o clinica din pipera daca te hotarasti la el, iti dau pe pm datele.