LMA Radu-Delfinasi in straie de sarbatoare (147)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, dupa ce l-am aspirat de multe ori pe Vlad ( nasucul lui, evident), nu ma mai lasa, urla cand vedea aspiratorul. Si atunci i-am dat in nasuc cu apa de mare spray humex-mi se pare excelent. Sa va faceti bine, sa treaca repede raceala!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

CRIS deci noi acum avem asa:

8 - trezire - fructe (100 - 150 gr) - caise, cirese, mere, pere, etc

10 - micul dejun (diferite combinatii cu iaurt cum am mai zis)

13 - pranzul

16-17 - gustarea de fructe (in functie de ora la care este, ii dam mai mult sau mai putin de 100 gr)

19 - cina (legume / fainoase / lactate) si de acum tre sa bagam pestele

21 - laptic

si noaptea inca o tura de laptic, dar la asta trebuie sa renuntam cumva.

dar andrei nu prea mai mananca mult peste 200 gr, mananca des si mai putin, dar tot e cam grasut cred ca asta se intampla pentru ca e cam lenesut si nu vrea sa mearga inca.

si trebuie sa fac cumva sa ii dau mancare mai de oameni mari, dar mi se pare complicat....off, e tare greu sa nu fii acasa cu puiul tau

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
si trebuie sa fac cumva sa ii dau mancare mai de oameni mari, dar mi se pare complicat....off, e tare greu sa nu fii acasa cu puiul tau

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

eu fac ciorba pentru noi fara sare, piper, vegeta etc...si ii scot si lui 2 portii, pentru ziua respectiva si pentru urmatoarea...asa papa si el mancare de oameni mari...si la fel fac cu mamaliga, pastele...felul II il condimentez abia dupa ce i-am pus lui deoparte...si uite asa mancam si noi mai sanatos
tu vrei sa ii faci zilnic? eu cred ca e foarte greu daca nu imposibil
legat de cantitate noi papam variabil intre 200 si 300 gr...de cand cu caldurile astea am observat ca papa mai putin azi 190

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

rodi, felicitari si pt Maria...e fata mare deja...acolo cand incepe colegiul? sau cum se numeste gimnaziul la voi? Isa e mare figura cu stilul ei de mers...

pai e altfel sistemul de invatamant... colegiul incepe de la 3 ani, e in 3 etape: de la 3-5 ani - infantil, de la cl I-VI - primaria, de la VII-?? e secundaria. si-apoi nu mai stiu... . deci, la 10 ani Maria a terminat cl. a IV-a. ce-mi place mie e ca, daca e mai avansat copilul decat grupa lui la anumite materii (limba, literatura), in urma unui examen trece la alt nivel. Maria a terminat limba si literatura cu cl a V-a...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, si noi am avut o tura din asta de muci, fara nici un altfel de simptom. Eu i-am dat oscilo si aspirat, primele 3 zile la greu, apoi i s-au mai rarit si lui mucii si ii mai stergeam cu batista. sa-l pui sa doarma cu caputul un pic mai sus si ii usurezi si lui noaptea. Trece imediat...
Cristina, nu a cazut chiar ca un sac, ca a pus si mainile jos si in genunchi s-a julit un pic, dar i s-a dus si capul inainte. Ce sa facem? Daca incep sa ma stresez de acum de lovituri, ce-oi face mai incolo? A urlat un pic, s-a smiorcait si a uitat, dar de mana nu m-a mai lasat!!. Invata puiul meu ce e sanatos si ce nu...
Cat despre mancare si eu l-am trecut pe mancare de-a noastra, ce se poate da...E ok daca ii pun la congelator de ex spanac gatit cu smantana? Adica nu cred ca se strica, nu?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Tina sa stapaniti sanatosi apart,de acum sa vezi agitatie cu amenajarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici!

Ii urez si aici lui Raducu LA MULTI, MULTI ANISORI!!!

Noi suntem la tara. Am intrat de la cumnata si am citit doar ultima pagina (merge foarte greu calculatorul).

Oana, sanatate lui Matei si Paula, un pt Raul, a luat cumva o cazatura mai urata?

Noi suntem 'toata ziua-buna ziua' p-afara. Deja am tocit o pereche de incaltaminte. In rest nimic nou sub soare. Tot prost stam cu masa de pranz si de seara (am crezut eu ca-si revine de la aer curat).

mamicile si delfinasii!
Noapte buna.

LML Eva, Mihai, Maria si Miguel!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, si noi am avut o tura din asta de muci, fara nici un altfel de simptom. Eu i-am dat oscilo si aspirat, primele 3 zile la greu, apoi i s-au mai rarit si lui mucii si ii mai stergeam cu batista. sa-l pui sa doarma cu caputul un pic mai sus si ii usurezi si lui noaptea. Trece imediat...

Poze luna 11

necazul e ca vrea suzeta...dar cu suzeta nu poate respira pe gurita
ai pus carti si ai inclinat patul?
sau cum ai facut...

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, eu l-am pus pe o perna cat timp a avut muci. Raul numai cand adoarme ii dau suzeta si apoi o iau. Asa facea si atunci, il aspiram bine, ii dadeam suzeta si apoi i-o luam...

Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, asta cu suzeta am patit-o si noi, el nu poate adormi fara suzeta. Asa ca ii dadeam suzeta in gurita si il leganam incetut pana se linistea si era aproape adormit, apoi avea un alt fel de respiratie, mult mai usoara, si nu il mai deranja suzeta. putea apoi sa traga linistit din ea. Iar patutul l-am ridicat cu niste carti.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput