LMA Radu-Delfinasi in straie de sarbatoare (147)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
TINA, sa o stapaniti sanatosi. Tre sa dai de baut - la dublu, ca de! 2 evenimente, 2 baute.
RODI, cat de tare e Isa. Deci, cat de tare!
Bai, deci cati pediatrii atatea reguli, frate! Pai mie mi-au spus carne 5 zile pe saptamana, 2 zile ou; din cand in cand ficat (eu nu i-am dat deloc pana acum), de la 1 an peste. Nici nu mai stiu cum sa o hranesc.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 De azi avem casa!!! Am semnat o promisiune la notar si i-am dat avansul. Sunt fericita! |
ai vazut ca azi e O ZI MARE pe toate planurile!
Felicitari...si spor la amenajat!
![](pupic.gif)
Matei - luna a 11-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Isa ramane o adevarata printesa ...chiar si cu acest nou stil de mers
mi-a placut mult si festivitatea Mariei!
pana la ce varsta se poate schimba culoarea la ochi? parca citisem undeva ca pana la 1 an
Fetelor help ...suntem mucosi toti 3 ...dar problema e la Matei, ca abia sugea...lasa sanul sa traga aer ca pe nas nu putea sa respire...e plin de secretii...i-am pus ser si l-am aspirat
as mai putea face altceva?
febra nu are
Matei - luna a 11-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
OANA pentru Matei mult ser si apa de mare. si noua ne-a mai dat pediatra formula 31 , cate 3 granule de 4 ori pe zi.
si noua ne-a trecut raceala si mucisorii cu imonurezistan junior, cate 3ml dimineata si seara si cu formula asta 31.
si daca are nasul infundat sinupret, cate 10 picaturi de 3 ori pe zi.
si pentru voi garantat extras de coacaz negru, luati cate 3 ml dimineata, pana trece raceala. sanatate multa!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Tina, felicitari!!! Sa aveti noroc de noua casa!!!
Oana, aspira-l de cate ori e nevoie si poti sa-i dai si oscillo. Multa sanatate la toti 3!!!
Azi am fost afara si venea Raul cu Cosmin de mana, l-a lasat pe taica-sau brusc de mana , a facut cativa pasi si apoi a picat exact in nas, pe beton!!! Sa vedeti voi acolo urlete!!! 30 de secunde si apoi a uitat!!! Isi mai tragea nasucul, dar nu a mai plans...avea un nas rosu si negru...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11
crispro spune:
Tina, esti o scumpa si o draguta, esti o mami de milioane, un suflet minunat! Ma bucur mult de apartament! Felicitari!!! Ce bine!!!
Chiar vroiam sa va scriu ca al meu copil incepe sa nu mai faca atatea nazuri la papa, nu mai trebuie sa ii dau paine la mana ca sa manance. SI fix azi a facut figuri. acum plange de foame, e tata-so cu el, ii da Lp-ul si merg sa il culc.
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
s-a culcat puiul de zmeu devreme, ca era treaz de la 3 fara un sfert i-am mai luat 2 sapcute de la miniblue si cateva chestii de la farmacie.
mai nene, dar sa faci trusa de prim ajutor pentru bebei te curata de bani deci eu in cateva zile am reusit sa cheltuit o gramada de bani si nu stiu pe ce, de luna viitoare trec la economii si regim de austeritate ca nu se mai poate
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ooana spune:
Merci fetelor!
alte simptome nu are nici el si nici noi ...cred ca e de la schimbarea de temperatura
ca a fost o diferenta de 8-10 grade...altfel nu imi explic
oscillo am inceput sa ii dau de dimineata 3 capacele azi si continui cu 1/zi
si noi luam tot oscillo
cu aspiratul as putea din 10 in 10 min ...din categoria omului optimist, ma bucur ca secretiile sunt transparente si nu verzi
Matei - luna a 11-a
![](copilas.gif)
Noi 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
tina, felicitari pt casuta...s-o stapaniti sanatosi...
rodi, felicitari si pt Maria...e fata mare deja...acolo cand incepe colegiul? sau cum se numeste gimnaziul la voi? Isa e mare figura cu stilul ei de mers...
oana, sanatate la toata lumea...saracul Matei...mai multe nu prea poti sa-i faci...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Ce fain umbla Isa in 4 labe! Mi-a placut si festivitatea Mariei, cu dansuri, super!
Paula, eu cred ca muream sa il vad cazand. Desi stiu clar ca urmeaza si la noi cazaturi, lovituri. Imi amintesc cand ziceai de raul ca nu stia sa cada, el pica pe jos ca un sac de cartofi. Ce groaza imi e de vremurile astea...
Racusor, si pe langa mesele alea ii mai dai si 2 de lapte?
Legat de carne- eu ii dau 4-5zile carne, una ou si una legume simple. Cica vara e indicat sa aiba o zi doar legume. Ficat ii dau cam la 2 sapt. Am vazut ca este de la nestle ceva borcanel cu peste si orez si ii zice cumva cu " somn usor".
Eu sunt acum cu Vlad in pat, suntem unul cu spatele la celalalt si astept sa adoarma. Acuma scoate ceva sunete de somn , cu juma de gura.
Diana, am uitat sa iti zic felicitari pt Eva cataratoare, e curajoasa! Cum mai sunteti?
Sa-l ajutam pe Alex