LMA Radu-Delfinasi in straie de sarbatoare (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

dar voi cum faceti cu mancarea de oameni mari , ii pasati cu furculita sau bucatele? si o lasati mai zemoasa?

asa i-am dat si eu ciorbica, adica am facut mai multa pentru el si restul am papat noi

dar aseara am facut pastai si i-am zis la bona sa ii dea si lui putin, dar nu stiu daca se pot pasa cu furculita. sunt ok, fara carne, doar cu ceapa, morcov, patrunjel, putina putina sare, cimbru si foi de dafin. de acum andrei poate papa si cu sare.

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

racusor, la ciorba, dc dau legumele pe razatoarea mare, nu mai pasez.
dc e mancare de pastai, o bag un pic la robot, ca alea se paseaza greu.
orezul il dau ca atare, nepasat.
si eu fac de regula pt 2 zile, asa cum ziceau si fetele, din portia noastra, iau pt el 2 portii si apoi sarez, condimentez.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mara inca nu doarme. s-a trezit din ultimul somn la 6 jumate. acum l-am trimis pe marius la ea ca eu nu mai pot, dar cred ca ma duc sa il salvez, ca a inceput sa cam maraie... mara, nu marius

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

mara inca nu doarme. s-a trezit din ultimul somn la 6 jumate. acum l-am trimis pe marius la ea ca eu nu mai pot, dar cred ca ma duc sa il salvez, ca a inceput sa cam maraie... mara, nu marius

mara

Asa si Vlad, la 6 jumate s-a trezit dupa 2 ore de somn.. dar am avut noroc ca pe la 10 fara un sfert a adormit. Succes si tie! Io nu il pot lasa pe sot, ca Vlad cu el nu stie sa doarma, numai sa se joace.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

pai a mea ce crezi ca a facut juma de ora? macar a obosit'o, a adormit cu mine in 5 minute..

mara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

pai a mea ce crezi ca a facut juma de ora? macar a obosit'o, a adormit cu mine in 5 minute..

mara

Cred ca Marius era socat "da ce i-ai facut de a adormit asa repede?"

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Merg la nani, ca is obo... pa, fetele, noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

eh, stie ca eu sunt omul cu somnul :))) si mara de fel adoarme repede. in seara asta a vrut ea sa ne demonstreze ca poate sa reziste

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

A inceput David sa mearga a mers de langa canapea pana la jumatatea camerei imi vine sa-l pap tot...
Antonia a mers la 9 luni si 3 sapt...el sambata face 10 luni nu vrea sa se lase mai prejos

mi-ati facut iar de socata...eu nu mai am...oare mai gasesc flori?sa mai fac o tura

Ochii Antoniei au fost tot asa albastri ca a lui David dar spre 1 an jumate 2 au devenit verzi

Rodyka-frumoasa serbarea de sfarsit de an,Isa e o scumpa ca de obicei asa merge si David cand vrea sa prinda viteza

Oana-am vazut tigrisorul mergand si delfinasul inotator ...astept si celelalte poze
multa sanatate

Racusor-ce-mi place de pediatra ta...e cea mai tare e la curent cu tot..bravo ei
mancarea de oameni mari o blenduiesc dar mai mare nu fina...nu ma chinui cu furculita..prefer prenderul...bucati mari inca nu-i plac in mancare isi face greata

Tina-felicitari pt casa noua...asa da cadou pt Raducu

n buna delfinasi si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, eu l-am pus pe o perna cat timp a avut muci. Raul numai cand adoarme ii dau suzeta si apoi o iau. Asa facea si atunci, il aspiram bine, ii dadeam suzeta si apoi i-o luam...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

la noi e invers
adoarme fara si noaptea o cauta...asa ca o las langa el sa se auto-servesca

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput