LMA Radu-Delfinasi in straie de sarbatoare (147)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Eu cu furculita ii pisez mancarea de la inceput.
Si eu sunt in pana de idei ce sa ii mai fac de mancare, I-am tot facut ciorba de legume cu pui si bors (si pt noi), fara condimente, si ii place tare, dar ii dau doar de 2 ori pe saptamana.

Raisa a avut ieri si azi doar cate un somn, de la 11 la 13...atat. Oare nu prea repede renunta la un somn? Ca avea doua peste zi.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Eu cu furculita ii pisez mancarea de la inceput.
Si eu sunt in pana de idei ce sa ii mai fac de mancare, I-am tot facut ciorba de legume cu pui si bors (si pt noi), fara condimente, si ii place tare, dar ii dau doar de 2 ori pe saptamana.

Raisa a avut ieri si azi doar cate un somn, de la 11 la 13...atat. Oare nu prea repede renunta la un somn? Ca avea doua peste zi.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

noi suntem cu 1 somn/zi de 2-3 ore de la 8 luni
in cartea lui Capraru zice ca daca e un somn de 2-3 ore e suficient...in caz contrar trebuie 2 reprize de somn
Raisa e fata mare deja mami cat ai vrea sa doarma?

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Andrei doarme o ora dimineata si 1-2-2.5 ore dupa-amiaza

dar tura de dupa-amiaza e cu o mie de treziri, de te innebuneste si se trezeste tot miorlait doar dimineata doarme bine, doar ca se trezeste repede....

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

gata, fug la nana , cum zice Andrei

somn usor delfinariu

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

LA MULTI ANI, RADU! Sa cresti mare, sanatos si voios! Si ai tai parinti sa fie si ei sanatosi si bucurosi!

La multi ani si celorlati sarbatoriti de astazi!

Tina, ma bucur tare mult pentru tine cu casa, excelent, le aranjeaza Doamne-Doamne pe toate.

Racusor, ce-mi place mie de tine cu ce ne povestesti tu de la pediatra ta, coincide in mare masura cu ideile mele de crestere a copilului. Si Berti mananca mancare pasata cu furculita sau cu blenderul, depinde de cat de dure sunt legumele/fructele. Si eu gatesc pentru toti, fara sare, condimente, etc si ii pun lui Berti separat pentru 2 zile.
Peste proaspat noi mai luam de la Real sau din piata Moghioros, de la magazine pe care le-am verificat inainte sa fie ok. Iau pentru mai multe portii, il pregatesc la cuptor sau la abur si ii pun la congelator. Nu-mi place sa curat pestele, asa ca sotul e responsabil cu asta si profit si eu cand il prind.

Baietii mei dorm impreuna, Berti pe la 9.30, Teo pe la 10. Zilele urmatoare mi-am propus sa-i culc pe amandoi odata, sa vad daca ma tin nervii. Dar eu stiu din practica ca lupta cu obiceiurile copilului dureaza cateva zile. Asa ca pentru linistea tuturor merita sa fac un efort. Am facut asa intr-o seara, l-am pus pe Berti in patut, pe Teo in patul lui, le-am spus o poveste, inventata, ca trebuia sa-l readuc la orizontala pe bb de muuulte ori, dar a mers, au adormit amandoi in timp ce le povesteam. A durat cam 30 min, mult mai putin decat leganatul in brate si nervii de serile anterioare. Dar minunea a tinut o seara, ca a doua zi dimineata, mi-au dat de la serviciu vestea minunata ca daca mai vreau postul ar trebui sa ma intorc si pentru prima data de cand am nascut, am traversat scurt o depresie. Acum ca m-am relaxat, incerc iar dormitul de copii mari.

Gata, merg la somn, eu gasesc rar timp sa scriu, abia va citesc, asa ca sa nu va suparati ca atunci cand scriu, scriu. Nopate buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

RADUCULE drag,puiul scump al Ninei, LA MULTI ANI !
sa ai o copilarie fericita, sa fii norocos in viata,sa ai parte de tot ce-i frumos pe aceasta lume !Si sa-i ceri mamei sa-ti aduca si un fratior

Uf, ce zi am avut, sunt nebuna, am facut piata, am luat tot ce-am gasit,caise,capsuni, le-am si facut dulceata,gata,fac o pauza

Victor a papat azi masline ,chiar i-au placut, i-am facut eu bucati mici,le aduna asa tacticos de pe masuta.Miine ii prepar pate la micul dejun, si poimiine guacamole,Almette am dat-o gata

Piciul azi a luat-o binisor pe scari,le urca asa hotarit,tre'sa iau gardut de la Ikea in curind ca nu se mai poate, e fascinat de scari si tot ce-nseamna usa, usita,de la dulapuri,sertare si chei in usa, la biblioteca

RACUSOR, nici eu nu sunt decisa in legatura cu costumul UV.Cred ca mi-ar folosi pt ca vom sta mai mult in piscine decit in apa marii.Programul nostru va fi asa:dimineata la 7 ies cu ei toti pe plaja sa luam aerosoli, Victor cu slingul, apoi luam micul dejun, continuam la piscina balaceala pina la 11, dupa care sub umbrela sau casuta pina la prinz, dupa care somnic in camera(cred),pt ca il voi obosi in apa,apoi din nou piscina .

Va urez noapte buna, merg la nani,sa ma pot trezi miine dimineata sa pot lua micul dejun cu sotul meu ,o omleta,o cafea pe terasa, copiii dorm, e vacanta,mmmm,parfum pt mine
va pup

a, si sa fiu prima sa va ofer si o cafea,un capucino, si o felie de tort pt ca azi implinim 10 luni

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Roxana, a fost luni kineto sa il vada pe Theo? Ce a zis?

Acum a papat Vlad lp- ul, sa vedem cand adoarme. Stau langa el, evident. Azi noapte la 12 a inceput sa maraie, pana m-am pus langa el.

Azi dau eu cafeluta ( un pic mai incoli) si cate un capucino pt Eodi ai Alice, un suculet, care ce doriti. Ca trece timpul de nu imi vine sa cred!!! Si puiutul meu are 11 luni, wow! Ieri ma gandeam ca zicea Racusor ca Andrei poate manca sarat si parca abia atunci am realizat ca trecem intr-o alta etapa, ca nu mai avembebelusi, ci copilasi... Prea repede trece timpul.

Legat de papa, eu voi continua cu 5 mese pe zi ( lapte dimi si seara, fructe, pranz si gustarica cu lactate) inca o vreme. Asa am gasit si prin reviste ca ar trebui sa arate programul meselor, asa zice si "pediatru cluj". Eu nu gatesc pt noi, asa ca ramane sa ii fac lui papa separat.

Maine e ziua sotului ( si a Denisei ) , acemmusafiri de la 17. Am dat comanda la un platou, fierb sarmale si facem gratare.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Victor!!! Sa cresti mare si sanatos!

Kata, imi plac tare mult povestile cu familia ta!

Crissteo, si cum ai ramas cu munca pana la urma? Mai mergi la relaxare la Vatra Dornei?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Paula vezi ca in cartea lui capraru zice sa nu reincalzim spanacul ceva legat de nitriti, eu ii dau decat at cand ii fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Vladut cretulin

Priscilla Serayah de 86cmm
Victor Petru de katalina

LML, LMA cu intarziere pt ieri:
Eva Maria de ela_mm
Mihai de Victo
Tania Maria de rubia

La multi ani, mamica Enik

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010