LMA Radu-Delfinasi in straie de sarbatoare (147)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Rody pai hai in Norvegia ca nici nu a inceput sezonul de capsuni autohtone. Acum sunt pe piata cele din tari calde iar cele norvegiene sunt pana la sfarsitul lui iulie
lauri_ca asa era Ana mea de copil. In tramvai daca eram sau oriunde de altfel dadea din gene si scotea sunete de sigur era bagata in seama. Pe atunci nu prea imi placea ce face dar acum ca am experimentat cu Elisa ce inseamna copil rusinos/imbufnat/crizat crede-ma ca ma rog sa fie si Iulia ca Ana. Si se pare ca pot spera ca pitica de regula e tot un zambet cu oamenii straini. Oricum la spatele meu e locul ocupat de Elisa asa ca nici n-ar avea loc

Faza zilei astazi. Am fost in vizita si aveau un tigru din acela de se impinge cu picioarele. Ei cand a vazut Iulia ca a ramas tigrul fara calaret a luat-o la fuga de nu ne-a venit sa crede. S-a urcat pe el si chiuia fericita ca de impins nu putea daca nu-i ajungeau picioarele in pamant.

Mai vroiam sa va intreb cat mananca noaptea piticii vostri care primesc LP? Iulia goleste doua biberoane adica 400 de ml sigur. Unul seara si unul la miezul noptii si spre dimineata. O sa ziceti ca nu-i bine sa-i dau biberon la 3-4 ore la varsta ei dar sincer nu prea am de ales ca daca urla mi le trezeste si pe celelalte doua. Si numai de nopti nedormite nu duceam eu lipsa. Oricum se mai intampla sa am concert stereo la ore matinale dar daca e satula scade probabilitatea

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Rody pai hai in Norvegia ca nici nu a inceput sezonul de capsuni autohtone. Acum sunt pe piata cele din tari calde iar cele norvegiene sunt pana la sfarsitul lui iulie
[...]
Mai vroiam sa va intreb cat mananca noaptea piticii vostri care primesc LP? Iulia goleste doua biberoane adica 400 de ml sigur. Unul seara si unul la miezul noptii si spre dimineata.

chiar de vreo 2 zile vb cu sotul cum e sa fie noapte doar 2 ore... sau zi doar atat!! si timp de 6 luni!! pai eu in 6 luni cat noaptea e scurta, as fi zombi, ca numai noaptea pot dormi... de fapt, as face bezna in toata casa

pai otilia, ii prepari 2 bibe si le bea in 3 ture? asa se aduna 400? Isa bea mai bine de 450 in 2 ture...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

sa va spun cum de-s treaza la ora asta . a marait Isa prin somn, m-am ridicat sa-i dau apa dar nu vroia nimic, am mutat-o la locul ei (era la picioare, de-a curmezisul) si si-a continuat somnul. dar cand m-am dus in bucatarie nu stiu cum mi-am aruncat ochii pe aragaz si am vazut ibricul de cafea gol-golut! asa ca am pus sa fac cafea, ca dimineata cand se trezeste iubi al meu cu ochii inchisi e la cafea, apoi daca are numai o cana nu-i bai, ca-si pune si-si face singur daca eu uit de seara. dar cum nu avea nici o picatura, pana punea apa pe foc sau pana punea la filtru (nu prea-i place, decat la urgente ) sigur ma blagoslovea. nu mai socotesc si pana se racea!! asa ca m-am apucat de facut cafea . no, acuma-i gata cafeaua, dar ii gata si somnul meu...

si incep eu cu amintirile... acum un an la fel nu dormeam, experimentam primele contractii (nedorite si neasteptate), si ma gandeam ca lumea e pusa pe surprize, dar eu nu ma includeam in "lume". dar imi faceam griji pentru fiecare amanunt, pana si de ce bebe nu mai misca pe stanga, si de ce dragaica visase ca o sa am baiat , si nasa zicea ca burta mea e de baiat , iar mie imi era plin dulapul de rochite , facusem si poze cu hainutele puse la uscat!! Doamneee, de cate ori am revazut pozele alea, si eu si voi . dar in nici un caz nu ma gandeam acum un an ca o sa nasc, cel mult ca ma vor tine sub supraveghere cateva zile, macar sa intru in luna a 9-a... haha!

cam atat a fost acum un an. restul mai tarziu . ma duc sa ma cuibaresc langa jumatatea mea, il aud prin interfon iar cum sforaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Buna dimineata!

Va servesc eu cu , eu mi-am facut decofeinizata, ca tin regim de ieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Sabina, Antonito, David

mami frumoasa Denisa, sa te bucuri multi ani fericiti de familia ta frumoasa!

sot de crispro,Vasi, sa-ti fie viata frumoasa si luminoasa ca sufletul sotiei tale, sa fiti impreuna la bine si la greu! La multi ani cu bucurii! si poate inca un bebe, candva...

La multi ani si din partea noastra!

Mergi la inceput

Fetele, acum ca m-am uitat in lista mai bine, am vazut ca puiul meu e trecut pe 27 august dar el e nascut pe 17 august...am gresit eu se pare cand v-am dat datele
Puteti voi modifica?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Mai vroiam sa va intreb cat mananca noaptea piticii vostri care primesc LP? Iulia goleste doua biberoane adica 400 de ml sigur. Unul seara si unul la miezul noptii si spre dimineata. O sa ziceti ca nu-i bine sa-i dau biberon la 3-4 ore la varsta ei dar sincer nu prea am de ales ca daca urla mi le trezeste si pe celelalte doua. Si numai de nopti nedormite nu duceam eu lipsa. Oricum se mai intampla sa am concert stereo la ore matinale dar daca e satula scade probabilitatea

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Sasha nu mai cere lapte peste noapte, desi cateodata mai plange, dar se culca la loc. Dar se trezea la un moment dat(dupa ce vreo 3 luni nu se mai trezise, pe la 5 luni cred) si vroia tot asa, de f multe ori lapte. Atunci am inceput sa-i dau cereale la ultima masa, cu tetina reglabila pe maxim, si nu s-a mai trezit. Eu am tras concluzia dupa asta, ca de foame se trezea, dar a incercat si prietena mea la fel si la bebele ei nu a mers... fetita frumoasa, si sa nu o mai trezeasca pe mami peste noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Antonia, am modificat eu datele pt Sasha- dci si el e pe 17. Atunci La multi ani si lui pt ziua de ieri, pt cele 10 lunite, sa creasca mare si sanatos!!!

Copilul s-a trezit la 7, a papat, acum a adormit la loc. Am zis ca eu nu mai dorm, ca si asa am treaba. azi cred ca imi cumpar iar vopsea de par si ma mai fac o data, ca nu imi place culoarea, mi-a iesit prea inchis.

Va servesc cu o cafea si eu, ca sarbatorim, si mai incolo cu mici, gratare, sarmale, si chestii grele.

Va multumesc de urari, sunteti niste fete faine tare! Crissy, Racusor, Rodi, Bambo, Antonia, un mare pt fiecare!

La multi ani Denisa, mami frumoasa, iti doresc sa ai multe, multe bucurii in viata, sa ai intelegere in familie, sa ai parte de multa dragoste si liniste in viata!

La multi ani David scump! La multi ani Sabinuta frumoasa! La multi ani bebe de Vladia! La multi ani Antonito, cubanez mic! Sa crestetei mari, cuminti si sanatosi!

Ieri cand eram in oras cu piticul, ne indreptam spre masina, mi s-a facut un rau... adica nu rau(greata), ci nu mai puteam respira, ma durea pieptul - un fel de criza de spasmofilie. Am deschis portbagajul, am simtit ca nu pot respira, bataile inimii accelerate, de abia ma tineam pe picioare. Am mai patit de mai multe ori asa. si stiam ca trebuie sa respir linistita, sa nu ma panichez, si trece. Asa am facut, dar nu a trecut. Nu aveam aer, de abia am reusit sa ma asez pe portbagaj, copilul in carucior marait. Am luat telfonul si am sunat-o pe o prietena ce lucra aproape sa ii spun unde is, ca simteam ca lesin, si imi era teama sa nu cad pe jos si sa ramana copilul speriat. asa ca am zis ca daca lesin la telefon, macar cineva stie unde is. S-a speriat si fata asta, a venit rapid, mi-a adus niste apa rece. Vai, imi tremurau mainile asa de tare. No, dar pana sa vina fata am desfacut biberonul copilului si am baut de acolo niste apa - era calda. Plus de asta eu nu beau/mananc dupa nimeni, nici dupa copil- is io dusa cu pluta. asa ca aseara mi-a aparut un herpes mare- e primul herpes din viata mea... Iar patania de ieri mi s-a mai intamplat si altadata, exact aceleasi simptome. De regula dureaza putin, cateva secunde si trece. O singura data am mai patit ca a durat mult, si nu m-am putut intinde la telefon. eram singura acasa. no, si atunci m-am speriat de numa... Asa ca am zis ca o sa imi fac niste analize. Am anemie de dinainte de sarcina- dr a zis ca trebuie sa iau vitamine o perioada lunga de timp, mare grija la alimentatie, refcaut analize, si reluat vitamine daca e cazul. Dar nu l-am ascultat , am luat o luna ceva tratament si gata. Asa ca in sarcina s-a facut de grad 2 anemia, si mi-a zis si dr gine sa am mare grija. O sa am de acum... m-am speriat rau ieri, nu pt mine, cat ma gandeam la copil, ce facea daca lesinam acolo in strada.

Bambo, iar raciti??? numai sa nu ia si copilasii! sanatate multa!

Rodi, faci ce faci si tot bantui noaptea... ia zi, ai reusit sa dormi un pic?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Crispro, prin ce ai mai trecut! Bine ca a venit prietena repede dar neaparat sa-ti faci analizele si sa respecti tratamentul!

Si multumim pentru urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Crispro, LA MULTI ANI si din partea noastra si petrecere frumoasa! Ai grija de tine, ca ai treaba mami de facut, nu poti sa lesini asa oricand. Chiar trebuie sa ai grija de tine!

Cu serviciul inca nu stiu, astept sa se hotarasca, sa vad ce proceduri vor urma, la noi, institutie de stat, se restrucureaza unele servicii si se pierd unele functii de conducere, asa ca inca nu stiu cum vor face jocurile. E secret totul Asta ma deranjeaza cel mai mult, ca macar nu-mi spun- vrem sa te intorci in atata timp. Of. Eu as sta 2 ani, fara discutie, mai ales ca de cand am plecat au scazut si salariile si iau mai mult acum, plus ca nu avem nici o varianta pentru Berti inca, ca pana acum am discutat cu ei varianta de 2 ani. E totul in ceata cu serviciul meu. Nu m-ar mira nici sa-mi spuna ca nu mai am unde sa ma intorc. Chiar sunt stresata pe tema asta.

Racusor, ce ulei de peste ziceai tu pentru copilasi?

Stie cineva de unde iau protectie pentru pat, dar mai mare?

Pupam pe toata lumea, noi ne-am trezit pe la 7, dupa ce Berti a marait o jumatate de ora pe la 3 si eu m-am chinuit mult sa adorm dupa, acum baietii se joaca, eu am pus supa de vita sa se facz, am pus vase la spalat, mai pun si rufe, fac un dus si iesim la piata. Iar suntem singuri pana diseara, nici nu zici ca-i sambata, al meu sotior lucreaza mereu sambata.

Va dorim o zi frumoasa si uram MULTI SI FERICITI ANI, delfinasilor, mamicilor si taticilor sarbatoriti astazi!

Mergi la inceput