LMA Radu-Delfinasi in straie de sarbatoare (147)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissteo, multumim! Protectie de pat am luat de la Brevi- 158 cm lungime, mai raman 40 de cm la picioarele patului pe unde cobor eu. Mi se pare super!

asa s-a trezit dimineata, cu freza valvoi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Crispro, din ce magazin, la farmacie nu cred ca gasesc nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu!

is treaza de la 8 fix. dar azi-noapte am intins o masina de haine dupa ce le-am strans pe cele uscate deja, am mancat un biscuite, m-am uitat prin pozele Isei (cum aia cu medalionul m-au fentat, ca dura o luna sa-l faca, am decis sa-i iau o rama cu 12 pozitii de poze, una pentru fiecare luna)... si s-a facut 3.30... Isa maimutica tocmai se fataia cand m-am pus eu in pat, i-am dat apa de 2 ori dupa care au inceput protestele, m-am dus sa-i fac lp si in bucatarie pe geam abia intrase un "dinozaur" mare maro cu aripi, dar nu prea stia sa zboare, ca se lovea de toate, mai mult sarea, asa ca am tras un urlet de m-a auzit toata strada , si pisoiul care a rezolvat rapid problema, chiar daca mi-a spart un pahar. n-aveam de ales, apa si lp erau in bucatarie...

am crezut ca azi dorm mai mult, dar la 6 cand a sunat desteptatorul, Isa era in picioare chiuind la tata-so , am pus-o in pat langa mine si am mai dormit amandoua 2 ore. atat!

sot de Rodi transmite pentru sot de cris

cris, ce povestesti tu pateam eu de cate ori aveam de asteptat la o banca, la o coada, undeva. statul in picioare, caldura (desi uneori chiar si in locuri cu AC) imi dadeau starea asta de semilesin . analizele mi-au iesit mereu normale, aici le fac in fiecare an prin iunie (exceptie anul trecut si anul asta), cam in luna asta incep sa se manifeste mai des. dr mi-a spus ca eu nu-s pentru caldura (dar eu ador caldura, soarele!), sa beau multe lichide, cand ma ridic de undeva s-o fac incet, sa nu ma uit in jos. mai, parca as fi gravida non-stop, asa mi-a zis sa ma consider si sa ma menajez! mda, eu lucrand la 40º zilnic, uneori au fost si 50º... de aia nici nu m-a mai lasat sa merg la munca de la 20 sapt... si luam vitamine zilnic. decand cu Isa, nu mi s-a mai intamplat

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Fetelor, ce faceti cu copiii la amiaza cand e asa de cald? Unde mergeti? Ce activitati aveti cu ei?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Mai vroiam sa va intreb cat mananca noaptea piticii vostri care primesc LP? Iulia goleste doua biberoane adica 400 de ml sigur. Unul seara si unul la miezul noptii si spre dimineata. O sa ziceti ca nu-i bine sa-i dau biberon la 3-4 ore la varsta ei dar sincer nu prea am de ales ca daca urla mi le trezeste si pe celelalte doua. Si numai de nopti nedormite nu duceam eu lipsa. Oricum se mai intampla sa am concert stereo la ore matinale dar daca e satula scade probabilitatea

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Otilia, asa mananca si andrei, un bibetin la culcare cu 7 masuri si inca unul peste noapte, in jur de 2-3. si nici eu nu ma simt in stare sa il dezobisnuiesc, ca as avea parte de urlete in toata regula imi ajuns maraiturile de peste zi.

apropos, azi l-am lasat sa se maraie cat vrea, cu mine dupa el, desigur. dar nu mai pot cu atatea maraieli, de parca ar vrea sa fie lasat numa cu bona, ca la ea nu maraie, ca de, ii face totul pe plac

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Rodi, multumim lui Florin de urari! Sa stii ca si eu ma gandeam ca o fi de la caldura, desibera 7 seara. Dar ieri nu am baut apa, doar un pahar.

Crissteo, bara de protectie de pe net am luat-o. Nu pot pune link ca scriu de pe telefon. Sunt cu copilul in pat si astept sa adoarma, sa imi fac platourile.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Hello fetele

Sot de Cris

Denisa

Sabina,Antonito,David

Paula doamne cat pot sa rad la postarile tale...pai Raul se poate lua de mana cu Antonia care si ea e o salbatica...nici nu zici ca e fetita...sa vezi ce le face la alti copilasi...mai nou Antonia plange daca ii zici nu ai voie...a inceput sa devina o alintata si o rasfatata...si ea e sociabila cu toata lumea...mie imi convine asa mai respir si eu cand ies afara ca o ia ba unul ba altul

De vreo 2 zile nu mai se trezeste noaptea pt LP...mananca la 10/11 seara 6/7 masuri si apoi la 6.30 iar si somn pana la 9...asa imi place

Ieri a resusit sa se urce singura in pat...dupa catel...si azi iar s/a urcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tu fete, de cand am tinut dieta aia de 2 sapt n-am mai pus nimic, din contra! acum arata 53.5 kg, de dimineata am uitat sa ma cantaresc. si cam mananc de toate. bine, in alte cantitati si alte combinatii...

fug in oras, e tare cald, dar ce sa fac? aici e cald mereu, si nu pot astepta pana deseara la 9 ca-s inchise alea ce-mi trebuie mie acuma . pun o haina scurta si usoara si gata...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Giorgia,. Ce bine ca doarme Antonia noaptea!!! Parca altfel vezi viata mai odihnita, nu?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata!

Antonia, am modificat eu datele pt Sasha- dci si el e pe 17. Atunci La multi ani si lui pt ziua de ieri, pt cele 10 lunite, sa creasca mare si sanatos!!!

Copilul s-a trezit la 7, a papat, acum a adormit la loc. Am zis ca eu nu mai dorm, ca si asa am treaba. azi cred ca imi cumpar iar vopsea de par si ma mai fac o data, ca nu imi place culoarea, mi-a iesit prea inchis.

Va servesc cu o cafea si eu, ca sarbatorim, si mai incolo cu mici, gratare, sarmale, si chestii grele.

Va multumesc de urari, sunteti niste fete faine tare! Crissy, Racusor, Rodi, Bambo, Antonia, un mare pt fiecare!

La multi ani Denisa, mami frumoasa, iti doresc sa ai multe, multe bucurii in viata, sa ai intelegere in familie, sa ai parte de multa dragoste si liniste in viata!

La multi ani David scump! La multi ani Sabinuta frumoasa! La multi ani bebe de Vladia! La multi ani Antonito, cubanez mic! Sa crestetei mari, cuminti si sanatosi!

Ieri cand eram in oras cu piticul, ne indreptam spre masina, mi s-a facut un rau... adica nu rau(greata), ci nu mai puteam respira, ma durea pieptul - un fel de criza de spasmofilie. Am deschis portbagajul, am simtit ca nu pot respira, bataile inimii accelerate, de abia ma tineam pe picioare. Am mai patit de mai multe ori asa. si stiam ca trebuie sa respir linistita, sa nu ma panichez, si trece. Asa am facut, dar nu a trecut. Nu aveam aer, de abia am reusit sa ma asez pe portbagaj, copilul in carucior marait. Am luat telfonul si am sunat-o pe o prietena ce lucra aproape sa ii spun unde is, ca simteam ca lesin, si imi era teama sa nu cad pe jos si sa ramana copilul speriat. asa ca am zis ca daca lesin la telefon, macar cineva stie unde is. S-a speriat si fata asta, a venit rapid, mi-a adus niste apa rece. Vai, imi tremurau mainile asa de tare. No, dar pana sa vina fata am desfacut biberonul copilului si am baut de acolo niste apa - era calda. Plus de asta eu nu beau/mananc dupa nimeni, nici dupa copil- is io dusa cu pluta. asa ca aseara mi-a aparut un herpes mare- e primul herpes din viata mea... Iar patania de ieri mi s-a mai intamplat si altadata, exact aceleasi simptome. De regula dureaza putin, cateva secunde si trece. O singura data am mai patit ca a durat mult, si nu m-am putut intinde la telefon. eram singura acasa. no, si atunci m-am speriat de numa... Asa ca am zis ca o sa imi fac niste analize. Am anemie de dinainte de sarcina- dr a zis ca trebuie sa iau vitamine o perioada lunga de timp, mare grija la alimentatie, refcaut analize, si reluat vitamine daca e cazul. Dar nu l-am ascultat , am luat o luna ceva tratament si gata. Asa ca in sarcina s-a facut de grad 2 anemia, si mi-a zis si dr gine sa am mare grija. O sa am de acum... m-am speriat rau ieri, nu pt mine, cat ma gandeam la copil, ce facea daca lesinam acolo in strada.

Bambo, iar raciti??? numai sa nu ia si copilasii! sanatate multa!

Rodi, faci ce faci si tot bantui noaptea... ia zi, ai reusit sa dormi un pic?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Multumesc mult Cristina....la fel si ptr Vladut ptr ieri....La multe lunite....pupici,

Mergi la inceput