LMA Radu-Delfinasi in straie de sarbatoare (147)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
racusor, pai asa face la inceput, se arunca... Maria a mers normal (adica incet, apasat, echilibrat) destul de tarziu, ea a inceput de la 11 luni sa fuga, nu ma puteam tine dupa ea la ce viteza avea!! Isa in schimb face pasii apasati, de parca vrea sa prinda radacini unde calca
bumble, mai ai bagaje de facut? vacanta placuta! te asteptam duminica la tort Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tina_80 spune:
Buna seara fetelor!
abia acum reusesc si eu sa intru, sa va scriu cateva vorbe....ca in rest stam in casa numai sa manance si sa doarma, iar eu in timpul asta fac mancare sau dorm si eu
Paula, maine ii luam motul lui Raducu si facem un aperitiv simplu, gratar cu salata si scrumbie cu mamaliguta.
Am comandat si un tort simplu.
O sa ne vina toata familia (mai putin parintii mei), 2 perechi de fini si uite asa suntem 29 persoane
Bumblebee, vacanta placuta!
Am reusit si eu sa recuperez tot ca au fost mesaje scurte si le-am citit repede...
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
Crispro, suflet mai mare ca al tau iti spun ca nu am
Victo, am vazut nr de tel, inca nu l-am salvat ca n-am avut timp...dar sigur ne vom vedea. Abia astept, ca tare mi-e dor sa ma mai vad cu mamici de delfinasi.
Oana, cum merge treaba la apartament? Mai aveti? Vi-l amenajeaza o firma sau ati gasit muncitori? De unde te inspiri pt amenajat?...cate intrebari am! Dar as fi vrut sa mai invat cate ceva de la tine si nu stiu cum...nu vreau sa plictisesc nici fetele aici
Btz, nu stiu cand si cum ai decis sa te intorci(am restanta un capitol) dar tare bine ai facut
Intalnirea delfinasilor se mai tine? eu va spun ca mi-as dori f mult si sunt sigura ca si voi, dar cred ca nu are cine sa ne organizeze
....cat despre faptul ca cine se implica acela este vinovatul si ca nu o sa putem multumi pe toata lumea, nu cred ca este cazul la noi, ca suntem destul de mature sa mai punem la suflet orice nemultumire
Ce facem? renuntam asa repede
Imi pleaca sotul in Belgia, la sedinta, de Duminica pana Miercuri cand plecam la Nisipurile de Aur(abia astept!)....nu stiu cum am sa fac, sa ma duc si eu la cosmetica si manichiura
Va pup, noapte buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ainotna/ainotna.jpg)
ainotna spune:
Paula, sunt convinsa ca o sa invete repede Raul sa se poarte cu fetitele.
Cat am fost plecata, a invatat si Sasha sa faca pa-pa (cu manuta) si l-am si auzit zicand pa-pa. Sper sa mai zica, la un moment dat zicea ta-ta si acum nu mai zice. Oooof…
Bravo lui Andrei pentru primii pasi
crispro spune:
Tina, distractie placuta maine, sa va simtiti bine!
Andrei, bravo pt primii pasi!!
Bumblebee, concediu placut, vreme buna, distractie maxima!
Rodi, pai sa stii ca asa le-oi zice de acuma, sa isi vada de treaba lor. Ca ma enerveaza!
Maine facem si noi un pic de chef (poate am mai scris dar nu stiu), ne vin finii, nasii, cumnata, parintii sotului, si suntem si noi vreo 18 pers. Si am dat comanda la 2 tavi de prajitura, abia astept sa le aduc acasa maine la 12... sa vad pana la 17 ce incepe cheful ce mai ramane de ele.
Am fugit la nani, noapte buna!
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
fug la nani, noapte buna
si pentru ca e aproape 12 ii urez la multi ani sotiorului de Cris, sa fie fericit, sanatos si sa se bucure de sotia lui cu inima de aur si de delfinasul frumos si cretulin
la multi ani denisa!! concediu placut (daca ai reusit sa pleci)! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de comorile tale!
si sa nu ii uitam nici pe micii sarbatoriti:
Sabina Maria (Ramo cum mai sunteti) si Bebe de Vladia - imediat faceti si voi un anisor puilor!
Antonito - cum e in Cuba mami?
David - frumuselul care vrea sa mearga si el repede repede!
noapte buna delfinariu
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Mie mi se pare ca Stefi e mult prea sociabila. Azi in parc s-a dus langa un baietel care se juca in nisip si a prins-o pe mama lui de mana, abia am luat-o de acolo ca nu-i mai dadea drumul. Rade la toti copii, adultii si batranii, la cateii si la pisicile de pe strada, cred ca s-ar urca in brate la oricine. Si daca e asa vesela si zambitoare toata lumea o baga in seama, eu parca n-as sta de vorba cu atatia oameni straini, dar vrand nevrand...
rodyka spune:
Sabina, Antonito, David
mami frumoasa Denisa, sa te bucuri multi ani fericiti de familia ta frumoasa!
sot de crispro,Vasi, sa-ti fie viata frumoasa si luminoasa ca sufletul sotiei tale, sa fiti impreuna la bine si la greu! La multi ani cu bucurii! si poate inca un bebe, candva... Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
rodyka spune:
Isa a adormit repede in seara asta, ne-am limitat la un dus scurt, un laptic baut la repezeala si foiala in patul mare. asa ca am mutat-o in patut, am inchis balconul ca urlau vecinii de nebuni si a adormit in 10 minute
tati si cu mine am dat gata cate un kil de cirese , Maria doar pepene verde... imi vine sa rad ca a luat premiul I de la scoala in cadrul unei campanii "mananca sanatos" pentru ca in fiecare zi are la pachetel cate un fruct. mda, dar fructul e cam acelasi la 2-3 zile: mar sau banana, ca doar astea si lebenita le mananca! dar a primit si diploma, si un cos cu legume (directorul glumea: daca nu le vrea Europa, noi le vrem! ca stim ce e sanatos...)
. cum sa-si aminteasca cu drag de cerceii-cirese daca ea nici nu se uita catre ele? sau de capsuni?!
doar daca le inveleste in zahar, in frisca sau in inghetata mananca 2-3... asta e!
ma retrag si eu, ca-s cu burta plina
noapte buna, delfinariu Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Nu pot dormi...ma doare capul de mor...am frisoane cu toate ca sunt sub pilota...ma doare in gat offf si sotul a facut temp 38,7...imi e asa frica sa nu ia si copii
nici nu stiu cand..unde...ce ne-a lovit...
Astazi e sarbatoare mare delfinasul meu scump implineste 10 luni
ne-a facut cadoul de ieri cand a inceput sa mearga
Va servesc cu o limonata...mai vad dimineata ce pregatesc... la multi ani puiul mamei !!!
la multi ani Sabina
Antonito
bebe de vladia
La multi ani Denisa sa fii iubita si fericita alaturi de familia ta frumoasa !!!
La multi ani sot de Crispo !!!
n buna delfinariu