Strugurasi de Sept-Oct 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

In primul rand Neata... cafeluta dubla azi ca m-am trezit si cu fata la cearceaf si cu o lene in reluare...

Didiana .. tinem pumnii la examen. sa vii cu 10 acasa..

Andreea_T .. , nu te speria asa de tare, iminenta de nastere prematura nu e neaparat nastere prematura, poti naste la 36 sapt si tot prematura e chiar daca bebe poate e super ok.. stai tu linistita , in patut si vei vedea ca va fi bine.. sunt fete ca colul mai mic, la vecini , si inca sunt bine mersi la 34-35 sapt.. important e sa ai grija de tine si sa te linistesti..

Theea.. pai hai cu pozele, sa fim un grup unitar si sa ne delectam cu minunile blonde ... da toate avem temeri din pacate, si depinde doar de momentul in care apar..

Alayna.. hai ma ca sunt si eu un sac de hormoni..

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Haidati fetelor la inventar... de kg...

Theea + 16 kg - 29 sapt
Rachel + 15 kg - 28 sapt
Andreea_t + 12 kg - 27sapt
Loredanar +12 - 29 sapt
Seidana +11.5 - 28 sapt
Marryan + 11 kg - 28 sapt
Camady + 10 kg - 28 sapt
Didiana + 9kg -23 sapt
Maria_scu +8 kg -23 sapt
Bujo + 8 kg -28 sapt
Alayna + 8 kg - 24 sapt
Mikka + 8 kg - 25 sapt
Dbunny + 6 kg -21 sapt
Lai +5 kg -28 sapt
Jade 4.5 kg - 26 sapt
May .. 2 kg - 24 sapt
Elly .. 0 kg

Asa fetele cu mandrie ca sunt ale noastre..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

buna dimineata gravidutelor
o zi frumoasa va doresc
andreea, imi pare rau pentru vestile proaste dar, trebuie sa respecti decizia medicului

didiana esti studente la medicina?

seidana, nu te mai gandii la prostii

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Seidana, de azi dimineata poti pune si la mine +12. Kilograme.
Nu stiu de la ce. Eu am scuze - am plecat de la 57 la 1.76, si m-am lasat de fumat. Mi-am dat termen pana la 1 august cand intru in luna 7 sa nu trec de 70, adica plus 13 kile. Vom vedea.
Lasati internetul si povestile horror. Sa speram ca vor sta puiutii cat trebuie la mami in burtica, si nu o sa ne ia prin surprindere

23+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Haidati fetelor la inventar... de kg...

Theea + 16 kg - 29 sapt
Rachel + 15 kg - 28 sapt
Ancaroro +12 kg - 23sapt
Andreea_t + 12 kg - 27sapt
Loredanar +12 - 29 sapt
Seidana +11.5 - 28 sapt
Marryan + 11 kg - 28 sapt
Camady + 10 kg - 28 sapt
Didiana + 9kg -23 sapt
Maria_scu +8 kg -23 sapt
Bujo + 8 kg -28 sapt
Alayna + 8 kg - 24 sapt
Mikka + 8 kg - 25 sapt
Dbunny + 6 kg -21 sapt
Lai +5 kg -28 sapt
Jade 4.5 kg - 26 sapt
May .. 2 kg - 24 sapt
Elly .. 0 kg

Asa fetele cu mandrie ca sunt ale noastre..

Ancaroro.. nu te stresa eu am 11 kg de la 24 sapt.. acu la aproape 29 sunt la 12 (11.5 la 28 )... normal ca nu zambesc cand vad pe cantar plus.. insa sunt fericita cand o vad pe minune bine la eco...
Cu noptile nedormite si stresul si agitatia de dupa nastere sigur dam noi jos in cateva miscari toate kg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

nu mai sunt in capul listei?!!!!

ancaroro, si eu am fost fumatoare si m-am lasat....oare de asta m-am ingrasat atat?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Buna dimineata fetele !

Vin si eu la apel cu kg: +7.5 la 25s

Seidana ...lasa gandurile de nastere prematura! Ca si la May ...exista riscuri pentru anumite categorii dar asta nu inseamna ca se va si intampla.

Andreea, sunt convinsa ca daca respecti sfaturile medicului o sa ajungi bine mersi la termen . Nu iti mai face atatea griji ca o sa fie bine !

Eu astazi declar bebelusa puturoasa. A miscat un pic dimineata ...si acuma nimic. Apropos de miscari ...voi simtiti catodata in burtica o bataie foarte fina ...mai precis niste batai ca cele de inima ...la intervale regulate dar nu la fel de dese ca cele de inima? Sper ca m-am facut inteleasa ...

Eu le-am mai simtit si tot nu-mi dau seama ce ar putea fi ...ma gandeam la sughit dar totusi par prea dese bataile. Voi ce ziceti ?

Oana 25+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Buna dimineata si de la mine .
Andreea asa cum au spus si fetele trebuie sa ai grija de tine, cat mai mult repaus la pat si fara stres.Vreau sa iti spun ca am o prietena care are colul foarte scurt ca sa nu zic deloc ,iau facut cerclaj la 6 saptamani si a stat toata sarcina la orizontala cu tratament si a ajuns sa depasesca termenul si sa trebuiasca sa-i declanseze nasterea.Am inteles ca se intampla des in cazul celor care fac tratament pentru contractii ,se declanseaza mai greu travaliul.Asa ca pentru binele lui bb trebuie sa fi optimista si sa te rogi sa stea cat mai mult la caldurica.

23+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Nu mai povestesc de colega mea care sta in spital si careia i s-a montat un inel pe col pentru a duce sarcina la termen . Solutii exista , trebuie doar sa fim deschise la ele

Oana 25+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata si de la noi!
sunt cheauna, am baut un ness, dar parca tot nu imi revin!
a fost frumoasa serbarea, dar foarte obositor.
seidana, la raport cu +8 la 25 de sapt.
andreea, important e sa faci ceea ce iti recomanda doctorul!

michella mami de Teodora si 24+cu

Mergi la inceput