Strugurasi de Sept-Oct 2011 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Seidana si eu ar trebui la 30 sapt sa iau calciu, dar ma gandesc serios daca sa-l iau pentru ca favorizeaza contractiile si eu am si fara el. Imi amintesc ca spuneau mamici ca in travaliu, pe langa occitocina le mai dadea si calciu ca sa grabeasca. bujo mami de Filip si 28+ cu |
uuuuu uuuuu uuuuu ... si mai nou au apaut Braxton Hicks , destul de frecvente.. si la no spa am cam renuntat din 3 pe zi am ajuns cam la 1...
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Dbunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alayna
Aici tot la 24 sapt ,dar doctotul fiind azi bolnav ,asistenta mi-a zis sa vin sapt viitoare,voi avea 25 sapt si nu stiu daca mai e valabil testul |
Aici se face intre 24 si 28 de sapt. mie mi-au dat programare la 26. Daca iese zaharul mare, proba aia de 3 ore va fi programata pe la 3o sapt.
nu te stresa daca iese rau, nu-i musai sa ai diabet gestational, si daca-l avem si pe ala...la nutritionist cu noi. Mare lucru nu se face, doar ca trece destula glucoza prin placenta la bebe si va creste mai mare decat media. atunci e posibil o cezariana, in rest...grija cu dulciurile industriale.
21+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
elly_b spune:
mai fetelor sunt usor socata ... am intrat la mai-iunie sa iau pulsul
si eu care ziceam ca Natalia noastra e mama eroina cu 3 copii (nu mi-am schimbat parerea ) dar ... am vazut, citind printre randuri o mamica cu 4 copii si una cu 5
sa le dea D-zeu sanatate si putere!
ma bag la citit cap de azi!
mami de (30.06.2005) si 23+
andreea_t spune:
dragele mele burtici mi-a fost tare dor de voi, chiar daca nu am lipsit prea mult.
declar +12kg la 27 sapt si 3 zile (UM) si 27 sapt si 6 zile (ecografic)
multi si
am avut o zi grea...am fost la dr si am venit cu vesti nu prea bune :(
va spun pe scurt ca sunt forte obosita psihic si nu am chef de nimic.
so, nu-i place dr colul meu, e de 3 cm, iar in capat are o deschizatura in forma de U si cu o latime de 3 cm...in fine..verdic pericol de nastere prematura...tratement: stat la pat cu picioare in sus 3 gynipral pe zi si 3 magne b6 tot timp de o saptamana cu sunat zilnic seara pe dr si dat raportul contractiilor. peste o saptamana iar control, daca nu se remediaza internare, perfuzii ...
incerc sa fiu optimista...mi-e teama...are doar 1070 gr RECLAMA ILEGALA al meu....
27+ Doamne ajuta!
maria_scu spune:
scuze alayna ca nu am raspuns imediat.Si da 24+6 inseamna 24 sapt + 6 zile ,dar inainte sa facea intre 26 si 28 de saptamani acum de vreo jumatate de an s-a schimbat.
Am fost si la o mica plimbare si bineinteles ca am mancat si o inghetata,desi am zis ca renunt la ea dar nu am putut
23+ Luca Antoniu
mikka11 spune:
Andreea, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.Respecta recomandarile date de medicul tau si cu ajutorul lui DD totul va fi bine, trebuie sa ai incredere
25+ cu Maria-Alexandra
alayna spune:
Maria,am inteles acum aici nu stiu exact cand e si pana cand
Andreea , imi pare rau de vestile primite ,respecta ce ti-a zis doctorul si totul va fi bine . Saracuta de tine,imi imaginez prin ce treci .
Nu mi-am inchipuit vreodata ca perioada de sacina e atat dificila ,mult stres ,emotii,teste peste teste si ganduri negative .
In primele 3 luni ne era frica sa nu pierdem sarcina,apoi vin testele (sindrom down etc) ,apoi frica de nastere prematura si tot asa.....da Doamne sa scapam cu bine
Seidana ,tu meriti batuta . cea care ne ridica moralul intotdeauna ,acum o ia pe alaturi wake up girl !! totul va fi bine ! si eu am pierdut o sarcina ,daca nasteam era handicapat ,nu mai zic prin ce chin trecusem ,aveam numai ganduri rele,imaginatie multa si proasta ,imi dadeam singura dignostice ,acum incerc sa gandesc pozitiv si mi-am impus sa nu mai citesc nimic pe internet .
24+
Se pare ca va fi
:)
lai spune:
Andreea imi pare rau ca vestile nu-s tocmai bune. Suntem alaturi de tine si-ti trimitem toate gandurile noastre bune, si lui bebe la fel, sa stea cumintel la caldurica pana cat mai aproape de termen. Pe mine m-a impresionat foarte tare povestea unei forumiste din Canada, care a nascut anul asta si a avut iminenta de avort/nastere prematura incepand f. devreme in sarcina, a stat multa vreme in spital, si in final a trecut de DPN si bebe nu mai iesea. A iesit intr-un final, sanatos si voios.
Seidana stai linistita ca o sa fie bine, nu mai citi toate alea pe internet ca te sperii fara motiv. Daca doctorul tau n-a observat nici un semn pana acum care sa indice probabilitate crescuta de nastere prematura, n-ai de ce sa-ti faci griji.
Alayna, nu-i prea tarziu - mie aici doctorul mi-a zis sa merg incepand cu saptamana 26, asa ca am fost la 26 de saptamani si o zi.
Raport de kg - eu oscilez intre +3,3 si +5,3kg (practic pe toate le-am pus intr-o perioada destul de scurta de timp la inceputul trimestrului doi, si de atunci nu am prea mai luat). M-am ingrijorat un pic, dar doctorul zice ca burtica e in parametri si, daca si la ecografia de peste trei saptamani dimensiunile lui bebe sunt in regula, n-avem motive de ingrijorare.
Eu am si inceput cu siguranta sarcina cu un nr. de kg mai mare decat majoritatea dintre voi, e drept ca sunt si inalta, dar oricum, nu eram in nici un caz vreo slabatura In ultimile luni inainte sa raman insarcinata pusesem vreo 5kg de la tratamentele hormonale..
Lai 28+ cu
theea spune:
Buna seara burticute
Am vazut ca s-a strigat catalogul,eu sunt Blondysan am avut poze puse pe picassa ddar aici nu am mai apucat sa pun.
Andreea imi pare rau de vestile primite multa putere si credinta si toate se rezolva
Fetelor nu va mai agitati cu kg ca v-am luat pe toate .Am 16 kg daca nu chiar 17 dar atata timp cat bebe e bine nu ma doare capul.
Am fost la moasa aici si mi-a spus ca am burta prea mare si mi-au facut testul pt diabet si nu am nimc.Cum sa nu am burta mai mare la 17 kg puse.Vineri tre sa ma duc iar la control sa vedem ce mi-or spune acum.
La testul cu glucoza aici ti-l fac la 28 de sapt si iti ia sange dupa care bei scarbosenia aia si dupa 2 ore iar sange.
Vad ca voi luati tot felul de vitamine,aici iti recomanda numai daca ai carente.Eu am luat numai acid folic in primele saptamani si acu si la fata la fel.Analizele au iesit bune asa ca nu iau nik sper sa fie ok.
Vad ca fiecare are cate o temere si cred ca e si normal.Eu aseara m-am uitat la o emisiune cu copii nascuti cu probleme si numai la prostii ma gandesc.Eu am si antecedente cu fata nascuta cu probleme si cu emisiunea mai tare m-a terminat.Ei dar Dumnezeu e mare si o sa ne ajute pe toate sa avem bebei sanatosi.
O noapte buna va doresc!
29+ si de Alessia(30.08.09)
didianana spune:
Eu am 9 kg, sunt oficial purcica.
Hayat ma culc tarziu ca sunt in sesiune, si nu pot invata decat noaptea, ca am liniste. Dar mai recuperez peste zi, ca sta mama cu george ca e in concediu.
Noi chiar meritam bataie, stresam BB de multe ori fara motiv..
Andreea imi pare f rau pt vestile proaste, dar stai in pat si relaxeaza-te si o sa fie bine.
Lore si pe mine ma cam sperie povestea, cu atat mai mult ca stiu ca e adevarata, si ca o simt pe pielea mea, dar totusi mi se pare exagerat sa stai nemiscata toata noaptea. Ideea e sa nu exageram cu fricile astea, ca din proprie experienta va spun ca se accentueaza odata cu sarcina..
Sunt rupta, maine mai am un examen, parca am ajuns grea de cap dupa cat am invatat..va pup incerc sa ma relaxez si sa dorm.
23+ si mamica fericita de 3+ anisori