Strugurasi de Sept-Oct 2011 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel M-au luat arsurile reau de tot.Observ ca le am mai ales cand mananc salata de rosii |
Oooooof, taie de e lista ta: rosile(sub orice forma), ciocolata, cafeaua si cascavalul...dau acid.
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
racheel spune:
Dbunny, si azi am mai baut si cafea nu mai beau gata.Tocmai s-a terminat si nu mai cumpar.Cascaval nu mananc si ciocolata la fel dar......rosii?Hmmmm..
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
Haidati fetelor la inventar... de kg...
Rachel + 15 kg - 28 sapt
Loredanar +12 - 29 sapt
Seidana +11.5 - 28 sapt
Marryan + 11 kg - 28 sapt
Camady + 10 kg - 28 sapt
Maria_scu +8 kg -23 sapt
Bujo + 8 kg -28 sapt
Alayna + 8 kg - 24 sapt
Mikka + 8 kg - 25 sapt
Dbunny + 6 kg -21 sapt
Jade 4.5 kg - 26 sapt
May .. 2 kg - 24 sapt
Elly .. 0 kg
Asa fetele cu mandrie ca sunt ale noastre..
Rach am corectat.. ti-am pus si coronita.. io am zis sa nu te pun prima dar daca tu zici..
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
citat din mesajul lui racheel Dbunny, si azi am mai baut si cafea nu mai beau gata.Tocmai s-a terminat si nu mai cumpar.Cascaval nu mananc si ciocolata la fel dar......rosii?Hmmmm.. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
PE mine cafeaua a linisteste .. dar e cu lapte muullttt .. cand am aut o perioada de acid , puteam sa mananc si bisuiti ca parca acid sulfuric bagam in gura..
alayna spune:
Eu am arsuri cand beau fresh de portocale , paine integrala cu seminte ,cascaval si la orice mancare cu ceapa
Dbunny ,tu ai facut testul ? La cate saptamani ? Mie mi-e spus ca indiferent cum e stau 3 ore la ei
Elly si May , voi sunteti mamici fotomodele ,numai bune de pozat in reviste pentru gravidute
Eu cred ca ma ingrijoram daca eram pe 0 kg sau cu - , bebele ,placenta , apa tot aduna cateva grame bune acolo
24+
Se pare ca va fi
:)
May3 spune:
Alayna, eu nu ma ingrijorez fiindca am slabit din cauza greturilor si apoi le-am recuperat + 2 :)
Racheel, pai tu nu stii ca rosile dau acid la greu?
Si eu ieri ce-am patimit de la chiftelutele alea marinate
...
24+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
alayna spune:
citat din mesajul lui maria_scu alayna - aici se face de la 24 sapt pana la 24+6 23+ Luca Antoniu |
Aici tot la 24 sapt ,dar doctotul fiind azi bolnav ,asistenta mi-a zis sa vin sapt viitoare,voi avea 25 sapt si nu stiu daca mai e valabil testul
Scuze ,ce inseamna 24 +6 ....24 sapt si 6 zile ????
24+
Se pare ca va fi
:)
bujo spune:
Seidana si eu ar trebui la 30 sapt sa iau calciu, dar ma gandesc serios daca sa-l iau pentru ca favorizeaza contractiile si eu am si fara el. Imi amintesc ca spuneau mamici ca in travaliu, pe langa occitocina le mai dadea si calciu ca sa grabeasca.
bujo mami de Filip si 28+ cu
seidana spune:
maI m-AM tampit.. daca dimineata MAY cerea bataie.. acu o cer eu..
De vreo 3 h tot citesc de nasterea prematura.. si imi e o teama acu, mai ales ca din 15-20 riscuri vro 10 mi-i se potrivesc, respectiv: dieta dezechilibrata, greutate mica inainte de sarcina. LA in exces, antecedente de prematuritate pe cale maternala, minim 2 sarcini perdute, afectiuni al placentei, infectie genitala, soc emotional ( accident) in timpul sarcinii, stare emotionala precara, operatii abdominale, contractii frecvente in sarcina ( mai ales dureroase).. si cred ca ar mai fi..
Sper a ajung macar la 35-36 sapt cu bine..