Strugurasi de Sept-Oct 2011 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
Hayat_Kh spune:
Mi-am facut zilele trecute comanda la o perna de-aia multifunctionala, pentru ca nu se mai poate altfel noaptea. Din cauza greutatii burticii, ma trezesc noaptea cu dureri de spate de imi dau lacrimile.Sper ca perna asta sa imi mai domoleasca durerile si sa ma pot odihni si eu mai bine.
Eh, pentru ca am gasit-o mai ieftina, politica magazinului (online) era sa fac comanda mai mare de 100 ron si asa ca am adaugat si eu primul lucrusor pentru bebitzu in cos. Un sac de dormit pentru primele luni din viata sa. Oaiii, eram ca un copil intre jucariile preferate. Intorceam azi saculetul pe toate partile :))))))) Cand a ajuns sotul de la munca, saracul era lost....ca eu trageam de el sa ii arat noile achizitii si nu reusea sa priceapa entuziasmul meu
La cap. sex, nici eu nu prea am ce spune :)))) pentru ca e absent cu desavarsire de la noaptea procreerii :)))))))))))))). De atunci, forbidden.
Poate de aceea vorbesc si eu mai mult despre mancare in ultima vreme :)))))))))) Subiectul preferat al lui May.
Marryan , felicitari pentru izbanda.
Seidana , multumesc
23+ cu ingerash de
bujo spune:
Apropo de fier, stiti ca va spusesem ca medicul de fam mi-a spus ca am anemie si sa iau fier, cat ma chinuiam eu cu constipatia. Ei, am ajuns cu analizele si la medicul gineco si mi-a zis ca n-am nicio anemie, ca e normal ca valorile sa fie mai scazute la femeile gravide ca au mai mult sange. Si mi-a zis sa intrerup, bucuria mea ca si asa incepusem sa am dureri de stomac. La Filip am tras nasol cu durerile (eu cu gastrita cronica). Imediat dupa ce am nascut ma trezeam noaptea din somn de niste dureri crunte, nici nu puteam respira. Culmea e ca la fel de brusc imi treceau daca beam multa apa plata sau daca mancam ceva. Si mai pateam o chestie curioasa, ma durea stomacul rau daca dormeam pe spate, crek aveam o rana undeva si era presata de alte organe.
bujo mami de Filip si 28+ cu
alayna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana [quote]citat din mesajul lui seidana Haidati fetelor la inventar... de kg... Loredanar +12 - 29 sapt Seidana +11.5 - 28 sapt Jade 4.5 kg - 26 sapt Rachel + 13 kg - 28 sapt Camady + 10 kg - 28 sapt Marryan + 11 kg - 28 sapt May .. o kg Maria_scu +8 kg -23 sapt Bujo + 8 kg -28 sapt Asa fetele cu mandrie ca sunt ale noastre.. 28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
24 saptamani --- + 8 kg
Eu sunt cea care a luat + 4 kg in ultima luna si am mancat destul de putin nu ma asteptam sa am mai mult de 1-2 kg maxxxiimmm ,am avut un soc dimineata
Sunt o grasaaaaaaaaaaaa
De ciuda mi-am cumparat acum baghete umplute cu ciuperci ,cascaval si sos de rosii iar la desert niste foietaje cu vanilie si cioco
Am avut o zi de kk ,abia m-am oprit din bocit....de ce-am bocit......nici eu nu stiu
Testul pentru diabet trebuia sa-l fac si eu azi,e obligatoriu . Nu l-am facut cu ginecologul era bolnav si m-am dus ca boul (scuzati) si-am venit inapoi cum m-am dus .
Si aici ne da un lichid (500ml) sa bem ,stam 3 ore in cabinet si ne controleaza din ora in ora.
Vad eu saptamana viitoare ce si cum
24+
Se pare ca va fi
:)
seidana spune:
hayat.. da-ne si noua site-ul..
Bujo.. si eu ma gandesc fie sa imi refac analizele , fie sa sa renunt la fier- am luat 22 zile-, trebuia sa reincep calciul acu 3 zile, dar de cand mama mi-a zis ca a citit ca imbatranirea placentei e favorizata de tratamentul cu calciu ..
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Haidati fetelor la inventar... de kg...
Loredanar +12 - 29 sapt
Seidana +11.5 - 28 sapt
Jade 4.5 kg - 26 sapt
Rachel + 15 kg - 28 sapt
Camady + 10 kg - 28 sapt
Marryan + 11 kg - 28 sapt
May .. 2 kg - 24 sapt
Elly .. 0 kg
Maria_scu +8 kg -23 sapt
Bujo + 8 kg -28 sapt
Alayna + 8 kg - 24 sapt
Mikka + 8 kg - 25 sapt
Asa fetele cu mandrie ca sunt ale noastre..
seidana spune:
Alayna.. so eu am avut un boom pe la 23-24 sapt cand in 2 sapt am pus vreo 4 kg.. din care vreo 3.2 intr-o sapt, am fost socata .. insa de atunci , adik intr-o luna daca m pus un kg...
May3 spune:
Merci fetelor de cuvinte azi dim. Si de bataie :D picasem in galeata dar apoi am avut treaba si am uitat.
Eih, nu mai sunt pe 0, raportez 2kg in plus. Aproape 2. Dar am plecat cu gabarit depasit asa ca nu ma invidiati :)
24+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
Dbunny spune:
alayna si maria scu va spun cum e aici cu testul de zahar.Trage sange din deget, bei dulceagu ala gretos, apoi dupa 6o de minute trage iar sange.Daca iese rau abia atunci trebe facut testul ala de 3 ore. La rima sarcina a iesit nasol si-a trebuit sa-l repet: 3 ore la spital, cu tras de sange din ora-n ora
Kilele:6 insa eu am 6-7 satamani mai putin ca voi, in 6 sapt va ajung si va si intrec si am lecat si eu cu 4-5 kile-n plus din start...
21+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
racheel spune:
Mai, eu daca tot am 15 + vreau in capul listei
Maine fac pozici si le pun
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
M-au luat arsurile reau de tot.Observ ca le am mai ales cand mananc salata de rosii
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!