Strugurasi de Sept-Oct 2011 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
seidana spune:
Haidati fetelor la inventar... de kg...
Theea + 16 kg - 29 sapt
Rachel + 15 kg - 28 sapt
Ancaroro +12 kg -23 sapt
Andreea_t + 12 kg - 27sapt
Loredanar +12 - 29 sapt
Seidana +11.5 - 28 sapt
Marryan + 11 kg - 28 sapt
Camady + 10 kg - 28 sapt
Didiana + 9kg -23 sapt
Maria_scu +8 kg -23 sapt
Michella 78 + 8 kg - 25 sapt
Bujo + 8 kg -28 sapt
Alayna + 8 kg - 24 sapt
Mikka + 8 kg - 25 sapt
Oana_Iasi +7.5 kg 25 kg
Dbunny + 6 kg -21 sapt
Lai +5 kg -28 sapt
Jade 4.5 kg - 26 sapt
May .. 2 kg - 24 sapt
Elly .. 0 kg
Asa fetele cu mandrie ca sunt ale noastre..
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
loredanar spune:
buna dimineata !
Citat: |
citat din mesajul lui racheel ancaroro, si eu am fost fumatoare si m-am lasat....oare de asta m-am ingrasat atat? |
rach daca imi permiti sa ma dau si eu cu parerea... eu consider ca nu este o regula sa te ingrasi atunci cand te lasi de fumat - e mai mult un "motiv" pentru fumatori de a nu se lasa si spun asta din proprie experienta. am fumat vreo 8 ani si puteam enumera un milion de motive pt a nu ma lasa: ca o sa ma ingras, ca o sa am o viata plictisitoare bla bla bla (cine a fumat stie cat de vehement isi apara fumatorul viciul - daca il asculti mai ca te-ar convinge ca e tratament ... :)) ) . eu m-am lasat de fumat in octombrie 2009 deodata (nu cu regim de 1 tigara pe zi, sau cu fumat ocazional) si nu m-am ingrasat, nu mi-am pierdut prietenii, ba chiar mai mult consider ca e cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata pt mine personal. sunt oameni care zic ca s-au ingrasat dupa ce s-au lasat de fumat, dar asta pt ca au inlocuit tigarile cu alimentele. sper ca nu am sunat precum pisica moralista - insa mi-ati ridicat mingea la fileu si e un subiect sensibil pt mine. :)
in incheiere, sincere felicitari ca ati reusit sa va lasati de viciul asta!
Lori 29+ fericita cu Mara
seidana spune:
Oana iti dai seama ca oricare am face ORICE numai puiutul sa ne fie bine.. desi am zis sf lui august ma gandesc tot mai tare la ramas acasa in 2-3 sapt .. Sa vad daca sa imi mai iau au ba Concediu Medical..
zubi spune:
Neatza fetele
as zice si io 12 kg...dar asta din capul meu, ultima data,acu vreo..3 sapt cred,aveam 10...asa ca ......
Si am inceput sa am insomnii..ma cam trezesc noaptea,sis eara adorm greu...
si ...betisoarele alea de urechi pt bebe..nu stiu ce sa fac,altceva nu exista? pt ca eu am facut o super infectie din cazua lor, si m-am chinuit o gramada sa imi treaca, si dr mi-a zis ca de la betisoare,ca nu sunt sterile,cahir daca le iau din farmacie..si ca pot sa le bag unde vreu io,dar nu in urechi...
Zubi, mami28+ cu
minunea mea
loredanar spune:
citat din mesajul lui seidana Oana iti dai seama ca oricare am face ORICE numai puiutul sa ne fie bine.. desi am zis sf lui august ma gandesc tot mai tare la ramas acasa in 2-3 sapt .. Sa vad daca sa imi mai iau au ba Concediu Medical.. 28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
eu as fi putut sa jur ca nu o sa rezist pana acum la serviciu. chiar la inceputul sarcinii am discutat cu sotul ca o sa imi iau o luna, o luna jumatate de concediu medical. se pare insa ca timpul trece atat de repede incat nici nu mi-am dat seama cand am ajuns la 30 de saptamani....... multumim Bunului Dumnezeu ca am ajung cu bine pana aici, si sa ne rugam sa ajungem si la termen sanatoase si bebelinii si bebelinele la fel sa stea cumintei la caldurica in burtici. :)
Lori 29+ fericita cu Mara
theea spune:
Neata dragelor!
Da Rach ti-am luat locul din capul listei din pacate pt mine.Hai sa vedem daca ma scoate cineva pe mine .
Eu is treaza de la 5 imi schiorlaia stomacul de foame.
Fetelor care aveti placenta anterioara voi va simtiti des bebelusi sau numai al meu e mai puturos
Va pup s-a trezit galusca mica
19+ si de Alessia(30.08.09)
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui theea Neata dragelor! Da Rach ti-am luat locul din capul listei din pacate pt mine.Hai sa vedem daca ma scoate cineva pe mine . Eu is treaza de la 5 imi schiorlaia stomacul de foame. Fetelor care aveti placenta anterioara voi va simtiti des bebelusi sau numai al meu e mai puturos Va pup s-a trezit galusca mica 19+ si de Alessia(30.08.09) |
Theea , nu e mai puturos. Se simte mai greu din cauza faptului ca intre fat si abdomen se interpune placenta.
Oana 25+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loredanar
eu as fi putut sa jur ca nu o sa rezist pana acum la serviciu. chiar la inceputul sarcinii am discutat cu sotul ca o sa imi iau o luna, o luna jumatate de concediu medical. se pare insa ca timpul trece atat de repede incat nici nu mi-am dat seama cand am ajuns la 30 de saptamani....... multumim Bunului Dumnezeu ca am ajung cu bine pana aici, si sa ne rugam sa ajungem si la termen sanatoase si bebelinii si bebelinele la fel sa stea cumintei la caldurica in burtici. :) Lori 29+ fericita cu Mara |
Lore tu cand ramai acasa?
oanaiasi spune:
Ma bag si eu ca musca...
Eu mai am o saptamana in afara de asta !
Oana 25+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!