Strugurasi de Sept-Oct 2011 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiasi spune:
Munciti fratilor ca si Romania va rasplateste !
Ciu ciu salariu bonus la nastere , ciu ciu 15% acoperiti de firma in prenatal ....
Oana 25+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
JadeJador spune:
cu yahoo grup , eu propun sa fie sterse TOATE fetele care nu au album
fara suparare dar nu mi se pare cinstit si corect
tot s a discutat pe aici , ca cine are accept trebuie sa si puna pozele , dar uite ca pt unele a trecut mai bine de o luna si ceva si nimik
asa ca , daca ele nu vor sa respecte regulile stabilite de catre grup , nu vad de ce sa mai faca parte din acest grup
_
26 +
loredanar spune:
Citat: |
dar de ceva timp am inceput sa cam poftesc la ele.... |
degeaba dai marime mica la scris ca te-am vazut ! :)))
Lori 29+ fericita cu Mara
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loredanar
degeaba dai marime mica la scris ca te-am vazut ! :))) Lori 29+ fericita cu Mara |
ce sa fac daca ochii vad , inima cere
_
26 +
ancaroro spune:
Deci, inventar la poze.
Cine nu are:
Theea, ea avea pe picasa, a si promis ca ne pune
Nane - hehe, crezi ca scapi de noi?
Athosik - pai scumpo, fugi de noi?
Loredanar - arata-ne burticaaaaa
Mioara - cam de mult lipsa la apel
Celor care au indoieli asupra securitatii, va rog sa va convingeti inca o data ce 3 cerberi suntem, eu, seidana si jade. Nu lasam sa intre nimik .
23+
Bijuteriile mele
camady spune:
Oana mie de la primul copil mi se trage..........cred ca am ramas cu ceva pe creierAm stat acasa 3 ani ( de la 6 sapt. de sarcina)si ............nu-mi mai trebuie.Cand ne-am hotarat ptr al doilea copil l-am pus pe sot sa-mi promita ca nu are pretentii sa mai stau 2 ani acasa( sa gaseasca o solutie) iar bunul d-zeu m-a ajutat sa pot fi activa si insarcinata.
28+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
loredanar spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui JadeJador
ce sa fac daca ochii vad , inima cere |
"ochii vad, inima cere, constiinta nu si nu"
loredanar spune:
citat din mesajul lui ancaroro Loredanar - arata-ne burticaaaaa Bijuteriile mele |
goala???????? ar trebuie sa fac poze in chiloti ca nu mai am nici o pereche de pantaloni care imi vina ........ :)))) cred insa ca nu vrei sa ajungem chiar la asa intimitati... :))
loredanar spune:
citat din mesajul lui ancaroro Editez si retractez. Lore, am vazut burtica. bebita 23+ Bijuteriile mele |
ah bun bun, am crezut ca ai vazut pozele si ca nu esti multumita de cat am oferit. :))))