Strugurasi de Sept-Oct 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Seidana si eu votez pentru...

marryan si mie mi se umfla picioarele, mi le mai spal cu apa mai rece, mai imi fac un masaj...
eu in iulie aveam de gand sa fac FIV.ii multumesc Domnului pentru aceasta minune.

mi-a aparut o varice

eu ma cantaresc saptamannal, asa ca saptamanal vin la raport

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Nane.. te asteptam cu poze, la fel si pe Fetele care nu au poze... nu vreau sa fiu rea insa sa zicem in termen de 2 sapt cine e pe grup si nu are poze, nu e f activ pe forum .. o sa propun sa fie sters prin vot ca membru...cu majoritatea se va vota ce se intampla..
Nici eu nu arunc cu pozele in toate partile si mi-i s-ar parea incorect sa apartin unui grup in care toate ne laudam cu care mai de care burtoaca , iar unele privesc numai..
Sper ca nu e cu suparare...

Edit: CINE E CU MINE STRIGA IOOOOO

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Rach si eu saptamanal ma cantaresc, asa ca re - propun cine vrea sapt cine nu cel mult la 2 sapt.. maxim am zis da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

sei, am plecat sa-mi cumpar baterii la aparat si sa-mi fac pozici cu burtica mi-e frica sa nu ma dati afara din grup

ioooooooooooo

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Nane.. te asteptam cu poze, la fel si pe Fetele care nu au poze... nu vreau sa fiu rea insa sa zicem in termen de 2 sapt cine e pe grup si nu are poze, nu e f activ pe forum .. o sa propun sa fie sters prin vot ca membru...cu majoritatea se va vota ce se intampla..
Nici eu nu arunc cu pozele in toate partile si mi-i s-ar parea incorect sa apartin unui grup in care toate ne laudam cu care mai de care burtoaca , iar unele privesc numai..
Sper ca nu e cu suparare...

Edit: CINE E CU MINE STRIGA IOOOOO

Pai iti dau dreptate, ce sa zic. pun poze, sa traiti!

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

sei, am plecat sa-mi cumpar baterii la aparat si sa-mi fac pozici cu burtica mi-e frica sa nu ma dati afara din grup

. cat de cuminte e asta mica s-o pupe mama.. mai Mamic tu ai poze.. da as putea propune asta, daca te insisti ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

seidana mai vin la serviciu doar saptamana viitoare, dupa care am 1 sapt restul de concediu de odihna, si apoi prenatal de pe 4 iulie (atunci o sa am 32 saptamani de sarcina).

andreea imi pare rau ca nu ai primit cele mai bune vesti de la medica si ca trebuie sa stai mai mult in pat, insa considera in primul rand ca fiind cel mai bun lucru pe care il poti face pt bebelusul tau si apoi vezi si ca pe un concediu de odihna inaintea venirii lui - cu siguranta iti va fi de mare folos daca vei dormi cat incape in perioada asta. apoi ... poti face lucrurile pt care de mult ori nu avem mereu timp - sa citesti, sa te uiti la seriale, sa iti faci manichiura si pedichiura de 2 ori pe saptamana si lista poate continua. :))

marryan eu cand am contractii mi se incordeaza si intareste burta intr-o parte ca un guguloi.

May poate iti este cald sau esti agitata......

Lori 29+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Lore de ma enervez fac greva si fac ca voi... , mi-i ciuda pe voi..
Nu mai munceste nimeni in tara asta? eiii ..doar nu o sa raman cea care duce Romania in spate cu atata munca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana eu muncesc mamico...............dar nu trebuie sa faci ca mine. Cred ca prin august o sa imi iau prenatal.

28+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

andreea imi pare rau pt situatie , stiu prin ce treci si te inteleg
cu toate ca , la tine problema este colul intre deschis , ca o consolare iti spun ca eu am colul de 2 si ceva de la 14 sapt
ai grija de tine

si eu m am lasat de fumat la 5 sapt de sarcina
de ingrasat , nu prea m am ingrasat dupa cum se vede
dar de ceva timp am inceput sa cam poftesc la ele....

eu ma cantaresc in fiecare sapt , mai precis lunea

_

26 +

Mergi la inceput