Strugurasi de Sept-Oct 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

oana medicul nu mia zis nimik referitor la lichide, doar ca a zis ca e bine ca eu beau multa apa, insa cind ajung seara mii frica sa ma uit la picioare sunt niste cirnetei umflati si ma si dor...mia zis cineva ca sa manic mere verzi la coaja ca cica ele ar ajuta la eliminarea surplusului de apa care cauzeaza umflarea picioarelor pe timpul sarcinii.....am sa incerc si asta sa vedem.

may si eu zic ca e buna doar ca ai grija sa nu se ridice, e mai bine sa stai culcata si cu ochii inchisi un pic sa te relaxezi, stiu ca ajuta un pic.

imi zice si mie cineva cum sa manifesta contractiile? ca sa stiu si eu ca am ceva dureri dar nu le pricep, si sa nu fie cumva contractii si eu stau linistita si suport, macar o nospa sa bag

Cea mai fericita mami 28 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Apropos de durere ...nu pot sa va zic ce marfa ma simt eu. Am in gura niste elastice la aparatul dentar care imi trag mandibula in fata . Sunt marimea elefant ...asa se cheama . Deci ...ma dor maselele si dintii de imi vine sa imi dau un pumn in gura. Dar suport ...nu vreau calmante nici batuta. Mai scot elasticele , ma mai relaxez si apoi o iau iar de la capat.

Oana 25+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Marryan , se intareste burtica , se tzuguie (fie partial -numai intr-o parte sau jos fie in totalitate. Daca e acompaniata de durete intarirea asta sigur e contractie > baga no spa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

marryan, incearca sa tii picioarele un pic mai sus. iti pui o cutie, un biblioraft ceva sub birou, sa nu le mai lasi mult prea jos fata de nivelul corpului. cand ajungi acasa, stai cu picioarele pe o perna, vei vedea ca altfel vor arata.
despre contractii, nu stiu ce sa iti spun, eu le-am simtit ca pe o durere de spate care coboara pana in jos. sunt fete care le aseia o pauzasc cu durerile de la menstruatie (pastrand proportiile).

michella mami de Teodora si 24+cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Marryan , se intareste burtica , se tzuguie (fie partial -numai intr-o parte sau jos fie in totalitate. Daca e acompaniata de durete intarirea asta sigur e contractie > baga no spa.

ohhh serios daca mi se intareste burtika e contractie nu am stiut de asta, si da am uneori dureri cind o simt asa dar uite ca n am luat nici o nospa pina acum

ce e aia braxton hicks sa nustiu cum mai precis...contractie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michella78

marryan, incearca sa tii picioarele un pic mai sus. iti pui o cutie, un biblioraft ceva sub birou, sa nu le mai lasi mult prea jos fata de nivelul corpului. cand ajungi acasa, stai cu picioarele pe o perna, vei vedea ca altfel vor arata.
despre contractii, nu stiu ce sa iti spun, eu le-am simtit ca pe o durere de spate care coboara pana in jos. sunt fete care le aseia o pauzasc cu durerile de la menstruatie (pastrand proportiile).

michella mami de Teodora si 24+cu

michella le tin sus, dar nu mi se dau la lok de lok, ba chiar dimineata asta mam tezit cu ele mai umflate ca de obicei....si le tin pe doua perne cind dorm noaptea.
Si eu am avut asa ceva dureri de spate care coboare in jos nu am stiut ca poate fi contractie si asta.....pai eu le am zilnic asta e de rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Sei daca iri se refera la userul de pe grup, atunci eu sunt vinovata. Nu prea apuc sa scriu sau sa va citesc cu frecventa foarte mare, pentru ca am o perioada aglomerata la job iar acasa nu mai stau in fatza laptopului ca nu mai suport dupa atatea ore in timpul zilei.

In alta ordine de idei: n-am pus poze pe grup pentru ca nu mi-am facut poze cu burtoiul, dar maine plec in vacanta si promit sa pun dupa ce ma intorc.

Raportul la kg: +6-7 (oscileaza) la 22s. sper sa nu ma intorc mai patrata din vacanta.

bujo tu unde nasti pana la urma? la eva?

va pup pe toate la pachet

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Marryan .. contractiile sunt de 2 feluri..
Cele nedureroase, apar dupa 28 sapr, sunt cele Braxton Hick care ne pregatesc de nastere.. si se contracta tot abdomenul.. simti cum se intareste burtica ca si un bolovan si eu uneori abia respir, depinde unde se intareste ( adik uneori e partea de jos a burtii uneori partea de sub coaste)
Cele dureroase.. sunt ca si durerile menstruale , insa la mine mai puternice si acute, iar burtica se intaraste ca la cele nedureroase.. daca ai din astea sa iti suni medicul..
Preventiv poti lua No spa.. 1-2 pe zi

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Haidati fetelor la inventar... de kg...

Theea + 16 kg - 29 sapt
Rachel + 15 kg - 28 sapt
Ancaroro +12 kg -23 sapt
Andreea_t + 12 kg - 27sapt
Zubi + 12 kg - 28 sapt
Loredanar + 12 - 29 sapt
Seidana +11.5 - 28 sapt
Marryan + 11 kg - 28 sapt
Camady + 10 kg - 28 sapt
Didiana + 9 kg -23 sapt
Maria_scu +8 kg -23 sapt
Michella 78 + 8 kg - 25 sapt
Bujo + 8 kg -28 sapt
Alayna + 8 kg - 24 sapt
Mikka + 8 kg - 25 sapt
Oana_Iasi +7.5 kg 25 kg
NAne +7 kg - 22 sapt
Dbunny + 6 kg -21 sapt
Lai +5 kg -28 sapt
Jade 4.5 kg - 26 sapt
May .. 2 kg - 24 sapt
Elly .. 0 kg

Asa fetele cu mandrie ca sunt ale noastre..

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

ohhh serios daca mi se intareste burtika e contractie nu am stiut de asta, si da am uneori dureri cind o simt asa dar uite ca n am luat nici o nospa pina acum

ce e aia braxton hicks sa nustiu cum mai precis...contractie?

Da , e o contractie , in general nedureroasa , care tine cateva secunde si cedeaza la schimbarea pozitiei sau la exercitii de respiratie. E modul in care uterul se pregateste pentru nastere de fapt. Daca ai contractii nedureroase e bine sa nu fie dese. La mine fiind cam dese am primit tratament cu utrogestan.

Cele dureroase sunt mai rele ca pot scurta colul.

Mergi la inceput