Strugurasi de Sept-Oct 2011 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
seidana spune:
Lasa Oana .. ca nu ii o rusine.. grasa si frumoasa... frumoase suntem cu siguranta.. grase nu, doar implinite..
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi marryan , intrebare: de ce sa nu bei apa ?! retentia de apa tocmai asa se anuleaza cu consum de apa - regulat , cate 1 gura 2 . macar 2 litri pe zi . Mananci sarat sau ai probleme cu rinichii ? Oana 25+ cu Maria Ecaterina Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
oana nu maninc sarat delok, am o pielonifrita cronica, dar ca nu prezinta periocol ca era tratata cind am ramas insarcinata, doar ca acum fac un tratament pe baze de ierburi ca o profilactica mai mult.
Eu din contract beau fr multa apa, si ma gindesc ca din cauza data trebuie sa reduc la maxim posibil daor cite o gura doua, si de la 3 l sa trec la 1.5 l pe zi cred ca asta ma va ajuta mai mult ca de altfel nustu ce sa fac
Cea mai fericita mami 28 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
May3 spune:
ma doare capul si am tensiunea 12 cu 6.
e de bine, de rau?
parca in sarcina tre sa ai tensiunea mai mica.
24+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
marryan spune:
citat din mesajul lui seidana Marryan.. si noi incercam de 2 ani, dupa ce acu 2 ani jumate am pierdut sarcina 2.. si nu ne-a venit sa credem ca s-a intamplat acum cu atata suparare... Doamne Doamne are planuri care nu coincid cu ale noastre.... Didiana .. eu nu ma vopsesc deloc in sarcina.... nu stiu daca e f daunator, toti stilistii zic ca nu, insa eu la a doua sarcina m-am vopsit, iar acu am evitat orice conincidenta ... 28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
seidana eu cred ca sunt veterana aici de 7 ani asteptam un bebe in viata noastra si tocmai anul trecut am primit binecuvintarea, deja am si uitat prin ce am trecut, si eu am avut avorturi spontane la 5 saptamini de mai multe ori, si acum cind sa intimplat, ma rugam in fiecare zi sa mi tina in pintec ca nu o sa ma suport iarasi o dezamagire, si uite ca Doamne a fost tare milos si iubitor cu noi, suntem maricele deja facem tumpe la mimi in burtika de numa ma uit la CD de la eco si tot parca sunt in nouri de fericire
oanaiasi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marryan
oana nu maninc sarat delok, am o pielonifrita cronica, dar ca nu prezinta periocol ca era tratata cind am ramas insarcinata, doar ca acum fac un tratament pe baze de ierburi ca o profilactica mai mult. Eu din contract beau fr multa apa, si ma gindesc ca din cauza data trebuie sa reduc la maxim posibil daor cite o gura doua, si de la 3 l sa trec la 1.5 l pe zi cred ca asta ma va ajuta mai mult ca de altfel nustu ce sa fac Cea mai fericita mami 28 + cu Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final |
Marryan , bea cat iti cere organismul . Lichidul amniotic se reinnoieste zilnic , pentru asta trebuie hidratare> daca medicul nu ti-a interzis sa bei apa baga cat poti ! Iti face bine!
Oana 25+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
marryan spune:
citat din mesajul lui seidana Oana.. .. si pe mine ma manca de stat acasa, insa tot imi fac curaj sa mai stau.. dr a zis ca nu imi mai da medical din 1.07 ca de atunci as putea intra in prenatal... deci numai in ultima sapt de iunie as putea sa imi mai iau medical, .. si nush ce sa fac.. off sunt atat de nehotarata... May nu facem copii.. deci dormim.. sau mancam... Fetelor Iri nu s-a prezentat la raport propun ca fetele care sunt pe grup sa voteze daca o lasam sau stergem userul ei din grup.. cum adun 10 voturi cum o sterg.. eu votez pentru... 28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
eu la fel votez pentru.....eu cam ratez sa pun mai multe poze din cauza ca ce sa intimplat pe picaso, si nu vreau sa ajunga pozele undeva apoi. Cred si consider ca e corect ca fetele care sunt inregistrate pe yahoo group sa si puna si poze si numele de forum de aici ca sa stii despre cine merge vorba, astfel pu mine suna dubios sa fie sub alt nume...parerea mea...nu dati cu rosii in mine
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui May3 ma doare capul si am tensiunea 12 cu 6. e de bine, de rau? parca in sarcina tre sa ai tensiunea mai mica. 24+ cu Beatrice Ana zebraroz.ro |
e buna May . hidrateaza-te si o sa treaca si capul
May3 spune:
si eu votez pentru.
azi nu stiu ce sa mananc. sa vad ce gasesc prin frigider ca nu ies pe ploaia asta din casa nici sa ma pici cu ceara.
24+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui May3 merci Oana, am tras sticla de apa mai aproape 24+ cu Beatrice Ana zebraroz.ro |
sa stii ca si no spa ajuta la durerea de cap ...mai ales aia pe care o resimti ca o tensiune intracraniana . poti sa bagi si un no spa mic.
la mine e soare si canicula