Strugurasi de Sept-Oct 2011 (72)
Raspunsuri - Pagina 16
racheel spune:
jade, jade ce pofte ai si tu
eu am avut noroc cu greturile, dar se pare ca bebelinei nu-i plac ca nu as putea sa le pun in gura
mi se intareste burtica si se salta in sus in partea stanga sau dreapta, cateva secunde si apoi trece.asta este contractie nu?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancaroro Deci, inventar la poze. Cine nu are: Theea, ea avea pe picasa, a si promis ca ne pune Nane - hehe, crezi ca scapi de noi? Athosik - pai scumpo, fugi de noi? Loredanar - arata-ne burticaaaaa Mioara - cam de mult lipsa la apel Celor care au indoieli asupra securitatii, va rog sa va convingeti inca o data ce 3 cerberi suntem, eu, seidana si jade. Nu lasam sa intre nimik . 23+ Bijuteriile mele |
Anca ... Lore a pus aseara pozica...
Nane a promis, o lasam pana vine din vacanta zic eu
Athoshik are.. cam vechi ce e drept..
Theea avea pe picasaa. dar nu e scuza nu?
Mioara.... nu stiu ce e cu ea...
Si mai e Dbunny.. avem incredere in ea dar vrem poze corect?
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
JadeJador spune:
chestia e ca nu suport deloc mirosul de fum de tigara , efectiv mi se intoarce stomacul pe dos
dar paradoxal , uneori imi ploua in gura dupa ele
_
26 +
seidana spune:
Camady.. si eu din 1.08 mi-am propus prenatalul.. insa din 15.07 acasa...
Dilema e .. iau au ba concediu medical .... , astept raspuns...
Lore.. in chiloti .. uuuuuuu , io nu vreau sa vad buci.. ca ele mele sunt
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
maria_scu spune:
am pus si eu 2 poze noi cu burtica care de fapt in poze mi se pare mai mare decat e in realitate
23+ Luca Antoniu
oanaiasi spune:
Punem poze dezbracate si mie nu mi-a zis nimeni ????
Oana 25+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
raluca050 spune:
Dragele mele, gata am recuperat de citit ce ati scris de ieri pana asatzi
Seidana trece-ma si pe mine in lista cu frumoasele mele 9+ KG
Camady Seidananu sunteti singurele care sunt pe la munca. Pe mine ma gasiti pe la birou pana la inceputul lui august, daca toate merg bine pana atunci.
Apropo de ce-ti ofera Romania,firma..... eu primesc ajutor de nastere de la firma si nu stiu sigur dar cred ca si cei 15% in prenatal. Asa ca nu ma plang.
Imi pare rau ca nu pot veni si eu cu poze dar nu-mi sta gandul deloc la asa ceva, sunt inca cu casa in contructie, nervi multi pe la munca, .....
Dar cand o sa raman acasa si termin si cu contructiile o sa fiu mai activa.
28+
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Lore.. in chiloti .. uuuuuuu , io nu vreau sa vad buci.. ca ele mele sunt 28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
nici ale mele nu mai sunt de pus in vitrina. ... doar in vitrina unui abator. :))))))
Lori 29+ fericita cu Mara
ancaroro spune:
Eu la 7 saptamani fix m-am lasat. Adica m-au lasat ele pe mine, ca nu mi-a mai trebuit. Sambata am facut curatenie drastica (sindromul gravidei, cred) si am gasit un pachet mai vechi, mentolate, si inca unul cu care m-am lasat in care mai am 1 tigara. Nici nu am poftit, desi am aproape 17 saptamani de cand nu am pus tigara in gura. Nu imi place fumul, am impresia ca nu am oxigen. Eu ma bucur ca nu mi-au mai trebuit.
Lore, trecusem prea repede peste albume, si nu am vazut ca ai aparut si tu pe acolo . Oricum, daca ne luam dupa DPN, esti in cap de lista, teoretic ar trebui sa fi printre primele mamicute care nasc.
Eu trebuie sa multumesc la doamne doamne, nu stiu ce e aia contractie. Ma gandesc ca daca o sa le am o sa-mi dau seama de ele. Ma rog ca toate burticutzele sa aiba o sarcina asa usoara ca a mea. Ca eu inafara de cele 12 kilograme in plus, ceva sangerari de gingii dimineata, putina oboseala, ceva hormoni si nervi in plus, o jumatate de masea in minus, nu am avut nimic, nici o problema. Ah, si mai nou parca ma pis prin strecuratoare
Dorm toata noaptea, pe stanga, ca asa eram obisnuita, ma trezesc o data sa ma duc la baie, sper sa vin la lucru pana in ultima saptamana din septembrie, cu tensiunea stau bine, cu analizele stau bine, mi-am luat glicemia e ok, deci nu am tendinte de diabet, bebe fotbalistul e cuminte, dupamasa are reprize de fotbal.
Raportez si eu lipsa de chef de zbenguiala .
Eu am zis ca si lasatul de tigara a contribuit la kilogramele mele - asa am simtit eu, plus ca nu am avut greturi deloc, nici macar urma de asa ceva. Ca nu mananc extraordinar de mult, atat a vrut organismul meu sa retina. Nu ma plang, ca o sa le dau jos, important e ca bebe sa fie bine si sanatos.
23+
Bijuteriile mele