Pufi de ian-feb 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
Yasmine spune:
Va rog sa o adaugati pe Mara pe 16.02.2010. Ne cerem scuze ca nu scriem, dar munca full time, si gradi lui Mara ne meninca tot timpul, dar va citim de cite ori deschidem DC.
ayanna_xem spune:
MP......daaaaa, un mesaj de asta asteptam.
In viata de zi cu zi, in anturajul meu, eu vorbesc foarte putin despre zgubi, nu sunt genul care sa monopolizez discutia povestind despre traznaile si achizitiile ei si cred ca multe dintre voi faceti la fel...dar aici suntem numai mamici si principalul subiect care ne-a unit sunt pufii, asa ca putem vorbi linistite. Sunt convinssa ca fiecare dintre voi va mandriti cu puiul vostru si mie imi plac tare mult mesajele astea de 'cioara' care transmit atata caldura si dragoste pentru pui, asa ca mai ziceti...eu una citesc cu mare drag!
Ruxi...a fost e exceptie ca a adormit la 10. In mod obisnuit noi pe la 9 abia ne trezim , dar azi nush ce a avut ca s-a trezit la 7 si n-a mai vrut sa doarma si dupa doua ore de fugareala prin curte si alergat dupa pisici si catei, normal ca a palit-o somnul. In rest avem programul de somn la fel ca voi, in jur de 13. De obicei adoarme singura in patut, uitandu-se la baby einstein...zice singura 'nani, nani' si nu protesteaza in nici un fel cand o pun la somn....e deja ritual la noi adormitul la pranz, n-am nici un fel de probleme (sper sa nu vb intr-un ceas rau), iar de cand s-a intzarcat adoarme la fel de usor si seara, tot in patutz, dupa un bibe de LP. Peste noapte o mut insa in pat cu mine pentru ca deocamdata avem patutul in living si noaptea se face prea racoare, iar ea se dezveleste sau se dezbraca de sacul de dormit si o ia frigul. Daca as avea cum baga patutul in dormitor n-ar mai trebui s-o mut, dar deocamdata n-avem cum. Inca nu avem mobilata camera ei, asa ca tot in dormitor cu mine doarme.
Eu ii vorbesc tot timpul, ii explic ce facem si cum facem...de exemplu, ea nu mananca decat in scaunelul de masa. I-am zis de cateva ori ca trebuie sa stam in scaunel ca sa papam si dupa ce terminam ne dam jos din scaunel si mergem la joaca...si a invatat. Acum e suficient sa-i zic ca mami pregateste papa pentru fetita si se duce singura la scaunel si asteapta cuminte s-o urc. Sunt convinsa ca intelege atunci cand vorbesc cu ea...nu stiu cum sa explic treaba asta...poate ca nu intelege ea exact sensul cuvintelor, dar cu siguranta intelege ce ii cer.
Si ca tot se discutase despre asta mai devreme, are si zgubi momente cand se tranteste cu fundul de pamant si se face arc si tipa, dar o las un pic sa se manifeste, dupa care ii explic calm ce vreau de la ea...si sa stiti ca de cele mai multe ori se calmeaza si ea si coopereaza fara alte figuri. Sunt momente cand e agitata si nu prea ii intru in voie cu nimic, dar asta e...au si ei momente si momente, mai bune, mai rele....am mai zis asta! Tre sa ii intelegem indiferent de situatie. Daca nu noi, atunci cine...
Nyny...sa stii ca am acceptat destul de usor traznaia cu pictatul lenjeriei, desi in primele secunde mi s-a cam ridicat parul in varful capului...dar ulterior m-am bucurat ca nu s-a apucat de mazgalit peretii, ca atunci chiar ca ar fi fost jale. Noi i-am pregatit deja un perete pentru manifestarile artistice ale Dariei (pregatit in sensul ca l-am ales si am discutat despre asta cu barbat-meu si am hotarat de comun acord care e) si am zis ca atunci cand o fi cazul, ii aratam zona de creatie unde poa' sa faca 'ce vrea muschii ei'...poate ramanem totusi la stadiu de proiect.
Mire...sarumana de raspuns. Eu inca nu-s familiarizata cu tehnologia asta moderna...la mine telefonul era doar pentru vorbit si atat, habar n-aveam de net mobil si alte chestii...dar invat eu rapid...ca la prostii de astea imi merge repede mintea, la lucruri importante e mai greu.
Si ca tot sunt cu raspunsul la tine...te mustru: repede si tu cu ce NU face ...ia baga aici mesaj si cu ce face, nu povesti doar despre forme pe care nu le potriveste.
Loreeeeex...cum adica n-ai rabdare si memorie sa povestesti de Bobita? Pai ne lasi asa cu ochii in soare? Tii tot numai pentru tine, sa te bucuri numai tu... Povesteste-le si tu macar pe alea mai deocheate...
Ma duc la somn...au mancat varcolacii luna, dar vad ca acum isi revine. Am stat in seara asta pe terasa afara pana tarziu s-o admiram cum dispare. M-am asteptat sa fie bezna beznelor la cum ziceau astia la stiri, dar este cu totul altfel...cerul instelat si luna aceea ciudata...e o atmosfera foarte stranie asa, dar placuta in acelasi timp.
Noapte buna!
PS (edit)- Am pus o poza sa vedeti hal de adormit la fiica-mea in seara asta.
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
alicredo spune:
deci....iar m-ati omorat cu mesajele lungi....nu am citit nimic.......ayana,mp,beatrice, lorex..
am intrat sa spun dece ca am 61 de la 69.... na sa ma laud si eu ca te-am ajuns...stai linistita ca si eu am mai scapat la dulciuri.... vreau sa mai tin o saptamana dieta stricta...tot zic ca de maine
plec sa-mi fac datoria de nevasta ca e acasa tati
sper sa va raspund maine
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
neatza fetili...iar e fierbinte cafelutza...si o tin asa, pana va treziti voi
am citit si io mesajele...lungi nenica....lungi.....da v-a manat rau tasta ( MP)
BF ete ai vz ca nu e dracu atat de negru ????? ma bucur mult ca v-ati simtit ok...mai ales ca iti facuseti atatea griji...deci...repetir...
lorex...lasat tel...e f simplu urci de la grozavesti..parca asa se cheama statia din regie..si cobori in titan....care e lacapatul parcului...dar ne auzim..
MP...pupam nemtoiul asta mic si rusinos...ca de, e..ardelean...cate face el....imi place asa de mult sa citesc de altii...asa mai zic si io de jiji,,,..asa si el..sau el nu asta etc...
ayanna...bagasi si tu un meja...marca ta..luuuung....pai ne era dor maica, de tine, cititnd, citind am zis ..cine e daria??? pt k tot timpul ziceam de ...zgubi.......
si je cu engleza cam tot asa....si cred ca asta e neajunsul care ma deranjeaza pe mine cel mai tare...asa profesional, sa zic....si je tot rusa si franceza...invatatenglaza asa, pe butuci....dar..prost la capitolul vorbit..scris..de inteles mai inteleg
asa ca felicitari fetelor studioase
simpli? sorina? lore?plateea?
alicredo....doamne...m-am linisit...da...ia zi am dreptate cand zic ca la dieta se duce repede surplusul si..cu cat te apropii de greutatea ta...park stau in loc????
modelarea asta corporala cu ce se face ..asa fara munca...electrostimulare? zieca mire...are vreun efect?
alex cum fu maica prima zi?...deci io inca sunt cu ranza pe targa...si tot zic wowwww...m-a marcat indeajuns de mult escapada ta...incat sa-mi dea idei...( care sa se concretizeze da cu masina k JM nu serveste avion)
noi azi plecam la cs...in loc sa dorm m-am trezit ca pupaza...si bantui pe net. jiji e mai bine...nu s-a trez asta noapte deloc...am umblat la putza.arata mai bine....park intr-o parte mai e prinsa...sa fie sanatos...sa il decaloteza shtoarfa la 40...ma rog, e ok.
ne-am intalnit ieri in IOR cu mire si mara salut..se dusera zilele canddadeam ture si mai bagam o barfa mik de cartier..abia de ne-am dat buna ziua...
oricum mara e cumintica, se joaca frumos in locurile de joaca ( spre deosebire de nebunu meu)...si-a pierdut o bentitza si era maica-sa f afectata...au dat peste niste catei f jucausi si ete asa au mai consumat din energie...ce mai, sunt dragutzi...
revin..tezit
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
mamidepuiuti spune:
neata buna
sarumana de cafea dece si drum bun sa aveti!
multu ca ati avut rabdare sa cititi(adica lui alicredo nu) si mi-am amintit ca am uitat de cele mai importante...2 la numar...prima e ca e innebunit sa ne jucam de-a v-ati ascunselea...e asa fericit cand zic ca nu-i alex...unde o fi ? si tot il caut...si el vine fericit ca nu l-am gasit...si 2...functioneaza pe baza de aplauze...orice realizare trebuie aplaudata...daca cineva nu aplauda,se uita la persoana respectiva cu un zambet pana la urechi si aplauda...si ii tot face semne ... e atata de dulce de numa'! toata lumea aplauda razand...ca nu poti rezista
gata cu cra-cra......6 luni pauza
azi are radu fahrad prüfung...examen pt condus biciclete ... daca il ia,primeste permis
lorexspor la studiat!
miremiadistractie placuta la maaaareeeee
ayanna ce dulce e zgubi!!!!!!!!!!!
o zi frumoasa tuturor!
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita la ce e buna o nevasta la casa omului, sa aiba grija sa moara omul sanatos (de nervi, draci, batut la cap). -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
lorex spune:
citat din mesajul lui Yasmine Va rog sa o adaugati pe Mara pe 16.02.2010. Ne cerem scuze ca nu scriem, dar munca full time, si gradi lui Mara ne meninca tot timpul, dar va citim de cite ori deschidem DC. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
chiar m-am gandit aseara la tine..ma gandeam ca nu ai mai dat de mult vreun semn si ca probabil nu vei mai da..
ma bucur ca esti cu noi!
nyny spune:
Haideti la o inghetata de fructe, de caramel, vanilie sau ciocolata... de care vreti voi...
Ruxita sanatate sotului... iar tie putere de convingere.
MP ia uite ce de treburi face Alex...pupam micutul poliglot. Succes lui Radu, sa-si ia permisul de biciclist.
Ayanna la fel de adoarme si David... singurel in patut doar ca eu ii pun muzica de copii.
Alicredo woooow mama, da ce ai slabit. Braa-vo ... felicitari.
Dece drum bun sa aveti.
Le-am cumparat si eu ieri cuburi din lemn. Mara a fost tare incantata sa le bage in orificii, in schimb David nu prea s-a ostenit cu ele. Prefera sa dea capacul la o parte si sa le dea drumul direct in cutie. Ia cate o forma, o plimba pe toata suprafata aia cu gauri ca si cand ar scrie cu o creta, ceva ...si daca nu intra singura nicaieri se lasa pagubas. Puturosul mami...
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
citat din mesajul lui nyny Haideti la o inghetata de fructe, de caramel, vanilie sau ciocolata... de care vreti voi... Ruxita sanatate sotului... iar tie putere de convingere. MP ia uite ce de treburi face Alex...pupam micutul poliglot. Succes lui Radu, sa-si ia permisul de biciclist. Ayanna la fel de adoarme si David... singurel in patut doar ca eu ii pun muzica de copii. Alicredo woooow mama, da ce ai slabit. Braa-vo ... felicitari. Dece drum bun sa aveti. Le-am cumparat si eu ieri cuburi din lemn. Mara a fost tare incantata sa le bage in orificii, in schimb David nu prea s-a ostenit cu ele. Prefera sa dea capacul la o parte si sa le dea drumul direct in cutie. Ia cate o forma, o plimba pe toata suprafata aia cu gauri ca si cand ar scrie cu o creta, ceva ...si daca nu intra singura nicaieri se lasa pagubas. Puturosul mami... Mamica fericita de Mara si de David |
si Kay se vrea istet la jocul asta, ridica capacul si pune direct figurina in galetusa... dar am dus munca de lamurire, am exersat de mai multe ori, i-am aratat eu, a primit mii de bravo si aplauze... i-am desenat cu markerul conturul figurinelor si i-am alaturat desenul peste gaura si am asociat-o cu figurina ca sa inteleaga mai bine cum sta treaba si cum sa aleaga figurina corecta... si cel putin cercul il pune din prima, cu restul inca mai tatonam...
eu ma chinui inca sa-l fac sa vorbeasca, sa scoata vreun sunet inteligibil din capsorul lui destept... ne-am intalnit ieri in parc cu un copil care la 1 an si 8 luni ii zice lui maica-sa sa-i cumpere tricicleta... si eu intreb tamp si cum a zis ca vrea sa-i cumperi tricicleta? asa a si zis:"mama, cumpara-mi tricicleta!" nu cumpi ceta sau trici... parca n-o cred, tre sa-l trag de limba mai mult, stiu doar ca e vorbaret tare...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
sunt tari nemtii cu fahrad prufung! bicicleta profesionista sau cum? pentru role sau skateboard nu le trebuie nimic? Multa bafta altfel...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)