Pufi de ian-feb 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Ayanna, tu o culci pe zgubi la 10??? Noi avem program de somn dupa ora 13, ii ia foarte mult sa adoarma, e un intreg ceremonial, carticele pana ne plictisim, apoi ma calareste, are o predilectie aparte pentru zona fetzei, ma incaleca, ne "iubim", ne imbratisam, pupam, apoi incepe cuibareala, isi cauta un loc de somn... asta numai daca ii este somn, ca mai sunt si dupa-amiezi cand vrea sa coboare si incearca sa ma pacaleasca in fel si chip sa ma sara si sa se duca glont la usa...

azi a adormit relativ usor (de regula imi ia o ora sa-l adorm si la amiaza si seara), dar s-a trezit dupa o ora si ceva de somn, era la usa... l-am luat frumos iar in pat si l-am "pacalit" sa-si continue somnul... asta pana ii gata mancarea...

am un of legat de consort... i-am luat un voucher medical, l-am programat pentru consult, analize, i-au iesit o tura de analize, nu tocmai bune... si da-i si lupta, convinge-l sa se mai duca inca o data sa vorbeasca cu medicul despre analize, ca el nu-i bolnav, ci perfect sanatos, ca ficatul nu stiu ce, niste kkturi... o sa ia el usturoi si nu mai stiu ce si sigur se regleaza totul...
il programez totusi, il toc la ca cateva zile, il rog pe seful lui sa se asigure ca se duce (grija ca de un copil mic), si s-a dus... cica hernie abdomninala (eu ma gandeam la ceva serios, el doar la atat hernie abdominala si nicio ingrijorare, nicio actiune), habarnist total...

acum stau si ma documentez pe net despre interventii chirurgicale, riscuri, complicatii...

aaa, si mai citisem ieri un articol dragut despre beneficiile unei casatorii, mai mari in cazul barbatilor... pe motiv ca celibatarii isi cam neglijeaza sanatatea, manca haotic, viata sexuala dezordonata, risc de multe bts-uri... la ce e buna o nevasta la casa omului, sa aiba grija sa moara omul sanatos (de nervi, draci, batut la cap).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

BF, foarte frumos ati petrecut impreuna cu copilul! ...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cu ce sa incep?...:
-este pasionat de jucariile care nu-i apartin(ale lui frate-su),asa ca trage dupa el sabia laser din star wars ,manevreaza robotii bionicle,joaca badmington(adica plimba peste tot paleta) si lista ar putea continua
-isi trage cantarul afara de sub patul din dormitor,se "cantareste" si il baga la loc...de nenumarate ori pe zi
-stie ce inseamna "nu" si repeta si cu degetzelul,dar nu rezista tentatiilor
-aseara a invatat sa lase tv in pace...ca a inceput sa apese butonul de la ecransi radea smekereste,se uita la mine si la tatsu ca ii spunem nu-i voie si iar apasa...eu mergeam si-l luam de acolo si ii repetam ca nu a facut bine,ca nu trebuie sa apese butonul,ca suntem suparati...dar fara bataie...ca tatsu repede sa-i dau peste degetelei-am zis ca poate-i dau lui......dupa 4 apasari/luari de acolo/certat/explicat a facut o criza de plans ce a durat vreo 3 min...adica a urlat...de ciuda,de nervi,de tot...apoi a venit la mine in brate,a boscorodit ceva pe limba lui...si boscorodea si ofta...dar nu a mai apasat butonul
-cand aude telefonul de pe skype,se pregateste sa o vada pe buni si ii face cu manutza
-este rusinos cu strainii...mai ales cu adultii...copiii il fascineaza...si animalele
-ii place sa citim cartile lui in ambele limbi...sunt bucuroasa ca intelege si nemteste
-nu face la olita,dar dupa ce produce ceva,vine si se cere in brate sa-l duc la baie sa-l spal la chiuveta
-la cubul cu forme ce trebuiesc bagate inauntru nu se descurca singur prea bine,dar daca sunt si eu acolo,treaba merge struna...mai incearca sa bage formele si prin gaurile necorespunzatoare si se enerveaza ca nu intra...si tot indeasa...
-ii place o jucarie cu forme mici din lemn viu colorate, ce se muta pe niste sarme mai groase prinse pe un suport din lemn...nu stiu daca m-am facut explicita...dar ii place sa-si bage degetelele dupa bilute si sa le plimbe pe acolosi sa urmareasca ce traseu au
-danseazacum aude muzica ce-i place(nu oricare) cum incepe sa dea din fundic
-masa o serveste doar daca are enterteinment...oale,castroane,linguri,jucarii...depinde de vrea "sefu'"
-azi a fost tare cumintel la vaccin...a plans la intepatura,dar dupa ce l-am ridicat s-a oprit...se intingea sa ajunga la tavita cu seringa ...si i-a zambit frumos doctoritei,i-a facut pa/tschüs ...pusi nu i-a trimis,ca era prea mult
-plus o mie si una de alte prostioare pe care le fac toti pufii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alex!
Si Mara la fel cu formele, bagam unde nu trebuie si ne enervam.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

tot je....

ca tot mai incalzesc la cafea..

tomaca...super...teasteptam cu drag sa na mai zici de bine..

lorex...ma uimesti mami, ce de studiu...nu stiu daca sta careva prin regie insa....daca pui mata din regie funduletzul in metrou pana in titan....bagam un IOR....de toata frumusetea...evident....cineva o sa se relax ...iar altele vor alerga de nebune dupa plodarai

gata...shmotru ..si tot tacamul

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Daca-mi lasi un nr de tel pe PM o sa te sun sa-mi explici cum ajung in IOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

neatza!

lorex, felicitari pt bursa!!! ai prins gustul studiilor, si parca nu erai atat de hotarata sa mai inveti, noroc de sotz, care te-a impins de la spate? (sau gresesc?)

nu gresesti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Hello girls,

Am citit de-a curmezisul capitolul trecut, de unde am pierdut si astea 3 pagini.
Imi pare bine ca sunteti bine, mai putin "amigdalita" falsa si rosu in gat la Iris, Alex sa va fie de bine vacanta.
Dece - lasa ca trece usturimea, o sa fie bine, nu te mai invinovati atat.
Lorex - poate reusim sa ne vedem in cele 5 zile de Buc. Ce program vei avea?
Inca nu stiu programul dar mi-ar face mare placere sa te vad!
PS: nu mai am nici nr tau, am pierdut tel cu toate numerele..

Unde ati fost la mare?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Buna dimi...la amiaza.

Sunt treaza de la 7, dar abia acum am prins o pauza de cafea. Fii-mea m-a bagat in smotru de la prima ora, s-a apucat de pictat lenjeria cu pixul...mi-a mazgalit tot ce-a prins, cearsafuri, fete de perna, haine.... Le-am bagat automat la spalat, dar nu ies mazgaliturile...nici cu Vanish nici cu nik . Nu mai zic ca s-a pictat toata pe maini, pe fata , dar era fericita nevoie mare ...so , sanatosi sa fim!

Parca cu fixativ citisem undeva ca se scoate pixul, dar nu stiu daca si dupa ce le-ai spalat,mi se pare ca tre sa fie proaspata pata...dar incearca! Gugaleste poate gasesti solutii

Lorex...intre timp mi-am amintit mai bine de bursa ta si de faptul ca mai aveai de dat atestatul de limba. De atestat ai scapat sau acum pentru asta inveti? Ce fel de cursuri ai? Ca si eu tre' sa-mi exersez engleza, ca in august vin iar nemtii si cu siguranta o sa fiu chemata la servici. Eu engleza am invatat-o singura, la scoala n-am facut niciodata (pentru ca la noi inca ramasesera astia setati pe franceza si rusa) LA FEL SI EU! si am multe lacune, mai ales in ceea ce priveste normele gramaticale. Inteleg, traduc, dar imi vine mai greu sa vorbesc. N-am siguranta. LA FEL SI EU!
Cand trebuie sa pleci in Polonia? Pe Bobita cu cine o lasi? Cu buni?
PE 3 IULIE.O sa faca bunicile cu randul!
o sa stea o sapt la tzara la mama si o sapt la socrii mei!

Am dus-o deja 2 zile la tzara si ama lasat-o acolo sa vedem cum se descurca..a fost cu mama la gradinita, ii placea ff tare, plus ca stetea de dimineatza pana seara afara!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufuleti2010

Hello!

BF ce frumos ai povestit, ma bucur ca v-ati simtit atat de bine.

Ayanna daca te conectezi la wireless-ul din casa nu-ti consuma trafic din abonament. 150 de Mb cred ca ti-ar ajunge maxim 3 zile de mess, mail, explorer. micii pictorite si mamicii ei.

Eu am 200 de Mb si niciodata nu-i termin si intru in fiecare zi pe net(google, verific mail, FB, etc). Dar nu si pe mess..aici nu stiu..

MP zic si eu ca Ayanna sa ne mai povestesti de cavaleri.

Simplyyyyy
ne lipsesti!

Lorex
eu n-o sa fiu in Buc dar poate mai vii si bem un suc impreuna. bobitei lipicioase

Imi pare rau ca nu vei fi in B. :(

Eu iar am alergat prin oras de dimineata, acum am adormit copila si tre' sa ma apuc de smotru + calcat. Si mi-e un somn....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cu ce sa incep?...:
-este pasionat de jucariile care nu-i apartin(ale lui frate-su),asa ca trage dupa el sabia laser din star wars ,manevreaza robotii bionicle,joaca badmington(adica plimba peste tot paleta) si lista ar putea continua
-isi trage cantarul afara de sub patul din dormitor,se "cantareste" si il baga la loc...de nenumarate ori pe zi
-stie ce inseamna "nu" si repeta si cu degetzelul,dar nu rezista tentatiilor
-aseara a invatat sa lase tv in pace...ca a inceput sa apese butonul de la ecransi radea smekereste,se uita la mine si la tatsu ca ii spunem nu-i voie si iar apasa...eu mergeam si-l luam de acolo si ii repetam ca nu a facut bine,ca nu trebuie sa apese butonul,ca suntem suparati...dar fara bataie...ca tatsu repede sa-i dau peste degetelei-am zis ca poate-i dau lui......dupa 4 apasari/luari de acolo/certat/explicat a facut o criza de plans ce a durat vreo 3 min...adica a urlat...de ciuda,de nervi,de tot...apoi a venit la mine in brate,a boscorodit ceva pe limba lui...si boscorodea si ofta...dar nu a mai apasat butonul
-cand aude telefonul de pe skype,se pregateste sa o vada pe buni si ii face cu manutza
-este rusinos cu strainii...mai ales cu adultii...copiii il fascineaza...si animalele
-ii place sa citim cartile lui in ambele limbi...sunt bucuroasa ca intelege si nemteste
-nu face la olita,dar dupa ce produce ceva,vine si se cere in brate sa-l duc la baie sa-l spal la chiuveta
-la cubul cu forme ce trebuiesc bagate inauntru nu se descurca singur prea bine,dar daca sunt si eu acolo,treaba merge struna...mai incearca sa bage formele si prin gaurile necorespunzatoare si se enerveaza ca nu intra...si tot indeasa...
-ii place o jucarie cu forme mici din lemn viu colorate, ce se muta pe niste sarme mai groase prinse pe un suport din lemn...nu stiu daca m-am facut explicita...dar ii place sa-si bage degetelele dupa bilute si sa le plimbe pe acolosi sa urmareasca ce traseu au
-danseazacum aude muzica ce-i place(nu oricare) cum incepe sa dea din fundic
-masa o serveste doar daca are enterteinment...oale,castroane,linguri,jucarii...depinde de vrea "sefu'"
-azi a fost tare cumintel la vaccin...a plans la intepatura,dar dupa ce l-am ridicat s-a oprit...se intingea sa ajunga la tavita cu seringa ...si i-a zambit frumos doctoritei,i-a facut pa/tschüs ...pusi nu i-a trimis,ca era prea mult
-plus o mie si una de alte prostioare pe care le fac toti pufii

mami de si

ce frumooos povestesti!!!! dragutzul de Alex!!!

Eu n-am rabdare si memorie sa povestesc ce nazbatii face bobitza!

Mergi la inceput