Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMONA&ALINUFF! (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina_g

Veronia tu parca nasti la elias nu?poate ne vdm, si eu am col sters si tot 10 zile mi-a zis, amr 9, asa ca poate vom fi colege

37 + Eduard Gabriel

Florina scoatem curand motatele si pentru tine!! Ce simti?

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 34+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 36 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Ashaaaaa...mai departe!
Krissy, bine ai revenit acasa , madam, ma bucur ca esti tot "buy one get one free" si intr-o stare superba...emotionala and otherwise! Ce faci, cum iti e?
Ti-am trimis mesaj privat ieri nene, cu nr meu de tel( in caz ca ma produc si n-am cum sa va fac spectatori repede repede) insa si tu si Betty m-ati ignorat;
Lissa, fi barbata, nene! Stai pe pozitia ta si nu lasa un centimentru de la tine...ce 500 de euro...nimic!!!! Astia fac parte din categoria " da-ne un degetel ca-ti infulecam ambele maini"...
Ia uite mai frate cat tupeu mioritic dus la absurd...adica tu esti cu burta la gura si cu copil de trei ani in brate si tot ei sunt cei care cer??? Iti inteleg perfect starea psihica si emotionala, si eu am tendinte de serial killer cand vine vorba de familia lui barbata-miu( in special in ceea ce o priveste pe Cruella, aka soacra-mea, care este un personaj manipulant, de prost gust, egoist, samd...pentru o intreaga lista de epitete corespunzatoare animalelor aferente barbatilor nostrii ma poti contacta oricand, iti promit sa fiu o continua sursa de inspiratie)!
Asahdar, baga-ti burta la inaintare pe Skype, da-ti cu un ruj cat se poate de rosu , tuguiaza-ti buzele si rosteshte raspicat" CIUCIU" de cateva ori pana le intra in bibilica! Si te rog frumos, nu te emotiona la gandul ca al tau mascul e la mijloc, pentru ca nu e, sincer! Familia lui sunteti voi, restul sunt importanti, insa pica pe planul doi! Fara drept de apel!EEEEEEEEEEEEEEe....

Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si +32 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Am venit si eu de la control,bebelina este pregatita pentru nastere,colul este deschis cam un deget,si mi a zis doctorul ca nu i nici o problema daca s ar naste acum!cred ca frica imi da tarcoale!
Corry super burtica
Ramona si bebe Iustin

36+ Maya-Maria

AMR 4saptamani!!!

Cereline BRAVO!!! Hai ca esti pe lista sa scoatem motatele!! Sincer abia astept sa vad poze cu toti bebeii!! Exciting!!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 36 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Krissy, cum a fost senzatia fizica sa staidilatata 3 saptamani cu 2.5 cm? Ce simteai?

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 36 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Ramyy, te rog frumos sa nu te descurajezi, draga mea, important e ca ti s-a oprit sangerarea, in rest vei fi ok, promit!
Ilida cherie, antibioticele sunt de fapt ok in sarcina, si eu erau speriata de bombe la capitolul " luat medicamente" in timpul sarcinii, insa m-am calmat, caci foarte multe sunt ok, si intotdeauna trebuie sa evaluezi riscurile si beneficiile...am incercat sa scap si eu de infectia urinara din trimestrul II su suc de cranberry( merisoare)da' n-a mers, si frica de infectie la rinichi m-a bagat urgent pe antibiotic de 10 zile...
Alexia cu regret te informez ca iubita ta tovarasha candida nu va dispare de la antibiotice, dimpotriva, se va amplifica...baga iaurt si evita dulcele!
Squirrelce mai faci, draga mea???? Si eu bantui pe la doctor maine...sant convins aca vom fi ok! Chiar ma gandeam zilelre trecute, de-abia astept sa-mi vad flacaul, insa imi vor lipsi cumplit zilele , angoasele si bucuriile sarcinii...
Ca sa inchei, am observar ca si prin altii bantuie hormonii...nu sunt singura planta carnivora prin zona...fetelor, nu va mai certati si nu mai interpretati aiurea anumite raspunsuri de pe forum..e foarte usor sa ne ranim reciproc sentimentele si zau ca e pacat...nu mai punetzi pe nimeni la zid, ata ete, toti gresim, putina intelegere dragelor!
V-as spune io "make love, not war" insa din nefericire cred ca multe avem interdictie la capitolul asta ...
Hai va tzuc dulce si va urez tot binele din lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

am fost la medic si din pacate nu vin cu vesti fff bune..sangerarea care am avut-o a trecut aia e ok....dar am contracti nedureroase dar destul de dese si dureaza destul de mult mi-a da sa iau gynipral la 6 ore si 2 injecti de dexametazona la 12 ore pt maturarea plamanilor la bebe in caz ca vine mai repede...acum am facut prima injectie si ma simt oribil sper sa fie ok ....

32+ Gabriel Constantin

Hai Ramyy ca sigur va fi bine!!! Mai sta el bebe Gabriel in garsoniera, stai linistita!!! Continua cu ce ti a dat si totul va fi bine. Uite multi

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 36 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Nu stiu cate mai sunteti in zona, dar oricum...am vb acum vre-o jumate de ora cu Ramona! Mi s-a parut ca psihic e mai bine! A zis ca bebe doarme, dar mai da si 2-3 labute cand si cand...maine abia or sa ii faca eco, contractiile sunt mai putin dureroase, nu i-au facut injectia aia cu dexa...probabil ca nu considera ca este iminenta o nastere inca? Oricum a gasit loc la giulesti deocamdata, in caz de ceva o asteapta acolo! I-am povestit de Krissy cu col sters si dilatatie si care se ducea la munca, nu la pat cum e ea si cu perfuzii non stop, si s-a mai inviorat!
I-am zis oricum ca flacaul ei stia de ce dormea mereu, ca sa se ingrase! Si i-am zis ca siguuuur o sa fie bine, si se simtea ca se mai invioreaza si ea putin! Sper sa nu fie doar o parere si in urma sa se fi bosumflat, dar parea mai optimista,mai ales ca am facut si cateva glume si a ras! A zis ca nici la toaleta nu s-a mai dus asa des, si se duce ea, nu are sonda si nici pampers nu mai fol.
Inca mai sangereaza rinichiul, dar daca sta cuminte, si cu toate perfuziile alea, o doare mai putin!
Sa ne rugam ca il mai tine pe Iustin la caldurica macar cele 10 zile pana la 32 de saptamani!
Va pup pe toate!

Oana 34+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Salut, Miha,ce mai faci???
Daca tot sunt io prin zona ma risc sa iti raspund...
Si subsemnata a umblat 1 luna juma dilatata doi, si fara dop, si te anuntz ca n-am simtit nimic...diferit...atata doar ca detineam o majora frica in san!Si cand a fost sa ma dilat la spital, am intampinat o incetineala sinistra, mai aveam putin si ma C-sectionau!
Daca nu ai contractii si/sau sangerari nu nashti, stai linistita!
Ashadar, nu prea simti nimic...din luna a 8-a te duci matale la control o data la doua saptamani si dintr-a noua in fiecare saptamana...si baga tanti/nenea doc manutza la pasa si te anuntza ce si cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Seara burtici!

Uite ca cel putin, cu toate durerile am reusit sa ajung pana seara si sa mai fac si cate ceva intre timp.

Eu acum sincer spun habar n-am o fi fost dopul, n-o fi fost...habar n-am. Asta e daca am chiloti negri!

Ca experimentez niste dureri infioratoare de bazin, si niste intepaturi nu prea placute de col...chiar foarte neplacute uneori.

Dar ieri seara am crezut ca gata! Asta e! Am avut o serie de contractii dureroase, plus dureri de mijloc, total diferite de ce stiu eu. M-a trecut asa un fior, speram sa ma lase..si pana la urma m-au lasat.

Dar sunt perioade in timpul zilei cand mi se intareste burtica si doaaareee incredibil de rau.

Oricum, eu inca nu-s de nascut, am treaba, trebuie sa termin ce mi-am propus...asha ca bb sa stea cuminte la locul lui pana cand ii spun eu sa vina! (ba in mintea mea bolnava i-am si setat data nasterii...cu restrictii in anumite perioade, etc)

In alta ordine de idei, Deea iote d-aia ne lipseai tu!!! Ai o exprimare foarte plastica, in combinatie cu o fantezie debordanta (a noastra evident) iese teatru de comedie!!! Esti tare!

florina si veronica ceva ???

Merg si eu sa dorm (ca doar nu am dormit destul azi, nu?) ca maine sa fiu fresh ca o lalea!

Felicia,de pui (Gabriel) si 33+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 7 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Aaaaaa...si a zis Ramona ca va multumeste din suflet la toate pt toate gandurile bune, sms-uri etc.
wndyctygirl, ce dor imi era de tine!!
Rammy, sigur o sa fii si tu bine!! Stai linistita!

Oana 34+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput