Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMONA&ALINUFF! (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicitari Cereline!!
Roxy, vine printesa! nu iti fa griji!

Oana 34+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Multumim pt stirile despre Ramona. Situatia e clar critica, mai ales ca e complexa, dar eu cred ca nu e neaparat sa nasca ff curand, poate reusesc sa o stabilizeze. Un col sters nu e egal cu un col dilatat, e doar etapa pre-dilatare. Eu am fost dilatata 3 saptamani de 2.5 cm, fara sa nasc sau sa progreseze dilatarea, asta in conditii de mers in continuare la serviciu, nu repaos la pat.

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Fetelor, in cel mai rau caz, daca naste la 30 saptamani, nu este viabil fatul?Adica, daca naste maine si o trimit la Polizu, bebelusul nu ar fi ok?
Well, teoretic fatul e viabil dupa 24 saptamani, insa practic si medical depinde foarte mult de dezvoltarea sa si conditiile medicale neonatale... Se zice ca sanse mult mai bune, mai ales la dotarea din Ro, o are un fat de peste 32 saptamani, asa ca ma rog pt Ramona ca bebe sa mai aibe rabdare cel putin 2 saptamani, mai ales ca saracutul a fost super-medicat in ultima vreme!

Da, Flavia, bebe Philip pare din "poza" ca o sa semene foarte bine cu Sophia, iar dupa miscari cred ca si mai argint viu, am pus-o. Om vedea, sa fie sanatos in primul rand.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 30+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Roxy stai linistita ca vine, ai uitat ce ai spus acum o sapt doua, ca tu iti doresti ca eu sa nasc inaintea ta:D, ca sa ajungi la termen desigur, nasc zilele astea si vine si randul tau

Ramona speram sa fii puternica si tu si bebe Iustin

37 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

multumesc frumos de sustinere.
M-am mai linistit, asta dupa nervi/plansete si intebari fara raspusnuri.
Oricum...raspunsul meu e NU! am sa vorbesc cu Cristi, cu toate ca stiu ca el e la mijloc si imi pare tare rau de el ca il pun ai lui intr-o astfel de situatie.

Citesc si eu cu sufletulo la gura vestile despre Ramona, sa speram ca ramanand in spital mai mai sta bb Iustin la caldurica cat mai mult

ma bucur pentru cele cu vesti bune, chiar aveam nevoie de asa ceva.

Va pup

Mama de Ana si 36+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

am fost la medic si din pacate nu vin cu vesti fff bune..sangerarea care am avut-o a trecut aia e ok....dar am contracti nedureroase dar destul de dese si dureaza destul de mult mi-a da sa iau gynipral la 6 ore si 2 injecti de dexametazona la 12 ore pt maturarea plamanilor la bebe in caz ca vine mai repede...acum am facut prima injectie si ma simt oribil sper sa fie ok ....

32+ Gabriel Constantin

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Se pare ca sunt destule burtici care vor naste cat de curand...sunt asa emotionata...azi mi-am dat seama ca am intrat in 35 de sap si am intrat in panic1a...sper sa am timppt tot ce mi-am propus...
Mie imi este fff cald..transpir ff mult si sunt mereu lesinata de caldura...iar bebelina danseaza intr-una mai ales cand pune taso mana pe ea :)
Babyblue iti tin pumnii in continuare...
MihaelaV mesajul tau chiar a sunat rautacios...oricum ai pus problema destul de egoist..nu a sunat a atitudine altruista oricum...
Lissa pastreaza-ti banii sau trece proprietatea pe numele vostru...e incredibil cum unii oamenii abuzeaza de bunatatea copiilor si cer la nesfarsit ... tu ai alte prioritati...voi, copiii...una peste alta se presupune ca parintii isi ajuta copiii...insa fi diplomata cu sotul tau ca de el chiar imi este mila ...sa fi pus intre ciocan si nicovala :(
si eu am pus poze de vineri si din sap 32
Va pup pe toate
p.s. veronica si florina si eu o sa nasc la polizu...v-as ramane recunoscatoare daca m-ati tine si pe mine la curent cu conditiile si ponturile din spital..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Ziua buna, zanelor!
Beiii...ca multe s-au mai intamplat de cand n-am mai semnat condica!
Din nefericire, o voi semna din ce in ce mai rar caci n-am timp deloc si desi termin munca in colectiv la sfaristul lunii vreau sa petrec timp cu galushca mea inainte sa vina flacaul..pe care , a propos, il va chema Alexander Matei...da, da, ingesuiti-va la complimente!

In primul rand, va anuntz ca Ramona si bebeul ei scump si drag vor fi bine, garantat! Uite asha preiau io rolul ei de Mama Omida si cu toate ca voi continua sa ii tin pumnii strans strans de tot si sa ma rog pentru ea, sunt convinsa ca totul va fi bine, uite, ma erijez chiar in a va comunica ca va trece sigur de 33 de saptamani...

In al doilea rand, multa bafta si toate cele bune pentru Alinuff...again, totul va fi ca la carte!

Roberta, la multi ani, sa ne traiesti, sa fii iubita si fericita, sa nashti ushor si sa te bucuri de minunea ta!

Iaca cum era sa uit partea cea mai importanta...am observat ca a nascut Pufi, bravo, bravo, bravo, felicitari...n-am reusit sa citesc decat cele 7 pagini din acest capitol, insa am senzatia ca te-ai adaptat superb la noul job de mamica, ai luat si coronitza c-ai nascut prima...aplauze peste aplauze, doamna!

Fetele care v-ati liniat deja Veronica, Florina si Cereline multa bafta, doamnelor, si de aceasta data garantez nashteri superok si scot majoretele de la naftsalina mintenash! Tre sa recunosc ca sunt pe aceeasi pagina cu Roxybarbuaici, de-abia astept sa nasc( dupa 35 de saptamani, of course), ma simt imensa, respir din ce in ce mai greu, mi-au revenit gretzurile de dimineatza si in general as mushca pe toata lumea...ca sa nu mai pun la socoteala ca nu dorm decat vreo 4 ore pe noapte si nu reusesc sa imi termin macar un curs din cele doua pe care le am de terminat pana la sfarsitul anului...si zau ca nu stiu cum o voi face cu doi copii in bratze!!!!

Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si +30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Doamne, fetelor, dar ce v-a apucat, zau asa? Rammy, iti dorim numai bine, sa stai cumintica la pat si sa treaca zilele cu bebe la locul lui in burtica.

Roxy, ofticoaso Cand ma gandesc ca parca esti in cap de lista, nu? Las' ca-ti vine si tie randul, ai rabdare, mai este un picut. Eu ce sa zic ca am DNP-ul pe 21 august! Cand eu o sa nasc, Eduard de Pufy o sa aiba doua luni jumate!

Lisssa, imi pare rau ca pun si eu sare pe rana, dar sunt de acord cu fetele. Hai acolo 5000, ca nu are omul banii de avans mai merge. Dar 30000 sunt f multi bani si stransi numai voi stiti cum! Astia sunt banutii vostri de revenit in Ro sau de zile negre.

Felicia, esti haioasa. Fu dopul sau nu fu dopul?

Corry, esti super pentru formula de 3 in 1! Si zau ca te simti si bine, ori nu vrei nu sa te plangi! Oricum, toata stima pentru tine si cele doua sufletele!

Voiam sa va spun ca discutand azi cu mama care este intr-un spital, mi-am dat seama ce nu se afla pe listele noastre cu bagajul de spital. Agenda si pix. S-ar putea sa avem nevoie sa notam diverse chestii pe acolo. Eu nu m-am apucat de bagaj, m-am uitat numai pe listele voastre.

Pup toate fetele si asteptam vesti de la Ramona. Ne rugam pentru ea si bebe Iustin!

_
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Rammy- imi pare rau - ai grija de tine si BB.

Multumim fetelor de vesti despre Ramona. Suntem in continuare alaturi de ea.

Haideti fetelor cu multe vesti bune sa echilibram balanta. Asa lipita de calc. nu am fost asteptand noutati. Maine merg si eu la doc, sper sa nu am surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Eu si Corry pandim poze!! Corry esti superba!! Si comica in mesajele tale, ma faci sa zambesc!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 34+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 36 ZILE!!!!!

Mergi la inceput