Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMONA&ALINUFF! (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Dragele mele drage, va multumesc din suflet pentru urari , la toate, sunteti minunate , nu am primit atatea urari decand eram la scoala,
va pup pe fiecare si va doresc de asemenea fericire si sanatate alaturi de bebei vostri.
Imi pare rau ca ziua mea coincide cu nenorocirea Ramonei, offf saracuta , imi pare asa de rau pt ce i se intampla, chiar ca eu ar trebui sa multumesc zi si noapte Domnului ca am ajuns pana aici la cata frica am avut si eu de nastere prematura..Imi pare rau ca nu pot ajuta decat cu o vorba buna, un gand , o ragaciune...
Cat despre mine , am reusit sa ajung la spital pt vestita analiza , am primit si "batu-n fund" , dupa 3 ore de stat la coada, dar a trecut si asta , rezultatul peste 8 zile. Bebe parca era drogat cat am stat acolo , ma uitam la burtile altor gravidutze .. liniste si pace , al meu in schimb parca vroia sa iasa atunci asa tumbe facea ... cred ca ii "place" la spital ca si mie.
cam asta e ziua mea .. plina de vesti proaste .. pe langa cea a Ramonei , care m-a intristat enorm.. mai primesc si veste de la mecanic: reparatie masinii nu costa decat 700 euro
exact luna asta cand aveam atatea cheltuieli ...off
Inchei ca astea-s fleacuri pe langa problemele grave cu care se confrunta burticuta noastra draga, babyblue.. DD sa aiba grija de voi

35+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Hai ca m-ati bagat in ceatza total...Cred ca o sa stiu ca nasc doar atunci cand nasc

Lasa ...oricum deocamdata sunt prea prinsa cu scrisul...trebuie sa termin si cu asta, iar bb sa mai stea pana mami termina cu teza.

Felicia,de pui (Gabriel) si 33+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 7 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Buna !
Am de vanzare 2 scoici auto Jane Matrix Cup (pret achizitie = 1180 lei/bucata) folosite la gemenii mei de 1 anisor si 1 leagan Graco (pret achizitie = 900 lei).
Starea produselor e f. buna (pot trimite poze pe mail).
Le dau cu 25 - 30 % din pretul de achizitie.
Cine e interesat imi poate da PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

II URASC!!!!

Auzi tu, acum vor sa isi cumpere casa dar n-au bani, si il suna pe C sa le dam noi 30 de mii de euro sa poate sa isi cumpere casa. Cum pot??? Cum pot sa fie unii asa???

Vorbesc de socrii, cred ca v-ati prins.

A inceput sa ii zica la telefon la C:" ca tu mai tii la noi?" Ca "uite, am gasit dar...n-avem", si acum prostu' ca altfel nu pot sa ii zic, se gandeste sa le dea, adica sa scot eu bani din banca din RO si sa le dam

ei zic ca ne dau banii intr-un an inapoi, dar daca nu ni dau ca nu au?? totusi ii sunt parinti...nu o sa poata sa faca nimica...
undeva ii doare ca noi vrem sa mergem in RO si sa ne intorcem...

nu mai vreau sa stiu nimic de ei, niciodata

Mama de Ana si 36+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Pufi, iti "sorb" pozele.Stau la panda, pentru noutati
Nu mi-ai rasp la intrebarea cu burtica...ti s-a mai retras, folosesti centura?

30+cu "Mugurel" si "Strugurel"

scuze corry, am avut azi intentia sa-ti raspund dar asa m-a intors vestea cu ramo ca n-am mai avut curaj sa scriu nimic si apoi ma aflu intr-o stare cronica de oboseala........dragele mele odihniti-va cat de mult puteti, plimbati-va, faceti tot ce va place ca apoi cand vin bubulinii e muuuuult mai greu .

S-a retras burtika desi mie nu mi-au facut injectie pentru retractarea uterului, asa ca se va produce de la sine fara sa fie ajutat, am tot zis ca imi voi lua burtiera insa cum nasterea m-a luat pe nepregatite nu am apucat so cumpar si acum inca n-am iesit din casa. Adica am iesit sambata prima oara dar am avut ceva cumparaturi de facut pentru nepotel ca are sambata botezul si am uitat de mine .

Nu ma stresez prea tare de silueta inca, am rabdare cu organismul meu......mai degraba as dormiiiiiiiiii .

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

burtiera nu e buna pt cine vrea sa revina la forma initiala repede - din cauza ei muschii se lenevesc si nu lucreaza, ea preia o parte din efort

si arata bine pana e purtata, dar seara cand o dai jos burta tot acolo ramane

am fost la control, aratam ca la termen, capul arata de 39 de saptamani, mi-a dat niste analize pe care nu le-am facut niciodata pana acum, suntem gata de lansare oricand cica, dar daca nu vine el singur, in 4 ma taie si gata. asa ca puiul mamii hai tu natural cel tarziu in 3 ca io nu mai vreau o cezariana

ROBERTA multa multa fericire

sper sa fie totul bine cu ramona si samai stea puiul putin, macar sa apuce sa-i dea injectii pt plamani

mama de Carol (29.12.2008) si 35+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Poate ar fi bine sa stiti ca inainte ca scriu mesajul am sunat o persoana foarte apropiata mie, care e medic la Polizu, deci stiu din surse sigure. Persoana pe care am sunat-o mi-a confirmat ca in caz ca ar mai aparea un prematur sub 32 saptamani ar trebui scos altul in starea descrisa in mesajul meu anterior. Si eu am vrut sa o ajut pe Ramona, insa fara sa scriu pe forum.
Si da, mamutz am gandit si m-am informat inainte de a scrie mesajul. Imi pare rau ca ti-am lasat impresia ca nu gandesc.
Roxy au fost cazuri cand au murit copii cu zile pt ca au intervenit altii cu pile.
Ma opresc aici ca nu vreau sa ma mai enervez si nici sa enervez pe altcineva. Nu am avut intentia sa dau replici rautacioase. Poate am gresit ca mi-am scris parerea...
Tot ce imi doresc acum e ca Ramona sa nu nasca acum si sa fie bine amandoi.

Mihaela

bai scuzati-ma ca ma bag iar..cum sa iti zica un doctor asa ceva??????!!! sa ia un copil ventilat mecanic ca sa aduca altul. pai si il lasa acolo? sau cum?!!!!nuuu, stiti ce sa face, se ia un prematur de 1,5-2 kg din incubator care respira si e ok si se pune intr-un patut tot la terapie si incubatorul ala se duce la cel mai grav....ori nu ai inteles bine..ori nu stiu..la giulesti erau 22 de prematuri ca atunci polizu' era in renovare..air sectia e de 12(sau chiar mai putin...inchipuiti-va...si mai erau si niste tripleti

aaa..se mai pun si cate 2 in incubator..ca-s mici si incap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

II URASC!!!!
Auzi tu, acum vor sa isi cumpere casa dar n-au bani, si il suna pe C sa le dam noi 30 de mii de euro sa poate sa isi cumpere casa. Cum pot??? Cum pot sa fie unii asa???

Offf Lisa...pai eu stiam ca ai probleme cu cumnata, acum si socrilor li s-a urcat binele la cap??? Unii chiar cred ca pe aici merg cainii cu covrigi, dar chiar asa, si parintii? Pai atunci daca banii il dati lor, efortul asta de a veni aici si a suferi prin strainatati pentru cine il faceti? Adica sa va intoarceti cum ati plecat?
Chiar ca e incedibil cum pot sa gandeasca unii parinti! Unde e gestul de a pune binele copiilor inainte de orice bine propriu?
Parerea mea e ca oricum banii odata dati va luati adio de la ei, o casa vine cu gramada de cheltuieli pe langa, reamenajare si altele. Asa ca mereu vor avea o scuza sa nu va mai dea banii inapoi si vor cere intelegere de al voi. Si apoi, ei au venituri asa mari incat sa puna deoparte 30mii intr-un an??? Mi se pare o suma imensa, noi pt 15mii avem credit in tara pt 10 ani si suntem salariati si ne e greu sa il achitam!
Iar casa cea noua e asa de necesara pt ei sau e doar un moft?

Cu tot respectul, imi e greu sa inteleg cum ai tai socri ii pot cere asta lui C. Eu as avea o discutie tare serioasa pt asta cu el, pana la urma banii acum sunt ai vostri si decizia trebuie sa fie acceptata de amandoi.
Apropos, cumnatei tale i-au cerut acelasi lucru?

Ca sa iti zic asa o diferenta cum gandesc parintii mei: desi le-am facut cont in lei si au acolo cativa banuti pt rezerva sau urgente, refuza sa scoata din ei si se descurca asa cum pot din pensii. Ma rog zilnic de ei sa foloseasca banii dar nu vor si pce! Ei spun ca noi ne chinuim pe aici si ei sa abuzeze ar fi peste demnitatea lor de parinti. Si mai zic ca noi avem viitorul inainte si multe de luptat in viata ca sa ne fie si ei poveri. Cum sa nu-i iubesti???

33+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Am pus si eu o poza cu burta goala si pielea intinsa la maxim

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 37+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

II URASC!!!!

A inceput sa ii zica la telefon la C:" ca tu mai tii la noi?" Ca "uite, am gasit dar...n-avem", si acum prostu' ca altfel nu pot sa ii zic, se gandeste sa le dea, adica sa scot eu bani din banca din RO si sa le dam

ei zic ca ne dau banii intr-un an inapoi, dar daca nu ni dau ca nu au?? totusi ii sunt parinti...nu o sa poata sa faca nimica...
undeva ii doare ca noi vrem sa mergem in RO si sa ne intorcem...

nu mai vreau sa stiu nimic de ei, niciodata

Mama de Ana si 36+

Fashion

Le-ai explicat ca exista si credit??? Ca eu una asa le-as spune...30 mii de euro sunt o suma enorma.. Si sa fim seriosi, suntem rude, etc...dar acum fiecare cu familia lui. Si trebuie sa ne protejam interesele familiei noastre directe!

Daca erau pana in 5 mii mai ziceam (desi nici asa nu stiu sigur) Dar 30 de mii in nici un caz.

Daca zic ca iti pot da banii inapoi intr-un an, atunci sa astepte 1 an si sa stranga aia 30 de mii.

Felicia,de pui (Gabriel) si 33+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 7 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput