Weight Watchers

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Aceasi intrebare:are cineva 17 puncte sa vad ce inseamna?

dulcetica

Da, eu am tot 17 p., si am descris mai sus experienta mea ratata!
Nici nu stiu daca sa mai incerc, mi se pare f. putin. Eu am si probleme cu balonarea, so, fructele trebuie sa le mananc in cantitati reduse.

corap, eu parca socotisem mai mult la peste. Am mancat duminica pastrav la cuptor (cam 300 de gr.) si calculasem cam 8 pc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

:) mi-am mancat si restul de puncte aseara -
mai aveam 6.1 - si am mancat:
o mana de zmeura (fara puncte )
un cartof fiert de 250 g cu o lingurita de ulei de masline si patrunjel = 3,5 p
si un ou fiert = 3 p
in total 6,5 p in loc de 6,1 p, dar zic eu ca sunt pe-aproape.

in dimineata asta - vesnica cafea & 50g de migdale = 8,4 puncte
la pranz mi-am luat iar cartof cu patrunjel, deci nu se mai adauga mult atunci, doar 3,5

deci: la cartoful cu patrunjel am mai adaugat niste sunca si am ajuns la 7 puncte, deci 15,4 pana acum. mai am 5.6 puncte pe ziua de azi.

mie mi se pare destul de lejer (am si multe puncte, tre sa recunosc)

a, si aveam o intrebare, saptamana se calculeaza de luni pana duminica, sau, daca am inceput marti, de marti pana luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti,

Va rog sa-mi trimiteti si mie fisieul cu WW. Multu' tare.

gina_somesan@yahoo.com

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Corap,De marti pana marti....vezi ca poti sa faci economii la puncte,si le consumi in we sau intr-o zi mai speciala....La mine intotdeauna saptamana incepea de miercuri,atunci aveam si ziua de cantar,ca sa mai dreg ceva daca sambata/duminica ma porceam.....Cartofii nu i-ai punctat cam mult?Intreb si eu........Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

nu, ca-s cu ulei (si patrunjel, dar pe asta chiar nu l-am luat in calcul).
momentan mi se pare suficient ce am de mancat (bine, am si multe puncte ). imi place ca pot manaca ce vreau, in limita punctelor. ma frustreaza enorm sa nu pot manca ceva - de ex.
eu mananc fasole boabe o data pe an, poate. dar in perioada in care am mers la nutritionist, mi-a fost interzisa - si bineinteles ca numai iahnie de fasole visam .

oricum, din "curele de slabire" care au fost analizate ca rezultate asta pare cea mai ok (de-aia m-am apucat) si cu mentinere in timp.
de montignac nu m-as apuca, ca omu' ala a murit la 65 de ani - deci exemplul lui personal e prost.
de disociat - in niciun caz pe ermen mai mare de 2-3 saptamani
dukan mi se pare o mega tampenie cu atata carne - e modul sigur sa-ti secatuiesti organismul

eh, poate mi se mai alatura cineva - pt suport reciproc ;)

Mergi la inceput

Cred ca ma bag si eu....dar dupa vacanta,pana atunci incerc ceva mai drasticDar parca ma vad cu tot atatea kg la purtator si peste o lunaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

ce drastic, pooh? (daca nu-s indiscreta). cand pleci in vacanta?
ai grija, ca dupa un drastic eu am ramas fara 50% din parul de pe cap si nici acu mu mi l-am recuperat.

Mergi la inceput

Nu fff. drastic....numar calorii,max.1000/zi....Merg la o nunta peste aproape 2 saptamani,si concediu undeva prin august.....WW imi da prea mare libertate le fructe,si nu ma pot controla intotdeaunaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Ina,ti-am trimis materialele!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

-1,1

Mergi la inceput