Weight Watchers

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

-1,1

Bravo corap!
Eu ma "laud" cu +1 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

auci, laura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Buna,
Am vazut mai nou produse WW la Mega Image.
Nu le-am studiat, asa ca nu va pot da amanunte, am vrut doar sa va semnalez aparitia lor (cred ca e ceva nou, ca e prima oara când le-am vazut si eu intru zilnic la Mega)

Mergi la inceput

Multumim pentru informatie Teo, e binevenita!
Eu m-am cam saturat de calculat puncte, calculez caloriile, mi-e mai usor (la multe produse sunt trecute pe eticheta). Principiul e cam acelasi (mai putin fructele, care si ele au calorii).
Restul fetelor, ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu sunt la 0 , dar saptamana asta nu m-am tinut de nimic, ca n-am avut timp si am mancat aiurea.
de maine incep iar numaratoarea

_
!!!
ce poti spune pe forum fara sa fii avertizat:
"Atentie, caine rau!
sau
Atentie, catea rea!"
- capcaunul ref. la avatarul userului accept (deci ne putem lega linistiti de avataruri, nu pare a fi o problema)

"Nush cum dreq nu vi se pare penibil sa propovaduiti atat iubirea si intelegerea fata de copil in timp ce fluturati leuca si practicati datul la gioale. Parca sunteti niste hipiote imbracate in Rambo! " (androix) (deci jignirile adresate mai multor persoane sunt acceptabile, numai cand sunt adresate unuia singur sunt de cartonas)
!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi__a spune:

Buna dimineata,

Ma alatur si eu cu cele 23 puncte ( cam multe, ce-i drept). Va rog sa-mi trimiteti si mie mailul cu detaliile WW. Adresa mea de mail este: alxndrn.a@gmail.com.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mai numara cineva?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Mai numara cineva?

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Nop! Dar cred ca lumea se destrabaleaza prin concedii!!! (cum am facut si eu de altfel)!
De altfel de azi am inceput sa numar din nou, dar caloriile, nu punctele (mi se pare mai usor asa).

Nu doreste nimeni sa tinem impreuna un "low calorie"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Tlaura,cate calorii consumi?Ceva rezultate?Eu oscilez intre numarat calorii sau numarat puncte.....Fructele cu 0 puncte ma incurca,pt. ca uneori chiar ma indop cu ele....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Pooh, dupa calculele facute de de calculatoarele gasite pe internet, ar trebui sa consum 1300 de calorii zilnic ca sa slabesc. Eu depasesc mereu nr. de calorii, probabil pe la 1500-1700, dar avand in vedere ca mancam inainte cam pe la 2000 calorii zilnic, am slabit cam un kg. pe saptamana. Acum am 55 si am inceput de la 57. Mai am un kg de dat jos. Nu fac foamea, (am gastrita si ma doare daca imi este foame), dar nu mananc multe fructe. Cel mult 2 pe zi. Asta cu fructele e o mare pacaleala, pentru ca sunt glucide.

Mergi la inceput