Strugurasi de Sept-Oct 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Hmmmm... Ma incanta tot mai tare ideea de patut pliant. Si sotul parea super incantat de cat de bine arata. Iar cu saltelute , facem noi cumva. Mersi pentru opinii Seidana

23+ cu ingerash de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

hayat.. shock? de ce? hai mai..

tu nasti la [privat ? neavand asigurare? sau mergi pe CAS al sotului?

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

eu parca stiam ca nasterea la stat e gratuita pt gravide
nu ai nevoie de adeverinta de salariat ci doar de buletin
orice spital de urgenta cu sectie de obstretica este obligat sa primeasca o gravida sa nasca

acum....cu atatea schimbari , e posibil sa nu mai fie asa

_

26 +

Mergi la inceput

hayat salteluta easte de cumparat peste tot.. e in jur de 100 lei..

Vi-am zis cat e fericita sunt ca mi-i s-a stricat : hota, aspiratorul si cred ca si frigiderul se duce..

si la pitik mea nu ii place sa stau pe stanga.. e atat de agitata ca zici ca vrea sa iasa.. nu are treaba de stau pe spate sau dreapta insa pe stanga e show..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

eu parca stiam ca nasterea la stat e gratuita pt gravide
nu ai nevoie de adeverinta de salariat ci doar de buletin
orice spital de urgenta cu sectie de obstretica este obligat sa primeasca o gravida sa nasca

acum....cu atatea schimbari , e posibil sa nu mai fie asa

_

26 +

da f probabail sa ai dreptate , insa nu stiu ce include.. cred ca cezariana ca optiune finala..imi zcea dr mea de fam ca acum e atat de tampita legea ca cica nu are voie sa imi dea Cm fara adeverinta de la locul de munca.. daca imi da si data adev nu coresp cu prima data de la concediu ii da amenda de 500 lei..?
Iti dai seama poti sa mori de boala ca u tre sa meri la munca sa ceri adeverinta..ROMANIA

Mergi la inceput

Eu o sa nasc la Spitalul Judetean Ilfov. Inca nu am vorbit cu doctorita mea,care lucreaza acolo , cam ce inseamna asta pentru mine, fara asigurare. Probabil ca o sa platesc spitalizarea, ca la rezerve , medici(oricum), asistente, etc. Dar ma pot considera binecuvantata, pentru ca am nimerit pe mana unor medici extraordinari si omenosi. Preturile nu sunt iesite din comun si esti tratata cu foarte mult bun simt. De la asistente , pana la directoarea de compartiment. Jos palaria pentru ei.

De ce shock? Well, pentru ca .... eu sunt musulmana si port voalul. Pentru unele persoane, asta poate fi un soc. Insa am realizat ca noi suntem un grup de fete super cool si deschise la orice. Insa, am avut parte si de pareri negative, legat de asta. De aceea uneori mi-e teama de reactia oamenilor, cand intru prima data in contact cu ei. Sper ca ma intelegeti corect

23+ cu ingerash de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

apropo. am si eu o nedumerire, poate stie cineva.
bine, o sa ma interesez la fata locului dar poate am noroc cu voi :D

eu, ca nu mai platesc nimic la statul roman, ce trebe sa fac ca sa nasc in Ro?
tre sa ma inscriu la dr de fam? sa platesc asigurari din urma?
aveti idee?

24+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui May3

apropo. am si eu o nedumerire, poate stie cineva.
bine, o sa ma interesez la fata locului dar poate am noroc cu voi :D

eu, ca nu mai platesc nimic la statul roman, ce trebe sa fac ca sa nasc in Ro?
tre sa ma inscriu la dr de fam? sa platesc asigurari din urma?
aveti idee?

24+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Daca o sa nasti la privat , nu conteaza daca ai asigurare sau nu. Insa daca nasti la stat , acolo iti cere adeverinta de asigurat. Asta este ceea ce stiu eu...daca gresesc, rog fetele sa ma corecteze.Eu ce putin , cu asta m-am confruntat.

23+ cu ingerash de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hayat, eu sunt obisnuita cu femei cu voal pe fata, vad multe in fiecare zi, plus tot felul de natii pe aici.
deci din partea mea, nicio prejudecata, problema etc si sunt convinsa ca din partea nimanui pe aici.

am citit si ce ti-a cerut sefu. asa mi-au cerut si mie in Ro la hotel cand mi-au propus avansarea.
am semnat dar ma interesasem si stiam ca nu are valoare.
oricum mi-am dat eu demisia de la ei dupa vreun an de la treaba aia.

felicitari pt bebe si rezultatele bune! bine ca a fost doar o alarma falsa.

24+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Jade are dreptate. In regim de urgenta la gravide, totul este gratuit. Te pun doar sa iti cumperi tot ce ai nevoie pentru tratament.

23+ cu ingerash de

Mergi la inceput