Strugurasi de Sept-Oct 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui michella78

gata, m-am intors. doctorul spune ca e totul ok, eu il cred pe cuvant, ca oricum mare lucru n-am mai priceput din imagini . are 850gr si de data asta a fost foarte rusinos, nu a putut doctorul sa se pronunte deloc legat de sex. si mi-a spus ca a vrut sa faca aceasta eco de la 25 de sapt. pentru a vedea evolutia oaselor mari, asta era punctul lui de interes in consultatia asta.
l-am intrebat despre mersul meu la mare. mi-a spus ca pot sa fac ce vreau linistita (mare/sex ) nu am interdictii de nici un soi.
oana, i-am spus ca am luat 8kg si mi-a confirmat (daca mai era cazul) ca e cam mult asa ca ... am mancat pranzul fara paine. sa vad cat ma tine!
Natalia, noi avem serbarea la balet miercuri, sper sa iasa cum va doriti.
marryan sa treceti cu bine peste toate!
legat de botez, ce sa spun, noi sigur asteptam sa treaca postul, dupa care il vom face.

michella mami de Teodora si 24+cu

michella felicitari pu grasunel, sa fiti sanatosi si daca dr nu da interdicitii atunci eu cred ca puteti purcede la treaba

legat de botez, of ca si asta e discutie pu noi, nasii nostri cununa pe o pereche in septembrie pe 7 , acum noi dorim sa botezam copilul pe 15 octombrie, si ei ne zic sa mai asteptati ca ei o sa fie prea obositi cu atitea evenimente, de parca eu sunt vinovata ca sunt insarcinata acum....ei au stiut prea bine ca noi am planificat botezul puiutului pe 15 ocotmbrie chiar de ziua sotului si va face 30 de ani si acum sa ne zica asta......oricum eu nu renunti la nimik, pot renunta la ei,,, dar la botez si restul nu delok poate sunt eu mai timpita dar eu stiu ca daca planific ceva nu schimb sa vina si obama ca nu ma intereseaza

Cea mai fericita mami 28 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor eu daca voi naste la sf lui august, inceputul lui septembrie pana la sf lui octombrie botezam. Sper sa nu fie asa frig. In post se poate boteza dar e problema cu petrecerea .........si sincer nu vreau sa iau in carca atatea pacate

27+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Maryan.. acum poate cumpara.. insa asigura-te ca cei de la ITM au hartiile tale, si in caze ceva mergi mai departe.. eu zic sa nu il mai confrunti in vorbe daca e asa periculos.. fa ce e de facut in liniste si asigura-ti spatele.. daca te fura cu itm semnat , ajngi la presa si mai sus la minister... Stiu ca nu te lasi cu una cu 2, stiu ca esti o luptatoare.mai ales ca ai dreptatea in mana...

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Eu as vrea sa facem botezul la 6 sapt.. asta daca m-as simti bine eu si bebe.. si as vrea sa port o rochie lunga alba.. pt ca nu am fost mireasa.. oare ar avea ceva ( nu vreau rochie de mireasa, insa larga si lunga si alba)... oricum la botez nu voi dansa , nu voi face bairam.. nu o sa pun restictii insa nu o sa imi poata cere nimeni sa ma distrez la maxim..

Mergi la inceput

asa este seidana am incetat de 2 zile sa vorbesc, si doar imi pregatesc eu singura ordinele si demersurile ca sunt director si am puterea de semnatura, de asta si se teme asa de tare ca vine in fuga mare.....sotul meu cunoaste il cunoaste pe minsitru nostru actual si daca sufla o vorba lui....gata cu afarerile lui in Moldova se duc de ripa....eu insa doresc sa fie totul corect si frumos, sa nu recurg la astfel de chestii...totusi eu sunt om si inteleg orice...dar aici ma calcat enorm de mult si nu mai pot trece peste.
Hayat offf saracuta de tine, hai ca la mine e nemernik dar la tine cum se numeste......Doamne fereste sa semnezi asa contract si inca dupa ce ai lucrat 9 ani la el sa ti faca asa ceva.....e de neertat pur si simplu.

Mergi la inceput

seidana ce frumos, in rochie alba, mi se pare fr frumos, si mai ales ca nu ai fost mireasa, sa ti creezi o rochie fr frumoasa alba lunga ca de printesa, abia astept sa ne pevestim despre botezuri si petreceri sa punem poze cu noi si puiutii nostrii....doamne uneori imi pare ca visezi si tot ma ciupesc de mina si mi zic ca e real

Mergi la inceput

hayat acu ti-am vazut mesajul...
Ce nemernic e seful tau.. nu trebuia sa te lasi, un ctr de munca nu se desface asa usor.. oricum tu stii mai bine ..
in legatura cu patutul.. noi l-am primit, desi initial am vrut pat de lemn alb.. nu inteleg de ce ar fi mai sanatos unul sau altul? saltelele se pot schimba... ai mei mai au un pat de lemn in pod care a fost al napoticii mele, insa nu l-a folosit prea mult.. l-a folosit pe cel care il am eu , insa cu o a 2-a salteluta... si ea se lovea f mult in grilajul patutului e lemn pt ca avea o placere sa se arunce pe spate ...
Oricum din cele 2 avute la dispozitie am ales patutul pliabil pt ca e mai micut parca , si mai usor .. cel de lemn il va folosila buni in vacante...
De era sa cumparam probabil tot pliabil am fi luat pe considerentul ca e mai simpatic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

feteleeee din Bucuresti.
eu sunt dispusa de o intalnire cand o sa fiu in zona.
o mai scoatem si pe hayat din casa cu ocazia asta. Poate si Jade sa iasa un pic.
asta ca sa stiti. mai e pana atunci, dar eu va zic din timp

alayana, zi merci ca ai doctori buni.
aici se poarta frumos si nu-ti fac nimic... te trimit acas cum ai venit.

24+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Maryan.. daca poti face totul in liniste ar fi perfect, mie una imi e frica de ticalosii care cred ca lumea e a lor doar pt ca au bani..
Inainte de accident, ziceam ca la botez vom face si o mini nunta, adik ne vom reinoi juramintele si vom face o petrecere mai mare , insa acum si 50 de pers mi-i s-ar parea mult prea multe si nu vreau nimik spectaculos, doar rochia alba si un bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Da Sei, ai dreptate. Am fost foarte furioasa atunci si intrigata. Chiar ii spusesem, ca daca tot a facut asta, de ce nu mi-a acordat macar sansa la somaj, pana una alta. Si-a dat si el seama pana la urma de gestul necugetat(facut la manie), dar deja raul era facut. Am lasat-o balta, pentru ca sotul m-a luat cu totul la Bucuresti si am zis ca o sa avem timp sa le facem pe toate pe rand, insa piticul ne-a dat toate planurile peste cap,anuntandu-si prezenta la aproape 2 luni de la cununie . Asa a vrut Doamne Doamne sa fie.
Eu acum am trecut peste faza asta, desi ne arde la buzunar de numa`, desi speram ca pana se naste copilul sa rezolvam si noi cu asigurarile, insa nu prea cred, ca tre sa fug eu la Sibiu si sa imi inchei acolo socotelile , pentru a putea face un nou contract cu Casa de Asigurari aici in Bucuresti. Vom mai vedea!

In privinta rochiei de mireasa, nici eu nu am fost mireasa. Noi am facut doar cununia religioasa(religia noastra permitandu-ne asta)....cununia civila , urmeaza....si tot asa zicea si sotul, sa le unim cu ceremonia lui bebe.

May, as fi super incantata sa ne intalnim cu toatele pe aici. Asadar, tre sa ma grabesc sa pun poze cu mine pe grup, sa fiti pregatite(nu de alta, dar ma tem de un shock in grup;)))) ) . .

23+ cu ingerash de

Mergi la inceput