Strugurasi de Sept-Oct 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
May3 spune:
la stat vreau sa nasc.
sa iau o rezerva ceva.
eh, banuiesc ca se rezolva orice cu ceva spaga.
am mancat ca o purcica.
mi-au iesit chiftelutele marinate bune rau si-au mers la fix cu piure si cu salata de varza.
cred ca daca nu ma opresc din gatit o sa recuperez en-gros lipsa de kg pana acu :D
24+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
michella78 spune:
hayat, si eu am nascut-o pe Teodora tot la Spitalul judetean Ilfov, cu o doctorita, Geanina nu mai stiu cum
seidana, din ciclul ce se mai poate strica prin casa, eu raportez cuptorul de la aragaz.
dar mi-am cumparat in week-end storcator de fructe, i-am facut proba si sunt foarte incantata . si sotul s-a ales cu un aparat foto la care jinduia cam de multisor.
pentru patut, eu am avut din ambele amandoua la Teodora. acasa l-am tinut pe cel din lemn, absolut nici o problema nu am avut (gen lovituri accidentale ale copilului sau altceva) si pe cel pliant caruia i-am atasat o salteluta din comert, l-am folosit in concedii pana la 3 ani. in rest, il lasam la mama, in caz ca mai dormea copilul pe acolo.
michella mami de Teodora si 24+cu
flopishtica spune:
Fetelor, va pup pe toete. Scuze ca nu am mai dat niciun semn de viata, insa la servici a fost suuuper agitatie. Noi am facut morfologia sapt trecuta si avem 560 gr la 22 sapt si 6 zile, bebe e f bine.
Ma bucur tare mult si pentru vestile de la voi. Nu numesc pe nimeni pentru ca sigur o sa ratez pe cineva.
Va felicit pe toate.
Voi stiti cumva cu cat este platit concediul medical in sarcina? Stiu ca daca e pt grad de risc nu afecteaza salariul, insa e foarte posibil sa stiu eu aiurea.
23+ cu minune de
seidana spune:
HAyat si la cezariana te pun sa platesti si terapia intensiva? de la perfuzii la fase si anestezic nu?
Pt mine faptul ca porti voal ( pe cap sau si pe gura?), ma face sa te respect mai mult.. pt ca stii sa apreciezi si respecti traditia, sa ii iubesti sotul dincolo de prejudecati ..
Pt mine, mai nou ( recunosc ca in trecut eram f superficiala) , nu conteaza de ai numai o mana sau ai 100 de kg.. important e sa fii om!! Nu pot fi prietena cu oamenii prosti, inculti si alte cateva chestiute.. insa un voal...
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 hayat, eu sunt obisnuita cu femei cu voal pe fata, vad multe in fiecare zi, plus tot felul de natii pe aici. deci din partea mea, nicio prejudecata, problema etc si sunt convinsa ca din partea nimanui pe aici. am citit si ce ti-a cerut sefu. asa mi-au cerut si mie in Ro la hotel cand mi-au propus avansarea. am semnat dar ma interesasem si stiam ca nu are valoare. oricum mi-am dat eu demisia de la ei dupa vreun an de la treaba aia. felicitari pt bebe si rezultatele bune! bine ca a fost doar o alarma falsa. 24+ cu Beatrice Ana zebraroz.ro |
De tine chiar nu imi faceam probleme , pentru ca in Anglia este o comunitate foarte mare de musulmani si stiam ca la fiecare pas le vezi pe fete acoperite pana in gat....(eu sunt impotriva lasarii descoperite doar a ochilor si a nonculorii negre ).
Multumesc pentru urari si ma rog ca pentru toate sa fie totul bine pana la sfarsit. Greutatile cu care ne confruntam acum o sa fie floare la ureche dupa ce o sa ne tinem bebelushii in brate. Desiiiii, mi-e o teama de clipa nasteriii de morrrrrr....
Nici eu nu mai pot dormi pe stanga . Ma bate micutul de ma rupe. Deja ma doare umarul drept ingrozitor, ca dorm mai mult pe dreapta. Pe spate daca ma pun, simt ca imi plesneste burta in doua :(( si nu mai am aer.
23+ cu ingerash de
JadeJador spune:
nu stiu may ce sa zic...
asta ziceam si eu mai sus , ca teoretic , nasterea si spitalizarea este gratuita in Romania , n ai nevoie de adeverinta de salariat ci doar de buletin
bine , daca spitalul are rezerve cu plata si tu alegi sa te cazezi intr una din ele , normal ca platesti
la fel platesti spagile de rigoare ca noi toate de altfel
tu mai ai buletin ?
care e situatia ta ?
oricum , nu stiu nimic sigur , va trebui sa te interesezi
dar cel mai probabil te va informa dr cu care alegi sa nasti
_
26 +
seidana spune:
Flopi ...Concediul de risc sau concediul de boala obisnuit e 75 % deci afecteaza salariul.. indiferent ca e in sarcina sau nu...
Concediul de urgenta e 100 % , insa nu se poate da decat pt maxim 5 zile..
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
michella78 spune:
acum, chiar nu pot sa cred ca nu te primesc la spital sa nasti daca nu esti asigurat. probabil, platesti in plus ceva pe acolo.
hayat, fiecare are religia lui, nimeni nu judeca pe nimeni, cel putin asta imi place mie sa cred.
oana, n-am mancat paine, am am bagat vreo 2 covrigei uscati!
michella mami de Teodora si 24+cu
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hayat_Kh Jade are dreptate. In regim de urgenta la gravide, totul este gratuit. Te pun doar sa iti cumperi tot ce ai nevoie pentru tratament. 23+ cu ingerash de |
te pune sa cumperi indiferent de situatie , iti spun eu
ps: si eu as fi incantata sa te cunosc
_
26 +
May3 spune:
da, am buletin, cu adresa in Valcea, la ap alor mei care l-am vandut dupa ce au murit si n-am mai schimbat.
daca oi naste in bucuresti si imi trebe adresa de buc, tre sa ma duc la politie cu al meu si cu contractul pe ap din buc. sa imi schimb adresa, cred...
alta bila neagra pt bucuresti.
o sa intreb cand ajung in tara.
speram ca ma scoateti din ceata inainte
24+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro