Strugurasi de Sept-Oct 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
michella78 spune:
jade, ma gandesc ca o fi valabil la internare si permisul, auto sau pasaportul, daca nu ai buletin, la poarta totusi nu cred ca te lasa. cel mai bine insa, pentru fetele in situatia asta este sa se intereseze din timp.
michella mami de Teodora si 24+cu
JadeJador spune:
may
in regim de urgenta poti sa nasti oriunde
ca iti dai seama , doar nu te trimite la 300 km ca n ai buletin de bucuresti
sunt fete care vin special aici sa nasca ca nu au incredere in spitalele din provincie
despre toate astea o sa te intelegi cu dr tau
dar sunt sigura ca nu vor fi probleme
_
26 +
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana HAyat si la cezariana te pun sa platesti si terapia intensiva? de la perfuzii la fase si anestezic nu? Pt mine faptul ca porti voal ( pe cap sau si pe gura?), ma face sa te respect mai mult.. pt ca stii sa apreciezi si respecti traditia, sa ii iubesti sotul dincolo de prejudecati .. Pt mine, mai nou ( recunosc ca in trecut eram f superficiala) , nu conteaza de ai numai o mana sau ai 100 de kg.. important e sa fii om!! Nu pot fi prietena cu oamenii prosti, inculti si alte cateva chestiute.. insa un voal... 28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Ohhh Sei, acum chiar ca mi-au dat lacrimile. Ma simt onorata. Imi sunteti toate atat de dragi si de apropiate, de parca va stiu de-o viata. SI legat de voal, doar pe cap.Intr-adevar, imbracamintea sa fie modesta, sa nu atraga privirea barbatilor si parul acoperit, cam atat. Cum ii spuneam lui May , sunt impotriva celui care acopera toata fata. Asta e doar o chestie ce tine de traditie, nu de religie (cu acoperitul total). Stiu ca la Cj sunt fete care poarta niqabul si sincer, pe mine m-ar ingrozi.
Sincer, nu stiu daca tre platita cezariana si toate cele, pentru ca asa cum spuneam , inca nu am apucat sa vb detaliile astea cu dr. Insa vineri cand mergem la control o sa intreb si va tin la curent.
23+ cu ingerash de
seidana spune:
citat din mesajul lui michella78 jade, ma gandesc ca o fi valabil la internare si permisul, auto sau pasaportul, daca nu ai buletin, la poarta totusi nu cred ca te lasa. cel mai bine insa, pentru fetele in situatia asta este sa se intereseze din timp. michella mami de Teodora si 24+cu |
mai bine sa nu ne punem cu mintea romanului odihnit...
Eu is tampa rau.. era sa pun oregano in ciorba de varza...
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Hayat_Kh spune:
citat din mesajul lui michella78 hayat, si eu am nascut-o pe Teodora tot la Spitalul judetean Ilfov, cu o doctorita, Geanina nu mai stiu cum seidana, din ciclul ce se mai poate strica prin casa, eu raportez cuptorul de la aragaz. dar mi-am cumparat in week-end storcator de fructe, i-am facut proba si sunt foarte incantata . si sotul s-a ales cu un aparat foto la care jinduia cam de multisor. pentru patut, eu am avut din ambele amandoua la Teodora. acasa l-am tinut pe cel din lemn, absolut nici o problema nu am avut (gen lovituri accidentale ale copilului sau altceva) si pe cel pliant caruia i-am atasat o salteluta din comert, l-am folosit in concedii pana la 3 ani. in rest, il lasam la mama, in caz ca mai dormea copilul pe acolo. michella mami de Teodora si 24+cu |
Eu o sa nasc cu dna dr Bernevig Mihaela. Ea este la compartimentul de Morfofetala.De dr de care spui tu , sincer, nu am auzit .
Aparat foto .. si eu tanjesc dupa unul, in locul celui care nu mai e functional. Trec lunile de sarcina ca vantul si eu nu am poze cu frumusetea de burtica.
23+ cu ingerash de
May3 spune:
Am eu senzatia sau la odiseea noastra suntem cele mai vorbarete?
eu deja nu va mai stiu pe toate care mai scrieti. tin minte cateva cu chestii specifice, dupa aia ceata
sorry
am mancat ca o purcica, nu mai potttt.
si n-am lucrat nimic pe ziua de azi
vad ca ma incearca sciatica.
eu o am dinainte de sarcina dar mergeam la inot des si o tineam in frau.
vad ca au inceput sa cedeze muschii mei de la spate. ca nu mai pot sta prea mult in picioare sau pe scaun ca ma cam taie.... ce-oi face mai incolo cu burta mai mare?
24+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
Hayat_Kh spune:
citat din mesajul lui JadeJador te pune sa cumperi indiferent de situatie , iti spun eu ps: si eu as fi incantata sa te cunosc _ 26 + |
Eu am o slabiciune pentru tine , inca de cand sunt pe forum( nu ma intreba de ce, dar mereu mi-e un gand spre tine), asa ca "incantarea" este reciproca.
23+ cu ingerash de
Hayat_Kh spune:
May , eu am inca buletin de Sibiu ,dar aici nu mi-a spus nimeni ca am nevoie de mutatie de Bucuresti. Cand am facut amniocenteza, internarea mi-a facut-o cu adresa de SB. Intr-adevar mi-au cerut trimitere de la medicul de familie si cand le-am spus ca nu am, s-a "rezolvat" problema si fara.
23+ cu ingerash de
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Hayat_Kh
Eu am o slabiciune pentru tine , inca de cand sunt pe forum( nu ma intreba de ce, dar mereu mi-e un gand spre tine), asa ca "incantarea" este reciproca. 23+ cu ingerash de |
daca nu vom putea gravide sa ne intalnim , cu bb ii sigur ne vom intalni in parc
_
26 +