Strugurasi de Sept-Oct 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
maria_scu spune:
wow va dati seama ce o sa ajunga burta noastra?
Sa stiti ca nici pe mine nu ma lasa sa dorm pe partea stanga poate din cauza ca are capul in partea stanga .Probabil il deranjeaza sa stea cu capul in jos si riposteaza
23+ Luca Antoniu
May3 spune:
eu m-am mai uitat pe you tube la filmulete cu burti in ultima luna si am ajuns la concluzia ca nush cu e ma imbrac ca nu cred ca o sa ma incapa hainele de mi le-am cumparat
si mi-am dat seama ca inca sunt atat de departe...
ma gandeam ca acum am burta mare... oho, ce o sa vina...
24+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
loredanar spune:
haha May f simptice filmuletele. la mine inca nu se vad asa conturate formele cand loveste bebelina insa face burta cateodata precum racitura si se vede clar cum umbla dintr-o parte in alta, si vorba ta... mai avem 3 luni pana la soroc..... de acum incepe distractia. :)) mamica din filmulet oricum se vede ca nu prea are grasime pe burtica , de aceea se si vede asa clar. la mine nu e cazul.. are bebelina "paturica" deasupra. :))
Lori 29+ fericita cu Mara
alayna spune:
Pfoaaa ce tare e clipul ala de pe youtube cu burtica,chiar e adevarat???? Parca prea tare loveste ,la inceput am crezut ca e trucat
Hayat ,mashaa Allah ! Si in Germania e plinnnnn de musulmani ,cei mai multi sunt turci ,apoi marocani si tunisieni . Nemtii nu prea suporta musulmanii,adica ei nu suporta pe nimeni,nici pe romani. Asta e ,sa fie sanatosi .
Ar trebuie sa nu-ti mai pese de ce spun altii sau ce gandesc despre tine ,importanta e ce ai in suflet si cat de mult urmezi Quranul.
De unde e sotul tau ????
Fetelor ,da-ti idei de rontaieli la miez de noapte ,exclus fructele care imi provoaca foame mai mare.
As face niste saratele cu chimen ca mi-e pofta ,bine ca m-ar bate gandul sa fac gogosele dar am sa pun pe mine intr-o luna cat am pus in 5 luni .
24+
Se pare ca va fi
:)
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_scu Vream sa va intreb voi cum v-ati gandit sa procedati cu spalatul hainelor pentru bebei,mai precis ce fel de detergent sa folositi? Eu m-am gandit sa folosesc detergent obisnuit ,oricum eu folosesc din cel lichid, si sa mai dau un ciclu de clatire la care sa bag si balsam dar din acele pentru bebelusi. 23+ Luca Antoniu |
eu am doua variante din care trebuie sa aleg:
1. Persil Sensitive lichid 1,5 L - costa cam 27 lei si ajunge pt 20 spalari (poate 25).
2. Detergent pt bebelusi de la EARTH FRIENDLY PRODUCTS 1,5 L - costa 40 lei si zic ei ca ajunge pt 50 de spalari (eu nu as exagera si as spun ca ajunge pt 35-40 spalari maxim)
Avantajul la pret si la calitate apartine clar detergentului bio, insa nu stiu daca face fata si hainelor murdare de piure de morcovi. :) Asadar cred ca voi opta pt 0-6 luni pt detergentul bio , iar de la 6 luni incolo pt Persil Sensitive.
Nu cred ca voi folosi balsam de rufe.
Lori 29+ fericita cu Mara
seidana spune:
May super tare filmuletul 1.. oricum mamica aia are catre 36 sapt, la mine se vad urme cand da, mai mult cand isi intine fundul sau caul ca alea sunt mai mari, oricum se vede dar nu asa clar.. vb lui Lore eu am plapunioara pe burtica..
dupa ce am mancat ca porcu putin zis, imi e rau.... si piti e nervoasa ca am intors-o pe stanga, statea prea cuminte...
Alayna nuci, seminte neprajite... te satura repede si nu se tewrmina usor, si contin colesterol bun..
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
La detergent, nu stiu daca conteza de e Persil, ARIEL , TIDE ETC.. ( Evident cel bio nu intra intre gama celor comerciale), insa cred cu tarie ca indif de ce dero voi folosi voi limpezi extra .. si fara balsam..
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
May3 spune:
ma bucur ca v-au placut filmuletele.
asta vroiam sa zic si eu. seminte si nuci.
eu mi-am luat o punga de fructe uscate, seminte si nuci si mai rontai la ele.
si eu am mancat ca o purcica si acum mi-e cam rau...
unde ai plapumioara ca ti-am vazut pozele.
cred ca nu stiti ce inseamna sa ai plapumioara
24+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
Hayat_Kh spune:
Eh, Jade, sanatosi sa fim , ca de intalnit ne-om intalni noi candva.
Alayna, noi suntem amandoi romani, convertiti la islam. Dar nu ne pare rau. EU datorita islamului mi-am gasit sotul mult asteptat , care sa ma iubeasca si sa ma respecte si care sa imi fie cel mai bun prieten si sfatuitor.
Pe mine nu ma prea intereseaza ce spun oamenii, insa uneori ma doare asa de tare cand cineva se loveste de niste prejudecati si renunta la o prietenie frumoasa, doar pentru ca nu poate renunta la principiile cu care "s-a pomenit" ....
Fetele, eu merg sa fac o musaca de cartofi cu pui si soia si o salata de conopida cu maioneza . O sa mai intru, sper, daca mai am loc de bloggurile sotului :))))))))....mai tarziu.
Pupici si numai bine burtici dragi.
23+ cu ingerash de