Strugurasi de Sept-Oct 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

uppss..

Am uitat sa spun ca am postat si eu poze pe grup. Si am actualizat si eu pe acolo la listuta.
Seidana, te rog daca se poate sa se stearga cealalta inregistrare a mea cu data nasterii. Nu observasem ca sunt deja in lista si m-am inregistrat si eu.
Scuze, nu mai stiu , cred ca Andreea suferea de pe urma faptului ca a implinit 30 ani...... sau Elly....? Nu-i bai, si eu vinerea viitoare o sa ii fac . Dar sunt fericita. Toate dorintele de pana la 30 de ani mi s-au indeplinit. De acum sa incepem sa "traim bine" :)))))))) NU?

23+ cu ingerash de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

May .. e bine pusa la pastrare.. doar nu o arat la toata lumea..

Hayat.. ce interesant cu convertirea voastra.. o sa corectez in listuta...

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

hai ca v-ati obisnuit cu mine cred, la ceas de noapte
da' mult imi ia sa citesc tot ce ati scris o zi intreaga

Lai … ai fost tare . Offf … sa traim pana la 31

Camady pai nu e de la statul in pat. E de la agitatia de zilele trecute

Jade … incearca sa iesi din casa si sa socializezi. Statul intre 4 pereti e ingredient sigur de depresie.
Buna treaba cu aspenterul … tre sa-l intreb si eu pe dr

May, barbata-miu de ani de zile imi zice sa plecam in Olanda si eu nu si nu. ieri i-am zis … “incepand de la anu’, dupa ce se intremeaza bb putin, cand vrei tu!”
Si cu nervii … idem si la fel. Intre tipete mai trag si o portie de plans daca nu iese cum vreau.
Eu nu ma grabesc cu botezul. Lui fii-mea i-am facut pe la 3 luni jumate. Si l-am organizat in mai putin de o luna. La noi e cum se nimereste.

hayat .... pot sa te intreb "de ce?" adica de ce islam si nu orice alta religie? e doar o curiozitate. nu e un must sa raspunzi

mami de (30.06.2005) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Cu mare drag as vrea sa ne intalni burtici :).

Sa stiti ca nici un nu prea mai pot dormi noaptea si asta ma cam termina, somnul de noapte era important si relaxant pentru mine :( si ma gandeesc cate nopti ne mai asteapta...

dar mare, mare bucurie o sa avem in suflet cand ne vom privi printii si printesele

declar burtica foarte miscacioasa de 1-2 zile, in toate directiile si extrem de activa :)

pupici si somn linistit!

27+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

nici eu n-am somn noaptea, dar asa sunt eu in general, indiferent de ora la care ma trezesc
Sa vedeti ce patesc, da sa nu radeti de mine..Vin de la baie, unde timp de juma de ora (exagerez)am facut peepee si vin si ma pun sa va citesc..dupa o pagina, simt ca imi vine iar samerg, dar nu bag in seama, ca doar abia de 5 minute am fost, si cand colo, imi dau drumu pe mine..asa ceva nu am mai patit niciodata..noroc ca sotu doarme ca radea de mine de facea si el pe el
Mai fetelor dar veniti si pana la mine, ca eu sunt singura in judet..faceti o excursie de burtici in grup.Hayat eu sincer nu inteleg de ce cineva te-ar indeparta din cauza valului.Nu vreau sa jignesc pe nimeni, stiu ca sunt o gramada de oameni plini de prejudecati, dar eu sincer nu ii inteleg, mi se pare pur si simplu ridicol..
Mai eu de cand am vazut ca am pus aproape 9 kg in plus, parca mi-a mai pierit pofta de mancare..doar noaptea revine. Acum am mancat salam de Sibiu si masline, si ca desert coktail de nuci si stafide..maine fac tocanita de pui, asa condimentata, dupa o reteta indiana (modificata un pic dupa gustul meu ), ca n-am mai mancat de mai bine de un an..n-am mai facut ca imi e tare groaza sa dezosez pulpele

23+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

mama fetelor ce frumoase sunteti toatechiar radiati..Hayat ce imi place imbracamintea ta, eu sunt nebuna dupa tot ce inseamna oriental

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata, burtici
Eu iar m-am trezit la 5, m-a trezit de fapt sotul ca nu are somn si la ora aia se apucase sa isi pregateasca pachetul pentru munca, apoi s-a trezit si bebelina si a inceput foiala prin burtica si adio somn. Pana acum deja am si mancat
Didianana, dar tu nu ai somn?Si eu sunt singura din judet, dar sunt aproape de Bucuresti, daca pun fetele de o intalnire ceva, ma duc si eu sa ma bag in seama
Am mai vizitat si eu grupul pe yahoo si am vazut pozici noi.O sa pun si eu altele in curand, sper sa fac poze sambata la botez. Darisa mi se pare ca seamana cu sarah jessica parker dar e mult mai frumoasa decat eaSeidana, burtica ta creste si este tot mai frumoasa, si tu la fel.Hayat, esti o dragutaEu sunt obisnuita cu valul musulman, cumnata mea e convertita la Islam de mult. Ea traieste ntr-o tara musulmana si poarta numai vesminte negre cand iese din casa , nu pentru ca o obliga cineva, ci pentru ca asa simte ea. Si ai dreptate cu prejudecatile de la noi, mi s-a intamplat de cateva ori cand eram cu ea pe strada, sa se holbeze lumea ca la circ, ba unii isi mai dadeau si coate si zambeau.Eu am invatat multe de la ea si de la cumnatul meu despre Islam si despre cultura araba, aceast lucru ajutandu-ma inclusiv pe plan profesional.

25+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

raluca ,la donna a intrebat sotul meu si i a zis ca l aduce pe comanda si ca atat costa
am cautat acum pe net de asta al tau , n am gasit
in schimb am gasit la sensiblu , unul de se cheama rhogam si costa 653 lei
in fine , sapt asta merg la dr si o sa vad ce spune si el
am un chef nebun sa mai scot inca 7 mil din buzunar

_

26 +

Jade daca ai o relatie buna cu doctorul tau sa sti ca se poate face si gratuit in spital. Te interneaza pentru o zi si ti-l face, numai sa vrea medicul. Unei prietene de-a mea asa i l-a facut doctora acum o luna la 28 sapt. Si mie imi spusese doctora ca daca nu fac rost de el ma interneaza si mi-l face.
Asa ca ar fi bine sa discuti cu el despre aceasta varianta.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

buna dimineata fetelor

mikka, ce matinala ai fost azi mai ai unpic si vine vacanta

hayat, si mie imi plac hainele orientale

didiana, si au ma mai scap pe mine si asta mi se intampla si cand nu eram gravida.Tineam biiiiiiiine pana acasa si cand intram pe usa nu mai puteam

elly, andreea t

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Off nush ce am da am niste vise, ca nu mai imi vine sa dorm..
Imi aduc aminte ca pe la 13 14 ani am vazut prima sau a doua oara in viata mea o araboaica..si m-am uitat dupa ea fiindca era asa frumoasa, avea o piele ca o perla, si parca era o zana asa era de frumos imbracata..acuma e plin de arabi care vin la facultate, mai ales la medicina.. Am ras ieri ca era unul mic si tare frumusel, si ii explica la sotu unde avem examen, si era asa simpatic ca se uita fix in ochii lui, si era cat mine de inalt, da vioi ca soricel (nici nu am stiut cu ce sa-l compar)..cred ca l-am admirat un pic, ca era simpatic, si la sotu i-a fost simpatic, a plecat zambind.. Poate iese BB brunet si cret, ca ar fi ceva..

Mergi la inceput